kahraman bey nerde çalışıyo arkadaşlar.mua.ücreti ne kadar?
kahraman bey tepecik ssk kadın doğumda çalışıyor muayene ücreti 150 lira canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mehtapkuş cevabın için teşekkürler.ben 34 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim.o hastaneye sadece kontrol için gitmiştim.ssk geçerli olduğu için orayı uygun bulup doğumu da orada yaptırırım diye düşünmüştüm.beni hiç bir neden yokken iki gn yatırdı.doğumun başladığını bebeklerin gelmek üzere olduğu yalanını söyledi.biz de inandık.benim doktorum lütfü çamlı.ondan memnunum fakat karataşta yaptığı için bu ay ona gitmedim.ama yine kendi doktoruma devam edicem.zaten bu hafta doğum olur diye düşünüyorum.dediğim yer tamamen bir ticarethane.doktoru da çalıştığı yerin çıkarlarını düşünüyor.
canım benim doktorumda karataşın kendi doktoru seninki dışardan bir doktor muhtemelen fiyatı 1800-2000 lira civarında dışardan geşlen doktorlarda ssk kullanılmıyor benim doktorum dilever alper doğum ücretide ssk 1350 herşey dahil bu fiyata istersen bir görüş gerçi senin az kalmış ama memnun kalırsın kendisinden karataşta muayene yapıyor sonra özeli çağırıyor ama ücret vermiyorsun sadece kontrollerde karataşa ücret ödüyürsun oda 12 lira karataştan sonra özeline çağırıypor ve ücret vermiyrosun çok iyi alkalı bir doktor hayırlı doğumlar diliyorum
mehtapcım nasılsın
ne yaptın egepolde mi karar kıldın doğum için ?
ben hala gidemedim oraya ? belki bu ctesi gidicem .. gerçi bakalım dr. kabul edecek mi eğer benim dr. gelemzse doğuma :bbo:
arkadaşlar kafam çok karıştı ben 12 haftalık hamileyim ama şimdiden doğumu nerede yapmalı sorusu beynimde dolaşıyor. burada yorumları okudukça da netleşeceğine karışıyor. benim doktorum orkan tatlı yeşilyurt devlet hastanesinin doktoru tahlilleri filan orada yaptırıyoruz fakat kontrollere muayenehanesine gidiyorum ilgili ve sıcak bir doktor sorularıma açıklayıcı cevaplar veriyor ve memnunum kendisinden. doğumu nerede yapıyor henüz onları konuşmadık yeşilyurt devlet hastanesi yenidoğan ünitesi filan olan iyi bir hastane diyorlar aynı zamanda emekli sandığına bağlıyım doğum için çok fazla para harcamakta istemiyorum galiba çok uzun yazdım ama aklım gerçekten karıştı arkadaşlar yardım edin....
Benim de özel sigortam var;ama Aralık'ta maalesef yenilenecek poliçe ve bu yüzden Kasım'a kadar SSK'dan testlerimi yaptıracağım.Özel doktorum da Kahraman Bey.Ona da cepten artık napalım bebiş için :) Doğum için ben de Kent Hastanesi düşünüyorum bu arada...
drun yeişlyurtta doğum yaptırıyorsa hiç kaçırma. tam teşekküllü devlet hastanesi kadar iyisi olmaz. hem ücteri dr a verirsin sadece hastabakıcılara biraz verirsen kraliçe gibi olursun. yeşilyurt iyi bir hastane. ben mecburen özelde yapıyorum. dr um 9 eylülde ama orada yaptırmıyor
arkadasım benimde sigortam araloıkta 1 sene olacak yenileyince kullanmaya başlayacagım bende kahraman beye gideceğim ama kafamda bir soru var doğum ege sağlık ve kent hastanelerinde limitsiz ama hastanenin kendi ekibi doktoru girerse limitsiz diye biliyorum kahraman bey girerse doğuma hastanedemi para alacak onu anlayamadım senin bilgin varsa beni bilgilendirirsen çok sevinirim ......
mehtapcım nasılsın
ne yaptın egepolde mi karar kıldın doğum için ?
ben hala gidemedim oraya ? belki bu ctesi gidicem .. gerçi bakalım dr. kabul edecek mi eğer benim dr. gelemzse doğuma :bbo:
Canım inan bilmiyorum.Hiç de sormamıştım sigortacıma.Ama iyiki sordun bana bende arayayıp bir sorayım.Hemen buraya da yazarım.Ama bildiğim kadarıyla dr. dışardan da olsa sanırım sigorta karşılıyor.
Canım aradım sigortacımı.Aralık'ta teminat tutarımı arttırdığımda herhangi bir sorun olmuyor.Ben 1500 ile başlamıştım.Şimdi Aralıkta 5000-5500 yaptırıcam.Çünkü toplam bu kadar tutuyor dedi sigortacım.Herşeyi de ödüyorlar.
canım henüz hamile değilim bikaç ay sonra inşallah benim sigortam genel yaşam kahraman beyde anlaşmalı dopktorlarından sigortanın anlaşması ege sağlık ve kent hastanesi ile doğum limitsiz orda hastaneye para ödenmiyor ama hastanenin ekibi kullanılırsaymış ben kahraman beyi istiyorum o yüzden nasıl olcak diye merak ettim sen hamilemisin canım
ne güzel hayırlısıyla kucagına al inşallah canım umarım bende en kısa zamanda olurum benim limitim 2000 tl anlaşmalı hastanelerde doğum ücretsiz olacagı için sigortacı limit yeter demişti
ama kendi doktorunu getirince değişecek bakalım ne olacak aralıkta yeniletirken konuşmak lazım artık..
malesef hakkın yanıyor ozaman ...bende hafta sonu gideceğim kahraman beye inşallah hayırlısı olurr..canım