Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle ekadom hüseyin ceyberi diyorum çok şeker ilgili bir doktor
ama yok ben riskli gebelik uzmanı bir doktor istiyorum dersen
Ege üniversitesi hocalarından sermet sağol derim
teşekkur ederım yanıtladığın ıçın ama ozellıkle bayan olsun ıstıyorum huseyın beyı duydum ama eşımın ve benım ozel ıstegımız doktorun bayan olması boyle bıldıgın bırı varsa çok daha ıyı olur benım ıçın:))
canım valla diş doktoru ve kadın doğum doktoru genelde erkek olmasından yanayım yani benim tercihim öyle.
kadınlar hem cinslerine karşı acımasız gibi geliyor bana kötükedihüso
ayrıca eşi kesinlikle erkek doktor istemeyen bir arkadaşın başının etini yedim hüseyin ceyberi diye.şimdi o arkadaş çok memnun.
bayanlar sizlere bırşey daha sormak ıstıyorum araştırmalarım sonucu karşıyakada ozel muayenesı olan dr şenay aycan ı buldum bu doktor hanım naısldır bılgısı olan varmı bırde nerde doğum yaptırıyor bılıyorsanız benle paylaşırsanız çok mutlu olcam:)
selam o dediğin doktoru tanımıyorum illaki bayan diyorsanız eğer Kuzenim gidiyor alsancak irenbede dilek arslan'a oldukça memnun..
birde bornova trafik hastanesinde dilek hanım var 375 55 68 den arayıp kadın
doğum doktoru dilek hanım hangi gün hastanede diye sorarsan bilgi verirler..
soyadını hatırlayamadım bir ara sorup yazarım ama telefonda bilgi veriyorlar..
sarışın uzun boylu bir bayan..arkadaşımın arkadaşı gitmşti çok memnun kalmış..
bol şans..meal tüzün kasap gibi bu arada tavsiye etmem..
amakeşke kadın dr da ısrarlı olmasanız..erkekler çok daha kibar yaklaşıyor..
bayan dr muayenesi biraz harhur oluyor tecrübe etmiştim..
şimdiki dr umdan çok memnunum üstelik erkek..
bol şans...
çok teşekkur ederım yanıtladıgı ıçın araştırcam bu doktorları:)
kesinlikle 2 dr.u da tanıyorum ve çok memnun kaldım...kesinlikle ekadom hüseyin ceyberi diyorum çok şeker ilgili bir doktor
ama yok ben riskli gebelik uzmanı bir doktor istiyorum dersen
Ege üniversitesi hocalarından sermet sağol derim
rica ederim canım hayırlısı hakkınızda..
kesinlikle 2 dr.u da tanıyorum ve çok memnun kaldım...
çok başarılılar...
lenutsa bırd ebışey daha sorcam bu ırenbe de sanırım sıgorta geçmıyo muayene ucretlerı çok yuksekmıymış bı bılgın varmı?yada doğum ucretlerı hakkında
saol canım ınşallah hayırlısını bulurum:)
canımcım, özel doktorlar 120tl den başlıyor izmirde. doğum ücretleride hastaneye göre değişiyor, 2500-3500 aralığında. mesela bildiğim şu an için en yüksek doğum ücreti kent hastanesinde. aynı doktor farklı hastanelerde farklı fiyatlara doğum yaptırabiliyor yani..
zehra1025 selam canım
irenbe de ssk geçmiyor özel bir yer ancak doktoarların bir kısmı
yenişehir ege doğum hastanesine bağlantılı çalşıyorlar yani test ve tahlilleri hastanede
yaptırabilirsin..ücreti bilmiyorum telefonla sorabilirsin..dilek hanım ssk bağlantılı çalışıyordu
şimdilerde de devam ediyor diye biliyorum ama sağlıklı bilgileri telefonla alabilirsin..
doğum için ne kadar ücret istediklerini bilmiyorum canım..
sadece bayan dr aradığn için ve kuzenim memnun olduğu için tavsiye ettim canım..
canımcım, özel doktorlar 120tl den başlıyor izmirde. doğum ücretleride hastaneye göre değişiyor, 2500-3500 aralığında. mesela bildiğim şu an için en yüksek doğum ücreti kent hastanesinde. aynı doktor farklı hastanelerde farklı fiyatlara doğum yaptırabiliyor yani..
zehracım seçtiğin doktor ve hastaneye göre ücret değişiyor..
gecen sene karataş özel hastanesinde doğum yaptı 3 arkadaşım hastane+ dr payı hepsi içinde 2000 tl ödediler..karataşın geen sene gecesi 750tl idi.. gecen sene 3 arkadaşımda
orda yaptı doğumunu çok memnun kaldılar bende gittim ziyaretlerine gayet iyi..baya değişmiş hastaneye çeki düzen vermişler..çınarlı özel hast.2000tl sadece hastane birde doktor ücrette alıyor..özelsağlıkta yada ege sağlık deniyor alsancakta orasıda sadece hastane 1300tl civarı tabi birde+doktor ücreti var yalnız o hastanenin ssk anlaşması var..genelde pembedanabın söylediği gibi
muayenelerde120tl den b aşlıyor..
araştırman lazım..:94:
arkadaşlar ben pcosluyum ve 1 yıldır bebeğimiz olmuyoo:
(((( izmirde bana bu konuda uzman ve ilgili bir doktor önerbilceğiz kim var bana yardımcı olursanız çok memnum kalırım.. birde benim gibi olup hamile kalan arkadaşlar hangi doktorun yardımıyla bu süreci tamamladınız?
arkadaşlar ben pcosluyum ve 1 yıldır bebeğimiz olmuyoo:
(((( izmirde bana bu konuda uzman ve ilgili bir doktor önerbilceğiz kim var bana yardımcı olursanız çok memnum kalırım.. birde benim gibi olup hamile kalan arkadaşlar hangi doktorun yardımıyla bu süreci tamamladınız?