• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde kas zarı altı (fasya altı) meme büyütme uygulayan doktorlar kimler?

Sagol canim insallah sorunsuz olur hersey bugün biraz daha iyiyim dün baya kötüydüm agri kesicilerle durabiliyordum tek sol gögsümde agrim cok doktorumda zaten söyledi sol taraf bizi biraz zorladu diye ödem varmis dün öyle dedi yarin kontrolün var insallah hersey iyi cikar korkuyorum bide ben ya yolunda gitmeyen bisey olursa diye

canım hep pozitif ol emin ol çok faydasını göreceksin..
ben hep oyle yaptım ve ıkı amelıyatımdan da çook guzel sonuclar aldım.
sadece sabırlı olacaksın canım,,zamanla çoookk guzel oluyo silikonlar..

bende merak edıyorumm.. en kısa zamanda resım beklıyoruz..
bende cenk bey bakmaya geldı ılk amelıyat oldugumm gun ben kendıme geldıkten sonra.
bandajı ustten cektı bıras bende gordum.superdı..
sana masaj verecek onları yap mutlaka.hem rahatlatıyo hemde yumusamasına yardımcı oluyo..

Tamam canim msj hakkimi doldurayim koycam resimlerimi senin resimlerinede bakamadim bu yüzden bugün biraz daha iyiyim yarinda kontrolün var görebilcem yarin

Tamam canim msj hakkimi doldurayim koycam resimlerimi senin resimlerinede bakamadim bu yüzden bugün biraz daha iyiyim yarinda kontrolün var görebilcem yarin

ilk 4 gün çok zorlar. bunu her yöntemde aynıdır..onu atlattıktan sonra artık korkulcak bısey kalmıyo ;)
tamam canım baska konularada yaz,,o zaman mesaj sayın dolar ;)

canım hep pozitif ol emin ol çok faydasını göreceksin..
ben hep oyle yaptım ve ıkı amelıyatımdan da çook guzel sonuclar aldım.
sadece sabırlı olacaksın canım,,zamanla çoookk guzel oluyo silikonlar..

Haklisin canim dün cok kötüydüm yaptirdigima pisman oldum bi ara o kadardi yani ama bugün dedigin gibi pozitif düsünüyorum kendimide iyi hissediyorum bu yüzden cekecegim 1- 2 gün daha demi ondan sonra hep mutlu olcam silikonlarimla insallah

Haklisin canim dün cok kötüydüm yaptirdigima pisman oldum bi ara o kadardi yani ama bugün dedigin gibi pozitif düsünüyorum kendimide iyi hissediyorum bu yüzden cekecegim 1- 2 gün daha demi ondan sonra hep mutlu olcam silikonlarimla insallah

evet canım her güzel şeyın bır zorlugu vardır..bıraz zorlanacaksın ama daha sonra keyfını cıkaracaksın.
plajlar senın olacak , dekolteler senın olacak bunları dusun ve keyfını cıkarmaya basla ılerdekı güzel gunlerının ;)

evet canım her güzel şeyın bır zorlugu vardır..bıraz zorlanacaksın ama daha sonra keyfını cıkaracaksın.
plajlar senın olacak , dekolteler senın olacak bunları dusun ve keyfını cıkarmaya basla ılerdekı güzel gunlerının ;)

Evt düsünüyorum zaten istedigim bikiniyi alabilcem bütün destekli sütyenlerimi atcam onlari hic görmek istemiyorum artik:))

gecmis olsun gule gule kullan:) benim kas ustu konulmustu ama benimde ameliyattan sonra ozellikle sol gogsum aciyordu. doktorum normal oldugunu soylemisti.cok rahatsizlik veriyorsa doktoruna sorabilirsin.

Sagol sordum doktoruma normal diyo ödem olusmus solda biraz gecer dedi ama bugün daha iyiyim

Kızlar kas üstü protezde, protezin üst kısımda deri altında belirgin görünmesi gibi bi durum oluşabiliyor. Kas altı konulan protezlerde ise böyle bir durum yok. Eğer meme yapısı uygunsa kesinlikle kas altını size tavsiye ediyorum. Kas altı birkaçınızında yazdığı gibi doktorların çok uğraşmak istemediğinden kaynaklı. Evet 3-4 gün biraz daha ağrılı oalbiliyor ama kesinlikle değecek bunu bilin :) benim doktorum Fahri MOLA. Genelliklede kas altı yaptığını biliyorum.

çook gecmıs olsun canım..bır goguste daha fazlaa agrı olması durumunu genelde butun arkadaslar yasıyo ama zamanla gececek..
nefes almanda batma gıbı bı hıs olabılır oda normal bı durum ,,ılk bır ıkı gun derın nefes aldıgımda bendede oldu ama gectı sonrasında.evet ılk bandaj cok sıkı oluyo ama bı kac gun sonra ıkıncı kontrolde gevsetecek..bırıncı haftadada sporcuya gecersın.. ondan sonrasında bısey yok zaten.

Bugün kontrolüm var insallah kurtulurum su sargilardan bide cok heyecanliyim bugün görebilcem nasil oldular

kontrolden dondugunde beklıyoruz haberlerını...

Canim geldim kontrolden vede gördüm cok güzel olmuslar cenk bey dedi daha sislikler var tam seklini almamis diye ama yinede harika görünüyodu bütün acilari unuttum yani yeni bi sargi sardi ama bol cok rahatladim anlatamam nasil mutluyum gercekten cok iyi bi doktor cok tesekkür ederim gizem senin sayende cenk beyi sectim ve ameliyat olmaya karar verdim

kontrolden dondugunde beklıyoruz haberlerını...

Canim geldim kontrolden vede gördüm cok güzel olmus cenk bey dedi daha sislikler var tam seklini almamis diye ama yinede harikalar bütün acilarimi unuttum görünce simdi bi sargi yapti ama bol kendime geldim nefes alabiliyorum rahat gizem sana gercekten cok tesekkür ederim senin sayende cenk bey gibi bi doktorla tanistim ve ameliyat oldum cünkü senin yazilarindan sonra cesaretlendim

Canim geldim kontrolden vede gördüm cok güzel olmus cenk bey dedi daha sislikler var tam seklini almamis diye ama yinede harikalar bütün acilarimi unuttum görünce simdi bi sargi yapti ama bol kendime geldim nefes alabiliyorum rahat gizem sana gercekten cok tesekkür ederim senin sayende cenk bey gibi bi doktorla tanistim ve ameliyat oldum cünkü senin yazilarindan sonra cesaretlendim

Geçmiş olsun canım :71: Zamanla hem görüntüleri daha güzelleşecek hemde kendini daha iyi hissedeceksin emin ol :34: Cenk bey işinin ehli bir doktordur.Sonucun çok güzel çıkacagına eminim zaten.Arkadaşlık teklifini kabul ettim.Ama en kıssa zamanda sendende fotolar bekliyoruz :34:

Canim geldim kontrolden vede gördüm cok güzel olmuslar cenk bey dedi daha sislikler var tam seklini almamis diye ama yinede harika görünüyodu bütün acilari unuttum yani yeni bi sargi sardi ama bol cok rahatladim anlatamam nasil mutluyum gercekten cok iyi bi doktor cok tesekkür ederim gizem senin sayende cenk beyi sectim ve ameliyat olmaya karar verdim

canim gecmis olsun, eminim cok guzel olmuslardir. bende gizem ve arzum arkadaslarimizin sayesinde ayni doktora ameliyatimi olmustum.seninde memnun kalmana cok sevindim:)

Geçmiş olsun canım :71: Zamanla hem görüntüleri daha güzelleşecek hemde kendini daha iyi hissedeceksin emin ol :34: Cenk bey işinin ehli bir doktordur.Sonucun çok güzel çıkacagına eminim zaten.Arkadaşlık teklifini kabul ettim.Ama en kıssa zamanda sendende fotolar bekliyoruz :34:

Cok sagolun sargilardan kurtulayim hemen cekcem fotograflari pazartesi bi daha kontrolüm var sporcu sütyenine geccem ogün herhalde sonra her istedigimi giyebilirim artik

canim gecmis olsun, eminim cok guzel olmuslardir. bende gizem ve arzum arkadaslarimizin sayesinde ayni doktora ameliyatimi olmustum.seninde memnun kalmana cok sevindim:)

Sagol canim gercekten cok memnunum doktorumdan cok ilgili biri bide cok güzel olmus bugün sis ve ödemli haliyle bile bana muhtesem geldiler insallah hersey hep böyle yolunda gider :))

rica ederım canım burda bı yardımım , yardımımız oluyosa ne bıtlu bana ve bu forumdakı dıger arkadaslara..
canım burdada zeynebın bana cok faydası oldu..sayesınde yuvarlak ve damla gıbı ıkı cesıt protez oldugunu ve yuvarlagın daha guzel oldugunu, dekoltesının daha hos oldugunu..saolsun oda bana cok yardımcı oldu.7
bende ona cook tesekkur edıyorum..ınsan amelıyat olmayı dusundugunde ,amelıyat olmusları gorerek yada burdan okuyarak rahatlatıyo kendını..

Sagol canim gercekten cok memnunum doktorumdan cok ilgili biri bide cok güzel olmus bugün sis ve ödemli haliyle bile bana muhtesem geldiler insallah hersey hep böyle yolunda gider :))

bende doktorumu sevıyorum..gercekten cok mutevazı ve ınsan halınden, hastanın ne ıstedıgınden anlayan bır cerrah..
sayesınde yepyenı bır gizem olustu..memelı, kemersız burunlu ,özgüvenı tam olan vs. :))

rica ederım canım burda bı yardımım , yardımımız oluyosa ne bıtlu bana ve bu forumdakı dıger arkadaslara..
canım burdada zeynebın bana cok faydası oldu..sayesınde yuvarlak ve damla gıbı ıkı cesıt protez oldugunu ve yuvarlagın daha guzel oldugunu, dekoltesının daha hos oldugunu..saolsun oda bana cok yardımcı oldu.7
bende ona cook tesekkur edıyorum..ınsan amelıyat olmayı dusundugunde ,amelıyat olmusları gorerek yada burdan okuyarak rahatlatıyo kendını..

bende doktorumu sevıyorum..gercekten cok mutevazı ve ınsan halınden, hastanın ne ıstedıgınden anlayan bır cerrah..
sayesınde yepyenı bır gizem olustu..memelı, kemersız burunlu ,özgüvenı tam olan vs. :))

Adam yapıyor valla... Dogruya dogru :42:Başka doktorların sonucunu görmediğim için birşey diyemiyoruz tabi..Görsek onalarda yorum yaparız :34:Hasan bey olmasaydı eminimki yine bu kadar mutlu olurmuşum yani :46:

Cenk Tokat'a kas zari alti yontemiyle ameliyat olmayi dusunuyorum. Gorusmede bana moderate plus profile onerdi, arzuladigim goruntu gogsumun ust kisminin dolmasi. Sizlerde hangi profile slikonlar kullanildi? Cevap verenolursa cok memnun olurum. Kafam cok karisti.

Cenk Tokat'a kas zari alti yontemiyle ameliyat olmayi dusunuyorum. Gorusmede bana moderate plus profile onerdi, arzuladigim goruntu gogsumun ust kisminin dolmasi. Sizlerde hangi profile slikonlar kullanildi? Cevap verenolursa cok memnun olurum. Kafam cok karisti.

canım cenk bey 4 yontemıde yapıyo ve senın meme yapına gore belırlıyo bunu.
bende dual plan yontemı var..bıraz kasaltı bıraz kasustu gıbı.
sen ne ıstedıgını ıyı bır sekılde belırttıysen sorun yasayacagını dusunmuyorum..
ben hep buyuk ısedıgımı ama vucuduma gore cokta abartı olmamasını ıstedım ve ıstedıgım gıbıde oldu..
benım bır memede 350 cc dıgerınde 375 c var...solda cok az bı meme dokum vardı o yusden orda 350 kullandı.
375 te esıtlendı ve benım yotemım dual plan..375cc mentor marka, yuvarak, pütürlü yuzey,high profıl kulaıldı.
bende cenk beeye amaelıyat oldum.ıkı sene sonra 3. senem olacak. hıç bir sıkıntı yasamadım ve allah hıc bı arkadasımada yasatmasın.

Back