izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Fatih beye hastaları paylaşması için izin verirse Instagram hesabına koyuyor.ama bildiğim kadarıyla cenk beyin Instagram hesabı yok.ancak muayenehanesine giderseniz görüşme sırasında size fotoğraflar gösteriyor.

Silikonun alt tabanı batma yaparmi benim sol mememde dikisim 1 parmak yani batma yapıyor hafif bastırınca batma geçiyor ama neden olabilir sağ memede yok o batma bide uçlar çok hassaslasti sporcu sütyeni var üstünde askılı penye ama değince hafif aciyo gibi

Kuzum sol memede deneme yapıldığı için orda batma ve ağrının diğerine oranla fazla olması normal diyordu burda arkadaşlar belki öyle bişeydir.yine de sor doktoruna için rahatlasın.

Kızlar siz yan uyumaya ne zaman başladınız benim 24. Günüm artık yan uyuyorum ağrı yaptıkça yön değiştiriyorum ama silikonlara bir şey olur mu diye de korkmuyor değilim

BEnde batma yok.uçlarda hassaslık acıma yeni yeni başladı.

Ben henüz ameliyat olmadım ama 275 cc dediler bana. 300 cc yi xorlarsak belki dwdi dr. Tek bir dr.a gidebildim henüz ama muhtemel çoğunluk böyle diyecek sanırım o yüzden senin nasıl göründüğünü merak ettim. Bu arada boy kilo nedir? 168 e 56 kg yum.üst bölgem de çok dar

Benim cc lere de bakabilirsin fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…