izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Selam
Ben de 30 ocakta uful bilkay'a ameliyat olacağım. Dr. Cok arastirmadim sadece ona gitmistim o yuzden hala tedirginim. Sen memnun kaldin mi nasilsin tavsiye eder misin??
Arkadaşlar merhab, bende 3 ekim salı günü Prof Dr Ufuk Bilkay a ameliyat oldum.Aşırı ağrım olmadı, ağrı kesiciler kesti.şuan iyiyim.pazartesi ilk defa bandajlar açılacak.Bu süreçten sonra beni neler bekleyecek?bilgilendirir misiniz?

Merhaba, şu an belki konuşmak için erken, benim 16 gün oldu daha.. Şu ana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım çok şükür..Benim ilk 3 günüm biraz zor geçti ama sonrasında ağrılarım azalmaya başladı..bir hafta sonra işime döndüm..Yılbaşında evimde misafir ağırladım :) Şu an kendimi çok zorlamadan her işimi kendim yapabiliyorum.. Gerek ameliyattan, ameliyat sonrası süreçten ve Cenk beyin yaklaşımından memnun kaldım..Umarım sonrasında da aynı hissederim..

Merhaba, şu an belki konuşmak için erken, benim 16 gün oldu daha.. Şu ana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım çok şükür..Benim ilk 3 günüm biraz zor geçti ama sonrasında ağrılarım azalmaya başladı..bir hafta sonra işime döndüm..Yılbaşında evimde misafir ağırladım :) Şu an kendimi çok zorlamadan her işimi kendim yapabiliyorum.. Gerek ameliyattan, ameliyat sonrası süreçten ve Cenk beyin yaklaşımından memnun kaldım..Umarım sonrasında da aynı hissederim..
Çok geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza :) Peki Cenk Bey nerede yapıyor ameliyatlarını?

7 ay önce 350 cc yuvarlak takıldı. İnanılmaz büyük oldu . Hantal durdu. Minyonum çünkü . Hiç alışamadım. Binlerce kere pişman oldum. Ve en sonunda çıkartmaya karar verdim. Ancak öyle büyüktüki çıkarınca sönük balon gibi olacaktı . Aklın yolu bir. Mecburen yine silikon takılmasına ancak 1 boy küçültülebilecepine karar verdik doktorumla . Ben 250 cc istedim. Doktorum onun Bile olmayacağını söyledi. 300 damla takıldı . Tekrar masraf anestezi operasyon. Hala memnun değilim.daha 1 ay oldu. Hala büyük ve şekli yamuk yumuk bence. Şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım. 2 ameliyat 2 masraf. 1-2 yıl sonra meme toparlayınca bir küçüğü ile değişeceğim . Aslında istediğim normal boyda dolgun göğüslerdi. Malesef doktorum anlayamadı beni. Sonuç: doğal kalın. Silikon taktırmayın

7 ay önce 350 cc yuvarlak takıldı. İnanılmaz büyük oldu . Hantal durdu. Minyonum çünkü . Hiç alışamadım. Binlerce kere pişman oldum. Ve en sonunda çıkartmaya karar verdim. Ancak öyle büyüktüki çıkarınca sönük balon gibi olacaktı . Aklın yolu bir. Mecburen yine silikon takılmasına ancak 1 boy küçültülebilecepine karar verdik doktorumla . Ben 250 cc istedim. Doktorum onun Bile olmayacağını söyledi. 300 damla takıldı . Tekrar masraf anestezi operasyon. Hala memnun değilim.daha 1 ay oldu. Hala büyük ve şekli yamuk yumuk bence. Şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım. 2 ameliyat 2 masraf. 1-2 yıl sonra meme toparlayınca bir küçüğü ile değişeceğim . Aslında istediğim normal boyda dolgun göğüslerdi. Malesef doktorum anlayamadı beni. Sonuç: doğal kalın. Silikon taktırmayın
350 cc ve böyle büyük pişmanlık. Belki sizden daha Minyonum. 375 cc takıldı. Keşke imkan olsaydı daha büyük takılsaydı diyorum. Şaşırdım gerçekten. Geçmiş olsun.

canım hayırlı olsun. sonrasındada memnun kalırsın. benım 8. senem bitti. ben çok memnunum. hiç sıkıntı yaşamadım. cenk bey kadar güvendiğim bi dr da anestezi uzmanı erkan teyin. beraber çalışıyolar. amelıyatta ben erkan beye cenk beye güvenıyorum ama senı tanımıyorum ve korkuyorum dedım. amelıyattan sonra tesekkur edeceksın dedı. ve gercektende adam gereken kadar narkoz verip gereksız uyutmadı. benım tek sıkıntım amelıyat sonrası bişey yiyememek oldu ve onuda cenk bey geldıgınde soyledım etkılı bir iğneyle gectı o mide bulantısı. yemekte gönderdiler yemek saatı gecmesıne ragmen. erkan bey ve cenk bey iyi bir ekip anesteziden korkanlar için hiç gerek yok korkmanıza. BEn egede baska bı operasyondan dolayı gittim geldim resmen. O yuzden anesteziye cok korkarak yaklaşanlardanım ama şükür ki iki amelıyat oldum cenk beye. hem burun hem meme ayrı zamanlarda. ikisinde de erkan bey vardı ve gercekten dozu iyi ayarlıyor.
M mermes canım sende inşallah benım kadar memnun kalırsın.

350 cc ve böyle büyük pişmanlık. Belki sizden daha Minyonum. 375 cc takıldı. Keşke imkan olsaydı daha büyük takılsaydı diyorum. Şaşırdım gerçekten. Geçmiş olsun.
inanın ben de mesajları ve yorumları okuyunca şaşırıyorum. öncesi sonrası resimlerde bakıyorum 450- 500 cc ler benimki kadar byük durmuyor bende anlamadım doktoum da anlamadı zaten. bazan oluyor dedi:KK43: neyse yapacak birşey yok artık. şimdi daha iyi eski halinden. en azında üstteki o dolgunluk ve sertlik gitti. ama malesef meme ucu kesisi olduğu için kesinin altı boş gibi. acaba dolar mı sonra? meme ucu kesisi olan yorum yapabilir mi acaba?

P pmgmz K kenuvera merhaba.ben daha önce Ufuk bilkaya 2 kez burun ameliyatı oldum ve memnun değilim.şimdi meme büyütme ameliyatı olacağım.ufuk hoca dan siz memnun musunuz?meme büyütme ameliyatı için Ufuk hocayı tavsiye eder misiniz?
Ben ufuk bilkaya yaptırmadım ameliyat iptal oldu baska birseyden dolayı ve ona yaptirmicam zaten içime hic sinmemişti. Özgür sunay'a yaptirmaya karar verdim ben. Eminim bana insanmisim gibi davranacaktir bir araba makine gibi değil.

merhaba.yine kurkcu dukkanina dondum sanirim.ne zaman basim sikissa kadinlar kulubunun kapiaini caliyorum.daha once dogal yolla gogus buyutme kisminda epey bi takildim ama sonuc 0.son zamanlarda artik ameliyat olmaya karar verdim.ve bu qrayis icindeyim.doktor falan bulunurda asil sorum su.3 yasinda bi kizim var.basil idare ederim onu.bi sure kucakliyamicam.bide is yerine aileme mesela babama falan ne dicem nasil olucak bu is siz cevrenize ne dediniz.insanlarin tepkisi ne oldu.cocugu olanlar cocugunu nasil idare etti

merhaba.yine kurkcu dukkanina dondum sanirim.ne zaman basim sikissa kadinlar kulubunun kapiaini caliyorum.daha once dogal yolla gogus buyutme kisminda epey bi takildim ama sonuc 0.son zamanlarda artik ameliyat olmaya karar verdim.ve bu qrayis icindeyim.doktor falan bulunurda asil sorum su.3 yasinda bi kizim var.basil idare ederim onu.bi sure kucakliyamicam.bide is yerine aileme mesela babama falan ne dicem nasil olucak bu is siz cevrenize ne dediniz.insanlarin tepkisi ne oldu.cocugu olanlar cocugunu nasil idare etti
cocuk konusunda kucaga almayacaksın belli dönem. benım bı ıkı tanıdıgım anladı gibi oldu bende boynum tutuldu dedım gectim.

Çocuk konusunda eşinize iş düşecek. Hatta sizin ilk 1 hafta bakımınızda da eşinize iş düşecek. İş yerine ben kitle var onu aldırcam hazır açılmışken silikon taktırcam diye söylemiştim. Utanılacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Ailem uzakta olduğu için onların haberi yok ama yanımda olsalardı da benim vucudum ve eşimle araMDA ki bişey. Başkasına pek söz hakkı vermezdim açıkçası.

seneler nede cabuk gecıyor. amelıyat oldugum gun dun gıbı aklımda. doktora buyuk meme olsun demem amelıyat sonrası mide bulantım hepsi güzel bi sürecti. ve 8 senem bitti 9. seneme adım attım protezlerımle. son 3 senesını evlı olarak gecırıyorum. hiçbir sıkıntım olmadı şimdiye kadar allah yaşatmasında kimseye. bu amalıyatta doktora güven cok önemli. Ben 20 dklık bi telefon görüşmeden sonra gittim cenk beye gittim. ilgili ve bilgili ve güven veren birisi. ekibi hiç değişmez ve amelıyatlara aynı ekıple girer. erkan teyın anestezi doktoru cok tatlı biri. benjm ıkı amelıyatımda da erkan bey vardı anestezide. burun amelıyatıda oldum cenk beye onda da 7. senem bitti. allahıma şükürler olsun oda sorunsuz ilerliyor.
benden tavsıye doktorunuz acıklamarı ve samimiyetiyle güven vermiyosa ve size ticari bakıyosa eleyin. ben çok mutluyum allah isteyen herkese de nasip etsin.

inanın ben de mesajları ve yorumları okuyunca şaşırıyorum. öncesi sonrası resimlerde bakıyorum 450- 500 cc ler benimki kadar byük durmuyor bende anlamadım doktoum da anlamadı zaten. bazan oluyor dedi:KK43: neyse yapacak birşey yok artık. şimdi daha iyi eski halinden. en azında üstteki o dolgunluk ve sertlik gitti. ama malesef meme ucu kesisi olduğu için kesinin altı boş gibi. acaba dolar mı sonra? meme ucu kesisi olan yorum yapabilir mi acaba?
Merhaba geçmiş olsun çok üzüldüm acaba sorun ne olabilir mesela göğüs kafesiniz normal mi bazılarının dar olduğundan uymuyo ne bilim acaba sıkıntı ne doktor ne dedi

Merhaba arkadaşlar.cenk Tokat'ın göğüs büyütme ile ilgili resimleri hiç bir yerde yok,instagram veya kendi sitesinde vs..Fatih Uygur'un fotoğraflarını hastaları instagramde yüz olmadan ne kadar güzel paylaşıyor.acaba Cenk tokat için bildiğiniz bir site var mı?

X