izmir'de iyi bir aile danışmanı veya psikolog tavsiye edebilir misiniz, çok acilll

acil olarak güvenebileceğim bir aile danışmanı ya da psikolog arıyorum, İzmir'de olması şart, lütfen yardımcı olun arkadaşlar

tatlım bu kadar acil olduğuna göre bir sorun var sanırım, çok üzüldüm, seni çok iyi anlıyorum cnm, ben 4 ay önce boşandım, boşandıktan sonra hem ben hem de oğlum ciddi bir travma yaşadık. Destek almamız gerekiyordu. Bir arkadaşım evliliğini kurtarmasını sağlayan birinden bahsetti. Tavsiye üzerine ona gittik. kendisi psikolog, aynı zamanda yaşam koçu. o kadar hayat dolu ki,, onun telkinleriyle hem ben hem de oğlum çok iyiyiz, pek çok şeyin üstesinden geldik, ona nekadar teşekkür etsem az. bizi evinde ağırladı. terapileri kendi evinde yapmayı uygun buluyormuş. galiba ev ortamı güven veriyormuş. bende oğlum da ona güvendik ve şu an yeniden başladık hayata. neyse kısa keseyim canm, seni çok iyi anlıyorum ve nil hanıma güvenebilirsin. Nil Asimo Koç, google'a nil asimo koc yazınca çıkar zaten, istersen numarasını da verebilirim. lütfen kendini üzme cnm herşey zamanla düzelir merak etme

tesekkurler cnm iyi dileklerin icin, arkadaslarim birini tavsiye etti ama emin olamadim, bende bahsettigin nil hanimi buldum sitesinde numarasi vardi, biraz yogunmus haftaya randevu verdi, sesi cok tatli geliyordu ama haftaya onunla gorusene kadar yine de arastircam, tavsiyen icin tesekkurler cnm

ilgin icin tesekkurler sunnygirl, gorustum ben nil hanimla, oldukca tatli biri, zaten sertifika falan degil kendisi psikolog, la spienzada italyada okumus, bende bir an icin duzeyini sorguladim hatta diplomasini istedim, hemen gosterdi, kadinin gunahini almisim. alisilmadik biri siradan psikologlar gibi degil, tavsiye eden bi hanim vardi bu sitede gercekten de soyledigi gibi cikti, cok tatli ve isinde cok iyi, cok memnunum. baska kisilerle de gorustum ama bu hanim hem sevecen hem isinde cok iyi tam da aradigim kisi, sadece iki seans yaptik ama simdiden daha iyiyim, tavsiyeleri de alisilmadik ve hakkaten bize cok yarari oldu, doktoruma laf soyletmem :) yine de uyarin icin tesekkurler cnm

merhaba..benim de sanırım ilişki terapisine ihtiyacım var ama seans fiyatını düzenli karşılayabilir miyim bilmiyorum? verdiğiniz ücreti öğrenebilir miyim? özel mesaj olarak da atabilirsiniz..şimdiden tşkler..

bende öğrenmek isterim seans ne kadar ücret alıyor bayan ..benim de sorunlarım çok fazla..belki yardımı dokunabilir(

cnm seans ucreti 120 lira. aslinda 150 liraydi ama biraz konustuktan sonra ve tavsiye uzerine geldigimi belirtince 120 liradan anlastik. cok daha fazlasini hakediyor tabi ama durumuma anlayis gosterdi. cok da memnun kaldim, bu kez degistirmeyi dusunmuyorum. karsiyaka da isterseniz evinizde agirliyor isterseniz ofisinde gorusuyorsunuz. sizin kendinizi nerede rahat ettigine bagli. selin tokmak tavsiye etti derseniz ucret konusunda anlayisli davranacaktir, endiselenmeyin, zaten tanisdiginizda ucret konusunda diger psikologlar gibi paraci olmadigini da goruceksiniz arkadaslar, opuyorum sizii

bende öğrenmek isterim seans ne kadar ücret alıyor bayan ..benim de sorunlarım çok fazla..belki yardımı dokunabilir(

bir arkadas daha seans fiyatini sormus. ozelden yazamadigim icin bu sekilde yaziyorum arkadaslar kusura bakmayinn. cnm seans ucreti 120 lira. aslinda 150 liraydi ama biraz konustuktan sonra ve tavsiye uzerine geldigimi belirtince 120 liradan anlastik. eger ucret konusunda ciddi sorun olursa bir sekilde orta yol da bulabiliyorsunuz, o konuda endiselenmeyin. mesela bence cok daha fazlasini hakediyor tabi ama durumuma anlayis gosterdi. cok da memnun kaldim, bu kez degistirmeyi dusunmuyorum. karsiyaka da isterseniz evinizde agirliyor isterseniz ofisinde gorusuyorsunuz. kendinizi nerede rahat hissettiginize bagli. selin tokmak tavsiye etti derseniz ucret konusunda anlayisli davranacaktir, aramiz cok iyi oldu hatrimi kirmaz, zaten tanisdiginizda ucret konusunda diger psikologlar gibi paraci olmadigini da goruceksiniz tatlim, en azindan benim gorustuklerim gibi degildi, eminim size hem ucret konusunda hem de sorunlariniz konusunda ciddi yardimlari olucaktir, cok memnunum tavsiye ederim, opuyorum sizii

eşinizle birliktemi görüşmeye alıyor

canim benim biz once birlikte gitmedik. once ben gorustum. sorunun ne oldugunu zaten anladiginda birlikte gorusulup gorusulmeyecegini o belirledi. basta tek tek girdik. ilk seansdan sonra iki seans tek tek bizi aldi. esimle de ayri olarak gorustu. basta esim istemedi ama gorusmeden sonra tekrar gelecegini hatta birlikte gitme konusunda da istekli oldugunu soyledi. ben toplamda 3 seanstan, esim de 2 seanstan sonra birlikte gittik. birlikte yaptigimiz seanstan sonra yine tek tek randevu verdi. bir seans oyle gecti. simdi yine birlikte girecegiz. ama esim cok degisti. artik gitme konusunda istekli. davranislari da degisti. bana iyi geldi. ama tabi senin sorunun ne ve size nasil bir program uygular bilemiyorum canim. istersen bir konus nil asimo koc, numarasini veririm istersen, cok gecms olsun herseyin bir caresi var skma canini lutfen

teşekür ederim benim sorunlarım kalıplaşmış artık bu saatten sonra çözülürmü bilmem ama en azından şansımı denemek istiyorum nil hanımın telini buldum alsancakta sanırım muayenehanesi tatlı bir bayana benziyor inşallah herkesin tüm sorunları çözülür allah hakkımızda hayırlısını versin

canim benim oyle soyleme her sorunun cozumu vardir endiselenme cozulucektir. yalniz nil hanim ordan yeni tasinmis, karsiyakada suan, simdi bir vakif adina da calisiyormus bu yuzden vakfa yakin biryerde ofis acmis. istersen arayip gorus canim adresi verir sana. soyle soyleyeyim, karsiyakada askeriye var onun hemen yaninda. karsisinda pizzapizza var. ancak boyle tarif edebilirim. karsiyakaya giren cadde uzerinde zaten hemen deniz kenarinda. cigiv vakfinin orada. cadde ismi olarak istersen bilemiyorum canim. ama cok kolay bulursun. banada tasindiginda boyle tarif etmisti, hemen bulmustum. ve merak etme canim insanlarin cozulmeyecek hicbir sorunu yoktur. bende oyle soylerdim ama simdi hersey iyiye gidiyor, seninde iyiye gidecektir sonucta senden fazlam yok. sorunu cozebilecegine inan yeter canim, opuyorum, gelismeleri bildir lutfen iyi oldugunu duymak isterim, cok gecmis olsunn uzme kendini

Merhabalar. Konuya geç de olsa belki forumu daha sonra ziyaret edenlerin işine yarar diye kendi deneyimimi eklemek istedim. Daha önce çok araştırarak eşimle evlilik terapisi almak üzere Psikolog Nur Erdil'e gittk. 1 yılı geçti biz gideli. Çok memnun kaldık. Ücreti bizce makuldü. Birkaç arkadaşımıza da tavsiye ettik bir çiftin gittiğini ve memnun kaldığını biliyorum. randevu bulmakta zorlanmış benim arkadaşlarım ilk aradıklarında ama sonraki seanslarında bir sıkıntı yaşamadan düzenli devam etmişler. Biz sıkıntı yaşamamıştık. İhtiyacı olanlar için faydası olur umarım bu bilgilerin. Yeri Karşıyaka'da açık adresi sanırım herkes rahatça bulur.

Ben de Nur Erdil'i öneriyorum. Biz eşimle 2 sene arayla farklı nedenlerle gittik. İlkinde evlilik sorunlarımız nedeniyle 9 seans devam ettik. Sonrasında da özel bir karar alma aşamasındayken tekrar kendisine başvurduk. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. 3 ay önce seans ücreti 150 TL idi.

araştırıyorum ama bulamadım özelden numarasını yollarsanız sizlere minnettar kalırım. 5 mayısta anlaşmalı boşanma mahkemem var ve hç istemiyorum. bu yüzden acil:44:

slmlar burada nil hanımın ismini gördüm bende nil hanıma gidiyorum, nil katre koc, çok memnunum gerçekten de yazdıkları kadar var, sizin hem doktorunuz hem de arkadaşınız oluyor, çok tatlı biri tavsiye ederim, nil katre koc yazın çıkar googleda

nil asimo koç ile nil katre koç aynı kişler mi? nette aratınca katre çıkıyor..?

Emre Kapkın 'a gitmeyin de nereye giderseniz gidin, karsimda hic ara vermeden 15-20 sigara icip disariya bakti(ki sigara icmeyen biriyim), haftaya devam edelim dedi 250 lira aldi. kendisinin bagimli ve hasta biri oldugunu dusunuyorum, benim icin tek artisi kendisini gorup halime sukretmek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…