• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İzmir'de iğneli epilasyon yaptıranlar

merhabalar. buraya en son 7.seansımı yazmışım. Ardından 2 hafta arayla 2 seans daha yaptırdım.. hala yanak, elmacık ve favori bölgesi çalışıyoruz. Çene bölgeme çıktıkça müdahale ediliyor. Açıkçası çenenin çıkma süresi gecikmeye başladı, seans atlayarak çeneyi alıyoruz diyebilirim, ve maksimum 10-12 dk çenemle uğraşılıyor. baya azaldı,sert kıllarım pek yok. 1 ya da 2 tane çıkıyor bazen, gerisi ince ama uzun kıllar olarak çıkıyor. yanak bölgeme gelirsek birkaç yerde artık hiç çıkmıyor. :) elmacıklara başlayalı iki seans oldu, ama orası yoğun çalışmıyoruz benim en büyük derdim yanak :( yanakta baya azalma var. favorileri de yaptırıyorum,ki 9. seansımda daha çok favori yoğun çalıştık çünkü ordaki kıllarıma tek tük dokunulmuştu ve acaip uzadılar, allahtan sarı diye biraz durumu kurtarabiliyorum..
şimdiye kadar moralim bozuluyordu nolcak bu kıllar azalıyor mu azalmıyor mu diye içim sııkılıyordu ama çevremdekiler farkı gördüklerini söylemeye başladılar ve aynaya baktığımda yüzüm daha aydınlık daha temiz görünüyor.. resmen o sarı tüyler yüzüme perde gibi konuyormuş, farkında değilmişim.. 9.seans bitti ve yüzüm tamamen alınmış değil ancak çok fark var arkadaşlar... o yüzden moraliniz bozulmasın.
bu arada ben aynı anda hormon tedavisi amaçlı doğum kontrol hapı kullanıyorum. Sitede çok soruluyor polikistik over veya hormon bozukluğu olanlar iğneli yaptırsın mı diye. ilaçla destek alırsanz yaptırın, ben gayet memnunum, ikiisi bir arada gayet yürütülebiliyor ve azalma da oluyor. ilaçsız tedaviye başlarsanız fazla işe yaramayabilir, önleminiizi almalısınz.

Bu hafta 10. seansımı yaptırdım ekstra 10 dk da bıyık çalıştık.. bıyık için 2.seansım oldu bu, korktuğum için yaptırmıyordum.. Bu hafta çene ve favori yoğun çalıştık. çene bölgemde ince ama çok sık kıl var, zaten sert kalanlar 3-5 civarında, onlar da seans atlayarak çıkıyor. ama sarı tüylerim güneşte çok parladıkları için çeneyi mümkün olduğunca almalarını istiyorum yine de sıfırlanmıyor. sanırım onlarla bütün yüzümdeki uzun kılların tamamı alındıktan sonra uğraşıcaz, şu anda nasıl bir süreç işleyecek bilmiyorum.. şimdiye kadar en iyi sonucu boyun bölgemden aldım, yumuşacık oldu resmen anca 2-3 tane sertimsi kıl çıkıyor onlar da görünmüyor zaten. Bir de yanakta 2-3 bölgem aynı durumda çok yoğun çalışmışız hala oralardan kıl çıkmıyor. favori bölgelerimin hepsi işlem görmediği için bir şey diyemiyorum daha çook var.
bakalım ben yazın da iğneliye devam etmeyi düşünüyorum. 3 ay boyunca cildime çok dikkat edip, süreci hızlandırmak istiyorum

kızlar ben 1 ay kadar bir aradan sonra bugün yarım saatlik bir seans daha yyaptırdım. yakınımızın düğünü olduğu için makasla kısaltma yapmıştım doğal olarak kısalttıklarım biraz sertleşti. Uygulayıcım çene bölgemin hepsini aldı ,eskiye nazaran daha sert çıkıyor kıllarım. Ve çenede daha az zaman harcamaya başladı, çıkanları toparlıyor yanağa geçiyor. Bugün çene ve sağ yanak yoğunluklu çalıştık. Yaarın 40 dklık gidicem bu kez de sol yanağımda hiç almadığı yerlerle birlikte çıkanları alacak. Sürem yeterse biraz da bıyıktan almasını isticem. Açıkçası bıyık bölgesine hiiiç dokunulmadığında seans daha katlanabilir oluyor :) sanırım bundan sonra yüzü ikiye bölüp gitmeyi düşünüyorum çünkü yarımşar saatlik uygulamayla tüm yüzün işlem görmesi imkansız. Zamanı iyi ayarlayabilirsem peş peşe iki gün gidip seanslarıma devam edicem :)

merhaba, izmirde nereye gittiğinizi paylaşabilirmisiniz. ben biyere gidiyordum ve yüzüm delik deşik kaldı:( devam etmek istiyorum ama farklı bir yer arayışındayım.

merhaba, izmirde nereye gittiğinizi paylaşabilirmisiniz. ben biyere gidiyordum ve yüzüm delik deşik kaldı:KK43: devam etmek istiyorum ama farklı bir yer arayışındayım.

tatlım ben Janine'e gidiyorum gayette memnunum, şimdiye kadar yüzümde hiç iz kalmadı çok şüükür, ki cildim çook hassas. dudak bölgemde belli belirsiz bir iz var onu da maskeyle gidermeye çalışıyorum, dudak zaten sıkıntılı bir bölge, iz kalabilir bakım gerekiyor diye uyarıyorlar uygulayıcının yapabileceği pek bir şey yok yani. gönül rahatlığıyla sana burayı önerebilirm, deneme atışı yaptır kendin gör canım

tatlım ben Janine'e gidiyorum gayette memnunum, şimdiye kadar yüzümde hiç iz kalmadı çok şüükür, ki cildim çook hassas. dudak bölgemde belli belirsiz bir iz var onu da maskeyle gidermeye çalışıyorum, dudak zaten sıkıntılı bir bölge, iz kalabilir bakım gerekiyor diye uyarıyorlar uygulayıcının yapabileceği pek bir şey yok yani. gönül rahatlığıyla sana burayı önerebilirm, deneme atışı yaptır kendin gör canım
uzun süre madam janine gitmişsiniz. bu kadar uzun sürmesi olumsuz bişey değil mi aslında? tüyleriniz kalın mıydı?
bende yer araştırıyorumda..

Evet aysel hanimi deneyince janini biraktim. Aysel hanimda hem fiyat biraz daha uygun hem daha az acılı hem de daha etkili oldugunu düsünüyorum.

iyi aksamlar
son durumunuz nedir acaba memnun musunuz?

Arkadaşlar 2.seansımı da tamamladım.. Çenemdeki sert tüylerimde incelme olduğunu gördüm. Boynumda olan tüylerin %50si işlem gördü gibi, geçen sefer aldıklarından henüz çıkan olmadı. Bıyık bölgesine de başladık inanılmaz acıyor, acı eşiğiniz düşükse kesinlikle uyuşturucu krem bir şey sürün derim.. ilk seansımda yanak bölgemde olan sert tüyleri almıştı, bu sefer de geride kalanları almaya çalıştı.. Yarım saatlik gittiğim için ortaya karışık bir seans oluyor, çünkü daha uzun sürelisine dayanamıyorum... Tüyleri bol olan bir insan olduğum için süreç biraz uzun sürecek gibi hayırlısı artık :)

Back