• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de İngilizce kursu arıyorum..

gubu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
38
0
86
İstanbul
ben izmrde oturuyorum ve ıyı bır ıngılızce kursu arıyorum.ınternetten arastırdım okadar çok kurs merkezı var kı kafam karıstı ? gıttgınız veya duydgunuz nereler var bır yardım edın....
deulcom
londra dıl merkezı
maksımum akademı bunlar aklımda olanlardan
maksımum akademıye gıdenler cok memnun ve fıyat acısından da uygun muşş

bende arıyorum canım şu sıralarda amerikan kültürü öneriyor çoğu arkadaşım yanlzı fiyat açısındanda pahalı biraz işte :S

yavruşlar, konuşma üzerine dersi olup olmadığınıda sorun hatta conversation clup fln varsa en azından bi öneri sunun, bi dersinize misafir öğr. olarak gelip görebilirmiyim diye izin verirlerse eğitimin kalitesini öyle anlayablrsn ancak, bol şanss:3:

ben şu an obem education centre a devam ediorum..
ve hayatımda gördüğüm en berbat kadroyla ingilizce öğrenmeye çalışıorum..
hocaların heps maksimum 23 -24 yaşında..heyecandan ders anlatamıolar zaten..
ben şubatta 1.kurum biter bitmez ayrılıcam.hatta bugün deulcom un deneme dersine gidicem..
kelime ezberletme ve konuşmaya yönelikmiş dersleri..31 aralığa kadar kayıt yaptırırsanız
480 lira 1 kur...zira yeni yıldan sora 900 lira olucakmış..hala kursa kayıt olmadıysan ilgilen derim..
ama asla ve asla OBEM EDUCATİON CENTRE I önermem..

mrb arkadaşlar kurs değilde özel ders düşünürseniz size yrdımcı olabilirm uygun fiyata birebir yada isterseniz 2 kişik bir grupla ders yapabilrisiniz düşünürseniz görüşürüz deneme dersi yaparız uyarsa anlaşırız

Çok önceden sormuşunuz ama gözüme ilişti yazıyim dedim ben cambridge english passport a gittim. Konak pierin tam karşısında.Çok memnun kaldım ordan en çok cezbeden şeyde sınıflar çok az kişilik 3 kişiye bile sınıf açıyolar resmen özel ders gibi hocalar da gayet ii tavsiye ederim yani arkadaşlar.

Arkadaşlar merhaba English Time'dan almış olduğum 3 kurum var okul ve iş saatlerinin değiştiğinden gidemiyorum ve 3 kurumu devretmek istiyorum 3 kuru 2.400 TL'ye almıştım ama benim şuanda acil ihtiyacımda var bundan dolayı peşin 1.500 TL 'ye satıyorum..İlgilenen arkadaşlar bana mail atabilirsiniz..Benim kurum istanbul mecidiyeköydeki şubededir eğer isterseniz bulunduğunuz yerdeki English Time şubesine aldırabiliyorsunuz devretme işi resmi oluyor bir problem çıkmıyor..

arkadaşlar izmirde kpds üds yada konuşma ingilizcesi için kurs arayanlara kursumu satıyorum.OYDEM'den 4 aylık 900 lira.aynı zamanda hatanın 1 günü ücretsiz konuşma kulüplerine katılabiliyorsunuz.ben yüksek yapmaktan vazgeçtiğim için bırakıyorum.kurs tekniğinden gayet memnundum ama girmiyceğim halde o parayı vermek saçma geldi.ilgilenenlerle pazarlıkta mümkün.

Merhaba bende iyi bir ingilizce kursu arıyorum şu sıralar, üniversite 2.sınıfım bölümüm ingilizce ve çok zorlanıyorum özellikle grammer ağırlıklı bir kurs öneriniz var mı

Back