Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kahraman beye gitmek istiyorum özel sağlık sigortam var doğum için ege sağlıkta anlaşması varmı acaba bilen var mı?
slm , sana bitkisel bi önerim var, etkisini zamanla anlıyorsun, bildiğimiz iğde yi çay olarak demliyorsun, ve yiyorsun canın çektikçe , sabah akşam bu çaydan içiyorsun, bende aynı durumdaydım, 1 aydan fazla uyguladım, şuan hamileyim, denemende fayda var..
geçmiş olsun
eve ege sağlığı düşünüyorum çünkü orda doğum ücretsiz sadece doktora para verilecekmiş sigortamın öyle bir anlaşması var hastane ile
arkadaşım yeni doğum yaptı mitra hanımla kent hastanesinde ve inanılmaz memnun kaldı tam olarak ne kadar ödeme yaptığını bilmiyorum 3000 e yakındı sanırım. sezaryan mı normal mi olacak? arkadaşım sezaryan olmuştu tek kötü tarafı mitra hanım orda çalışmadığı için gün içerisinde o değil de başka doktorlar kontrolerini yapmıştı bence tek dezavantaj bu... ama kent hastanesi harika 5 yıldızlı otell gibi
Tavsiye edebileceği diğer bir doktor da kadomer'den dr.levent bey ve prof.dr.hüsnü çağlar.sağolsunlar onlarda kontrollerimi olmamama rağmen bana bebişimin sağlığıyla ilgili bir konuda çok yardımcı olmuşlardı.deyim yerindeyse beni hayata döndürdüler.allah nasip ederse ikinci bebeğimde kadomere gideceğim.
tabi canım o kadar uğruyor mesela arkadaşım sabah doğum yapmıştı doktor o gün akşam 10 gibi uğramış zaten ertesi sabah taburcu oldu bi problem yoktu.ayy çok evindim gayet memnun demekki:)benimde sezeryan olcak ama doktorun olmamamsı çok kötüymüş ama en azından bi kere falan uğramıştır dimi bi bilgin varmı?
kahraman beyin muayene ücreti ne acaba doğum için ne kadar alıyor bilginiz var mı
arkadaşlar tijen urangunu bileniniz var mı.ve egepol hastanesini.acil cevap bekliyorum sizlerden.şimdiden teşekkürler.