-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.701
Arkadaşlar merhab, bende 3 ekim salı günü Prof Dr Ufuk Bilkay a ameliyat oldum.Aşırı ağrım olmadı, ağrı kesiciler kesti.şuan iyiyim.pazartesi ilk defa bandajlar açılacak.Bu süreçten sonra beni neler bekleyecek?bilgilendirir misiniz?
Merhabalar. Ben de Cenk Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Memnun kaldınız mı? İyileşme süreciniz nasıl ilerliyor? Biraz bilgi verir misiniz?Cenk tokata 3 gün önce ameliyat oldum , ücret 8000 TL, aklınıza takılan birşey varsa sorabilirsiniz
Çok geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza :) Peki Cenk Bey nerede yapıyor ameliyatlarını?Merhaba, şu an belki konuşmak için erken, benim 16 gün oldu daha.. Şu ana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım çok şükür..Benim ilk 3 günüm biraz zor geçti ama sonrasında ağrılarım azalmaya başladı..bir hafta sonra işime döndüm..Yılbaşında evimde misafir ağırladım :) Şu an kendimi çok zorlamadan her işimi kendim yapabiliyorum.. Gerek ameliyattan, ameliyat sonrası süreçten ve Cenk beyin yaklaşımından memnun kaldım..Umarım sonrasında da aynı hissederim..
Peki muayene ücreti ne kadardı hatırlıyor musunuz?Teşekkür ederim, Gazi Hastanesi nde yapıyor.
350 cc ve böyle büyük pişmanlık. Belki sizden daha Minyonum. 375 cc takıldı. Keşke imkan olsaydı daha büyük takılsaydı diyorum. Şaşırdım gerçekten. Geçmiş olsun.7 ay önce 350 cc yuvarlak takıldı. İnanılmaz büyük oldu . Hantal durdu. Minyonum çünkü . Hiç alışamadım. Binlerce kere pişman oldum. Ve en sonunda çıkartmaya karar verdim. Ancak öyle büyüktüki çıkarınca sönük balon gibi olacaktı . Aklın yolu bir. Mecburen yine silikon takılmasına ancak 1 boy küçültülebilecepine karar verdik doktorumla . Ben 250 cc istedim. Doktorum onun Bile olmayacağını söyledi. 300 damla takıldı . Tekrar masraf anestezi operasyon. Hala memnun değilim.daha 1 ay oldu. Hala büyük ve şekli yamuk yumuk bence. Şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım. 2 ameliyat 2 masraf. 1-2 yıl sonra meme toparlayınca bir küçüğü ile değişeceğim . Aslında istediğim normal boyda dolgun göğüslerdi. Malesef doktorum anlayamadı beni. Sonuç: doğal kalın. Silikon taktırmayın
inanın ben de mesajları ve yorumları okuyunca şaşırıyorum. öncesi sonrası resimlerde bakıyorum 450- 500 cc ler benimki kadar byük durmuyor bende anlamadım doktoum da anlamadı zaten. bazan oluyor dedi350 cc ve böyle büyük pişmanlık. Belki sizden daha Minyonum. 375 cc takıldı. Keşke imkan olsaydı daha büyük takılsaydı diyorum. Şaşırdım gerçekten. Geçmiş olsun.
Ben ufuk bilkaya yaptırmadım ameliyat iptal oldu baska birseyden dolayı ve ona yaptirmicam zaten içime hic sinmemişti. Özgür sunay'a yaptirmaya karar verdim ben. Eminim bana insanmisim gibi davranacaktir bir araba makine gibi değil.
cocuk konusunda kucaga almayacaksın belli dönem. benım bı ıkı tanıdıgım anladı gibi oldu bende boynum tutuldu dedım gectim.merhaba.yine kurkcu dukkanina dondum sanirim.ne zaman basim sikissa kadinlar kulubunun kapiaini caliyorum.daha once dogal yolla gogus buyutme kisminda epey bi takildim ama sonuc 0.son zamanlarda artik ameliyat olmaya karar verdim.ve bu qrayis icindeyim.doktor falan bulunurda asil sorum su.3 yasinda bi kizim var.basil idare ederim onu.bi sure kucakliyamicam.bide is yerine aileme mesela babama falan ne dicem nasil olucak bu is siz cevrenize ne dediniz.insanlarin tepkisi ne oldu.cocugu olanlar cocugunu nasil idare etti
Çocuk konusunda eşinize iş düşecek. Hatta sizin ilk 1 hafta bakımınızda da eşinize iş düşecek. İş yerine ben kitle var onu aldırcam hazır açılmışken silikon taktırcam diye söylemiştim. Utanılacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Ailem uzakta olduğu için onların haberi yok ama yanımda olsalardı da benim vucudum ve eşimle araMDA ki bişey. Başkasına pek söz hakkı vermezdim açıkçası.merhaba.yine kurkcu dukkanina dondum sanirim.ne zaman basim sikissa kadinlar kulubunun kapiaini caliyorum.daha once dogal yolla gogus buyutme kisminda epey bi takildim ama sonuc 0.son zamanlarda artik ameliyat olmaya karar verdim.ve bu qrayis icindeyim.doktor falan bulunurda asil sorum su.3 yasinda bi kizim var.basil idare ederim onu.bi sure kucakliyamicam.bide is yerine aileme mesela babama falan ne dicem nasil olucak bu is siz cevrenize ne dediniz.insanlarin tepkisi ne oldu.cocugu olanlar cocugunu nasil idare etti
Merhaba geçmiş olsun çok üzüldüm acaba sorun ne olabilir mesela göğüs kafesiniz normal mi bazılarının dar olduğundan uymuyo ne bilim acaba sıkıntı ne doktor ne dediinanın ben de mesajları ve yorumları okuyunca şaşırıyorum. öncesi sonrası resimlerde bakıyorum 450- 500 cc ler benimki kadar byük durmuyor bende anlamadım doktoum da anlamadı zaten. bazan oluyor dedineyse yapacak birşey yok artık. şimdi daha iyi eski halinden. en azında üstteki o dolgunluk ve sertlik gitti. ama malesef meme ucu kesisi olduğu için kesinin altı boş gibi. acaba dolar mı sonra? meme ucu kesisi olan yorum yapabilir mi acaba?