- Konu Sahibi hooverphonic
merhabalar. buraya en son 7.seansımı yazmışım. Ardından 2 hafta arayla 2 seans daha yaptırdım.. hala yanak, elmacık ve favori bölgesi çalışıyoruz. Çene bölgeme çıktıkça müdahale ediliyor. Açıkçası çenenin çıkma süresi gecikmeye başladı, seans atlayarak çeneyi alıyoruz diyebilirim, ve maksimum 10-12 dk çenemle uğraşılıyor. baya azaldı,sert kıllarım pek yok. 1 ya da 2 tane çıkıyor bazen, gerisi ince ama uzun kıllar olarak çıkıyor. yanak bölgeme gelirsek birkaç yerde artık hiç çıkmıyor. :) elmacıklara başlayalı iki seans oldu, ama orası yoğun çalışmıyoruz benim en büyük derdim yanak yanakta baya azalma var. favorileri de yaptırıyorum,ki 9. seansımda daha çok favori yoğun çalıştık çünkü ordaki kıllarıma tek tük dokunulmuştu ve acaip uzadılar, allahtan sarı diye biraz durumu kurtarabiliyorum..
şimdiye kadar moralim bozuluyordu nolcak bu kıllar azalıyor mu azalmıyor mu diye içim sııkılıyordu ama çevremdekiler farkı gördüklerini söylemeye başladılar ve aynaya baktığımda yüzüm daha aydınlık daha temiz görünüyor.. resmen o sarı tüyler yüzüme perde gibi konuyormuş, farkında değilmişim.. 9.seans bitti ve yüzüm tamamen alınmış değil ancak çok fark var arkadaşlar... o yüzden moraliniz bozulmasın.
bu arada ben aynı anda hormon tedavisi amaçlı doğum kontrol hapı kullanıyorum. Sitede çok soruluyor polikistik over veya hormon bozukluğu olanlar iğneli yaptırsın mı diye. ilaçla destek alırsanz yaptırın, ben gayet memnunum, ikiisi bir arada gayet yürütülebiliyor ve azalma da oluyor. ilaçsız tedaviye başlarsanız fazla işe yaramayabilir, önleminiizi almalısınz.
şimdiye kadar moralim bozuluyordu nolcak bu kıllar azalıyor mu azalmıyor mu diye içim sııkılıyordu ama çevremdekiler farkı gördüklerini söylemeye başladılar ve aynaya baktığımda yüzüm daha aydınlık daha temiz görünüyor.. resmen o sarı tüyler yüzüme perde gibi konuyormuş, farkında değilmişim.. 9.seans bitti ve yüzüm tamamen alınmış değil ancak çok fark var arkadaşlar... o yüzden moraliniz bozulmasın.
bu arada ben aynı anda hormon tedavisi amaçlı doğum kontrol hapı kullanıyorum. Sitede çok soruluyor polikistik over veya hormon bozukluğu olanlar iğneli yaptırsın mı diye. ilaçla destek alırsanz yaptırın, ben gayet memnunum, ikiisi bir arada gayet yürütülebiliyor ve azalma da oluyor. ilaçsız tedaviye başlarsanız fazla işe yaramayabilir, önleminiizi almalısınz.