- Konu Sahibi selintokmakt
acil olarak güvenebileceğim bir aile danışmanı ya da psikolog arıyorum, İzmir'de olması şart, lütfen yardımcı olun arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acil olarak güvenebileceğim bir aile danışmanı ya da psikolog arıyorum, İzmir'de olması şart, lütfen yardımcı olun arkadaşlar
ilgin icin tesekkurler sunnygirl, gorustum ben nil hanimla, oldukca tatli biri, zaten sertifika falan degil kendisi psikolog, la spienzada italyada okumus, bende bir an icin duzeyini sorguladim hatta diplomasini istedim, hemen gosterdi, kadinin gunahini almisim. alisilmadik biri siradan psikologlar gibi degil, tavsiye eden bi hanim vardi bu sitede gercekten de soyledigi gibi cikti, cok tatli ve isinde cok iyi, cok memnunum. baska kisilerle de gorustum ama bu hanim hem sevecen hem isinde cok iyi tam da aradigim kisi, sadece iki seans yaptik ama simdiden daha iyiyim, tavsiyeleri de alisilmadik ve hakkaten bize cok yarari oldu, doktoruma laf soyletmem :) yine de uyarin icin tesekkurler cnm
merhaba..benim de sanırım ilişki terapisine ihtiyacım var ama seans fiyatını düzenli karşılayabilir miyim bilmiyorum? verdiğiniz ücreti öğrenebilir miyim? özel mesaj olarak da atabilirsiniz..şimdiden tşkler..
bende öğrenmek isterim seans ne kadar ücret alıyor bayan ..benim de sorunlarım çok fazla..belki yardımı dokunabilir(
eşinizle birliktemi görüşmeye alıyor
teşekür ederim benim sorunlarım kalıplaşmış artık bu saatten sonra çözülürmü bilmem ama en azından şansımı denemek istiyorum nil hanımın telini buldum alsancakta sanırım muayenehanesi tatlı bir bayana benziyor inşallah herkesin tüm sorunları çözülür allah hakkımızda hayırlısını versin
tatlım bu kadar acil olduğuna göre bir sorun var sanırım, çok üzüldüm, seni çok iyi anlıyorum cnm, ben 4 ay önce boşandım, boşandıktan sonra hem ben hem de oğlum ciddi bir travma yaşadık. Destek almamız gerekiyordu. Bir arkadaşım evliliğini kurtarmasını sağlayan birinden bahsetti. Tavsiye üzerine ona gittik. kendisi psikolog, aynı zamanda yaşam koçu. o kadar hayat dolu ki,, onun telkinleriyle hem ben hem de oğlum çok iyiyiz, pek çok şeyin üstesinden geldik, ona nekadar teşekkür etsem az. bizi evinde ağırladı. terapileri kendi evinde yapmayı uygun buluyormuş. galiba ev ortamı güven veriyormuş. bende oğlum da ona güvendik ve şu an yeniden başladık hayata. neyse kısa keseyim canm, seni çok iyi anlıyorum ve nil hanıma güvenebilirsin. Nil Asimo Koç, google'a nil asimo koc yazınca çıkar zaten, istersen numarasını da verebilirim. lütfen kendini üzme cnm herşey zamanla düzelir merak etme
araştırıyorum ama bulamadım özelden numarasını yollarsanız sizlere minnettar kalırım. 5 mayısta anlaşmalı boşanma mahkemem var ve hç istemiyorum. bu yüzden acil:44: