• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir’de iyi bir kadın doğumcu arıyorumm..

Şimdilik tedavi için değil de gebeliğe engel durum var mı diye baktırayım dedim tatlım tedaviye erken başlamıyorlar zaten şu an için gebeliğe engel bir durum yok gibi bizim eşimde sorun yok ben de 1 yıl önce evlenmeden kontrole gitmiştim gayet iyi demişti doktor. Tekrar gideyim dedim bir değişiklik varmıdır diye gerçi herhangi bir şikayetim yok adetim de düzenlidir ama belli olmaz. Balçova tarafındayım bu arada :)
Hımmm buca Gediz tip ta filiz ertan var mükemmel ötesi bi doktor muayene ücreti uygun ama doktor süper bi doktor tavsiye ederim

Canım 2 kimyasal bir dış gebelik pıhtılaşma rahimde çökme falannnnn... birçok sıkıntı nedeniyle izmirde doktor araştrmasındayım. Süleyman akarsu, ahmey zeki ışık özellikle fuat akercanı çok duydum. Şu dış gebelik işini çözeyim üçüne de gideceğim.

tatlim ben tepecikte a dan z ye herseyi yaptim aldim evraklari ozele gittim tahlil isterse saglik ocaginda yaptirabiliyorsun. dosyani bi devlet hastanesinde topla kocan ve senin icin gerekli tum tahlilleri yaptir ben oyle yaptm oyle gittim medicale. adetime 1 gun kaldi gelen giden yok insallah hamileyimdir

Canım günaydın :) Ne yaptın adetin geldi mi? Yazamadım kaç gündür

Canım 2 kimyasal bir dış gebelik pıhtılaşma rahimde çökme falannnnn... birçok sıkıntı nedeniyle izmirde doktor araştrmasındayım. Süleyman akarsu, ahmey zeki ışık özellikle fuat akercanı çok duydum. Şu dış gebelik işini çözeyim üçüne de gideceğim.

Çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce halledip annelik hayaline kavuşursun :dua: ya bu kimyasal gebelik nedir tam olarak? Hep duyuyorum henüz araştırmadım ama şimdi sorayım dedim sana nasıl anlıyosun kimyasal geçirdiğini? Çoğu zaman anlaşılmaz diyolar

Back