- 22 Temmuz 2009
- 5.422
- 6
bu arada temmuz başında amniyosentez olmuştum.başka doktorlar kendileri muayenehanelerinde 1000-1200 tl ye yaparken bu işlemi hüseyin bey ben yapmıyorum,2004 e kadar yapıyorduk ama artık perinatalogların yapması lazım bu işi,onların uzmanlık alanı diye beni ege ye yönlendirmişti.isterse yapabilirdi yani bana.sonuçta da 570tl ye maloldu bana bu işlem.1200 tl nere 570 tl nere..klava:
bu arada amniyosentez için ege de Fuat Akercanı tavsiye ederim...pembedana da destekler sanırsam beniopuyorumnanaktan
kesinlikle benim bebeğimin %98 düşmesi gerekirken 12. haftada en riskli tanı yöntemiyle cvs ile fuat bey parça aldı bebekten... bir damla kanamam olmadı ve bebeğim hasta çıktı...bu çok önemli bişey ve kesinlikle uzmanlık alanı isteyen bişey... bu arada hüseyin bey arayıp konuşuyor bile gideceğin yerle, dr.unla... inanılmaz bir dr. hüseyin ceyberi...
ben her yeni doğan günüm için dua ediyorum ona... 3,5 ay oldu ve ben düşükten hemen sonra tekrar bebek istiyordum. bu kadar mı anlayışlı bir insan, bu kadar mı hastasına destek olan bir dr. olur yaaaaa....
inan saatlerce senin bebeğini sewiyor ultrasonda, sanki stajer dr. ve ilk ultrason deneyimi...o kadar heyecanlı her kontrolde...tanıştığım için çok şanslıyım, özel bir kadın hissediyorum kendimi inanın...