Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende özel başka bi dr.un tavsiyesi üzerine OP.DR.AHMET GÜLER e gidiyorum mükemmel bi insan çok ii bi dr.kesinlikle tavsiye ederim alsancakta özel evine gidiyorum ege doğumda çalışıyor.ama doğum için heryere gelebilirim diyo özel hastanelere yani
cnmcm alsancak irenbe kadın hast. doktoru opr.dr dilek aslan var inanılmaz bi insan bayılıyorum ona ..
işinde uzman yurtdışından seminerlere davet ediliyor konuşmacı olarak çok ilgili ve bilgili bi dr tavsiye ederim düşünürsen eğer googledan irenbe yaz numaraları filan çıkar zaten ..
geçmiş olsun
merhaba bende riskli bir gebelik geçirmiştim.doktorum tahir özgüder di.şirinyer tansaşın orda muaynanesi ayrıca buca seyfi demirsoy un doktoru.tavsiye ederim iyi bir hekimdir.bucada bildiginiz iyi bir doktor varmı peki arkadaşlar , bende yeni hamileyim ve sorunlu bir hamilelik yaşıyorum bilgi verirseniz sevinirim
aynı hastanede Aral Özbal var. ben sigorta anlaşmam olmadıgı için gidemedim ama kuzenim gidiyor. çok tatlı, sohbeti güzel. hiç çekinmiyorsun, güven veriyor. kuzenimle birlikte gittik birkaç kez ve ben de bir kez gittim çok begendim. 2.dogumum da kısmetse tabi ona giderim.
mehtapkuş bebişlerim4 temmuzda bebişlerim doğdu.ege doğumevinde yaptım doğumumu.bebişler çok iyi.küvöze gerek kalmadı.donanımlı ve sadece doğumla lakalı bir hastane.çok memnun kaldım.3 gün yatırdılar.hem param gitmedi hem de güvenilir ellerde doğumumu yaptım.çok sevinçliyim.çok şükür ben kurtuldum bebeklerimi kucağıma aldım.allah sizlere de nasip etsin.
Merhaba,
Kahraman Kolday'ı tavsiye ederim,
Aradığınızda ulaşabileceğinizi biliyorsunuz,
Doktor şeçimi için en önemli kriterlerden biridir benim için,
özel sağlık sigortası olan arkadaşlarrrrrr
derhal sigortacılarınızla görüşün zira bütün sigortalar kriz davasına tüm ödeme sistemlerini değiştirmişlerrr!!!!!!!!!!!!!
limitsiz doğum anlaşmalarının büyük bölümü iptal olmuşşşş
sinirlerim 4-5 gündür altüst oldu bu yüzden!!!!!!!!!!!
aman dikkatttt