- Konu Sahibi hooverphonic
-
cilt yapın nasıl? seanslardan sonra sivilcelenme gibi bir sorun yaşıyormusun? ben yaşamıştımdaArkadaşlar 2.seansımı da tamamladım.. Çenemdeki sert tüylerimde incelme olduğunu gördüm. Boynumda olan tüylerin %50si işlem gördü gibi, geçen sefer aldıklarından henüz çıkan olmadı. Bıyık bölgesine de başladık inanılmaz acıyor, acı eşiğiniz düşükse kesinlikle uyuşturucu krem bir şey sürün derim.. ilk seansımda yanak bölgemde olan sert tüyleri almıştı, bu sefer de geride kalanları almaya çalıştı.. Yarım saatlik gittiğim için ortaya karışık bir seans oluyor, çünkü daha uzun sürelisine dayanamıyorum... Tüyleri bol olan bir insan olduğum için süreç biraz uzun sürecek gibi hayırlısı artık :)
cilt yapın nasıl? seanslardan sonra sivilcelenme gibi bir sorun yaşıyormusun? ben yaşamıştımda
cildinde iz ya da kabuklanma gibi bi sorun yaşadın mı?
evet bende bu sıralar düşünmeye başladım şu işi. ne kadar güzel gelişmeleri hep yazmışsın..seni takipteyim
Merhaba. Ben de yuzum icin janine basladim. Daha bir kez gittim. Yaklasik 20 gun oldu. Ilk seanstan tuyler azalmis gibi. Bu hafta 2. Seansa gidicem. Insallah kesin cozum olur.
Evet ben lazer de yaptirmistim ama cok az faydasini gordum, sadece koyu siyahlar biraz inceldi. Igneli son carem. Arayi acma nedenim de hem maddi hem de cilt biraz kendini toparlasin istedim. Bir de 1 saat yaptirdigim icin cogu kil islem gordu ama tabi alttan gelen tuyler de varmis. Bu arada ilk uc gun sabah aksam alkolle silip desitin adli kremi surmemi onermislerdi. Bunun disinda bir bakim veya krem uyguluyor musunuz? Kabuk tuttuktan sonra ve dokulurken de bakima devam ediyor musunuz?
Aynen desitin bana da yeterli geldi. Cok sukur iz veya leke de olusmadi. Benim cildim de yagli. Hulya hanim da onermedi cok krem surmeyi zaten. Burdaki arkadaslardan diger kremleri gorunce sorayim dedim. Cok sagol canim. Tez zamanda hayirlisiyla kurtulalim insallah.maddi açıdan sıkıntılı gerçekten, ucuz olduğunu söyleyemem.çabuk kurtulmak için fakirleri oynuyorum şu anda:) 1 saat dayanabildin mi? ben 40 dk anca dayanıyorum:) yüzüm o kadar çok kızarıyor ki daha fazlasını cildim şu anda kaldıramaz herhalde. tatlım ben senin dediklerinin aynısını kullanıyorum, sitede başka kremler kullananlar var ama ben çok gerek duymuyorum. cildim zaten yağlı, daha da kreme boğup kabukların çabuk düşmesini istemiyorum. ben desitini bile fazla sürmüyorum. kendi haline bırakıp kabuğun düşmesini beklemek daha sağlıklı aslında. ben kaç seanstır önce alkolle temizleyip bırakıyorum.çok kızarıklık varsa yapıldığı gün desitini ekstra sürüyorum. (çünkü işlemin çıkışında zaten krem sürülüyor yüzümüze) ertesi gün alkolle temizleyip, desitini sürüp bir daha sürmüyorum mesela. zaten kızarıklık 3-4 günde geçiyor. kabuklanma ise 4-5 günde. en fazla 1 hafta kabuklanma oldu bende. ama bu cilt tipine göre değişir tabi, çok kuru cildin varsa krem önerilerini değerlendirebilirsin. medacassol kulllanan arkadaşlar var burda, ne için kullandıklarını bilmiyorum ama desitin zaten çok iyi bir krem çinko destekli kabuklanma için de baya iyi geliyor
Ben de daha kisa surede sonuc almayi umuyordum. Dun 3. Seansimi yaptirdim ama o kadar cok tuy var ki yuzumde 1 saat yetmiyor. Zaten pko da var bende. Sonuc alabilecek miyim bilmiyorum. Yapan kisi de hormon bozuklugu varsa yavas ilerleriz diyor. Iyice karamsarliga kapildim artikçene için en son ayın 15inde gitmiştim. şimdi çenedekiler çıkmaya başladı, beyaz sert çıkan bir tane var, incecik ama orta uzunlukta sarılar yine çıktı.. başımın belası oldu bu çene.. herhalde o 1.5 senede anca biter derlerken direk çeneyi kastediyorlardı
Ben de daha kisa surede sonuc almayi umuyordum. Dun 3. Seansimi yaptirdim ama o kadar cok tuy var ki yuzumde 1 saat yetmiyor. Zaten pko da var bende. Sonuc alabilecek miyim bilmiyorum. Yapan kisi de hormon bozuklugu varsa yavas ilerleriz diyor. Iyice karamsarliga kapildim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?