- 6 Nisan 2009
- 160
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel sağlık sigortası olan arkadaşlarrrrrr
derhal sigortacılarınızla görüşün zira bütün sigortalar kriz davasına tüm ödeme sistemlerini değiştirmişlerrr!!!!!!!!!!!!!
limitsiz doğum anlaşmalarının büyük bölümü iptal olmuşşşş
sinirlerim 4-5 gündür altüst oldu bu yüzden!!!!!!!!!!!
aman dikkatttt
özel sağlık sigortası olan arkadaşlarrrrrr
derhal sigortacılarınızla görüşün zira bütün sigortalar kriz davasına tüm ödeme sistemlerini değiştirmişlerrr!!!!!!!!!!!!!
limitsiz doğum anlaşmalarının büyük bölümü iptal olmuşşşş
sinirlerim 4-5 gündür altüst oldu bu yüzden!!!!!!!!!!!
aman dikkatttt
ben genel yaşam sigortalısıydım.ilk sene 475 tl ödeyip bir yıl bekleme süresini bitirdim.geçen sene yenileme yaptım ve 690 tl ödedim bir yıl için. artmasının sebebide doğum riskinin başlamış olmasıydı.geçen sene sigortacımız şirketiyle problem yaşadı ve biz başka kişilere transfer olduk.bu sene poliçe bitimine 3-5 gün kalaya kadar bekledim aramalarını.aramayınca ben aradım genel merkezi.ertesi gün teklifle geldiler.ama beni resmen dumur ettilerrrr.kent ve özel sağlık hastanesindeki limitsiz doğum limitlerim sıfırlanmıştı.hatta sadece 2000tl lik doğum için benden 890 tl istediler.ne doktor kontrollerim vardı nede 2000tl ile doğum yapabileceğim bir hastane.
bende derhal araştırmaya koyuldum.bu arada daha hamile olmadığım için tarih konusunda problemlerim devam ediyor.
bugüne kadar vardığım sonuçlar::::
Yapı kredi sigorta toplam limit3000tl için (doktor+doğum ) için 1550 tl dedi.
ergo isviçre doğum teminatı olan poliçeleri geçiş yapmıyor.bir yıl bekleme istiyor 1997tl
ak sigorta 1250 tl doktor,3500 tl doğum+ayakta tedavi için 1527 tl istedi
koç allianz limitsiz doktor+limitsiz doğum+ 3500 tllik ayakt tedavi için 2205 tl istedi ama 5 ay bekleme süresi varmış
ben halen karar veremedim çünkü henüz hamile değilim.ufak tefek tedavilerim var şu an için.bi alay para ödeyip sonra hamile kalamazssam diye düşünüyorummm.
sigortaya ödeyip fırsatı yakalayamazsam direk aynı parayı doktoruma ve hastaneye öderim gibi düşünüyorum
bi haftadır uyku nedir bilmiyorum.en uygun fiyata en uygun poliçeyi satınalmak istememden dolayı
ben çiğlide oturuyorum 24. haftam bitmek üzere ama hala kendime doktor ve hastane bulabilmiş değilim, smryna da evrim hanıma gidiyordum ama ankaraya taşınmış. gideceğim doktorun hastanede çalışmasını istiyorum ve de bayan olmasını tavsiye edebileceğiniz bir hastane-doktor var mı????? ya da en son çare olarak bir doktorun özeline gidip doğumu da kent veya çınarlıda yapmayı planlıyorum. lütfen yardımcı olun
Selamlar,
Ben doğumumu Kent Hastanesi'nde yaptım... Kesinlikle hizmet olarak çok ama çok iyiler, ben epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Pazar günü... Gerek anestezi ekibi, gerek anne bakım hemşireleri, yenidoğan bakım hemşireleri ve doktorum çok ama çok iyi ve profesyonellerdi. Allah mecbur bırakmasın ama yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olması önemli bir faktör... Benim doğumumu Prof.Dr.Namık Demir yaptı, erkek doktor düşünmüyorsunuz sanırım ama Namık bey'den ötesi yok diye düşünüyorum ben yine de kararınıza saydı duyarım benimki naçizane tavsiyedir. Birde Namık beyden randevu almak zor, erken davranmak gerek... Kent hastanesi doktorudur kendisi. Öte yandan bir değişiklik olamdıysa en son bildiğim, Kent hastane'si doktorlarının tümü erkek idi... Tabii ki dışardan bir doktora gidip, doğumu Kent hastanesinde yapmanız mümkün...
hayırlı uğurlu olsun. bende 7 haftalık hamileyim, namık demir ismini çok duydum. doğumuna bizzat kendisimi girdi? başka doktor varmıydı? ücret olarak ne çıkardılar? teşekkürler.Selamlar,
Ben doğumumu Kent Hastanesi'nde yaptım... Kesinlikle hizmet olarak çok ama çok iyiler, ben epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Pazar günü... Gerek anestezi ekibi, gerek anne bakım hemşireleri, yenidoğan bakım hemşireleri ve doktorum çok ama çok iyi ve profesyonellerdi. Allah mecbur bırakmasın ama yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olması önemli bir faktör... Benim doğumumu Prof.Dr.Namık Demir yaptı, erkek doktor düşünmüyorsunuz sanırım ama Namık bey'den ötesi yok diye düşünüyorum ben yine de kararınıza saydı duyarım benimki naçizane tavsiyedir. Birde Namık beyden randevu almak zor, erken davranmak gerek... Kent hastanesi doktorudur kendisi. Öte yandan bir değişiklik olamdıysa en son bildiğim, Kent hastane'si doktorlarının tümü erkek idi... Tabii ki dışardan bir doktora gidip, doğumu Kent hastanesinde yapmanız mümkün...
hayırlı uğurlu olsun. bende 7 haftalık hamileyim, namık demir ismini çok duydum. doğumuna bizzat kendisimi girdi? başka doktor varmıydı? ücret olarak ne çıkardılar? teşekkürler.
erkans canım sadece dr verilen ücretmi 1200 bende ege saglıkta dogum yaptım dr um şevki beydi ssk emeklisi eşim ondanda faydalandık 1800 dedi ama 1700 yaptı başka masrafım olmadı herşey dahildi ücrete ay şimdi fazlamı istemiş oluyor benden ama çok memnun kaldım herneyse önemli olan anne ve bebegin iyi olması keyifli bir dogum oldu benim için yinede aldıgı her kuruş helal olsun dr uma hastane ayrıca mükemel zaten