izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Arkadaşlar merhab, bende 3 ekim salı günü Prof Dr Ufuk Bilkay a ameliyat oldum.Aşırı ağrım olmadı, ağrı kesiciler kesti.şuan iyiyim.pazartesi ilk defa bandajlar açılacak.Bu süreçten sonra beni neler bekleyecek?bilgilendirir misiniz?
Merhaba gelmiş geçmiş olsun.. o aşamaları kolay atlattıysan soraki adımlar çok daha kolay ilerler. Yani daha hızlı bi şekilde iyileşiyosun.. masaj filan veriliyor. Güzel günler seni bekliyo yani :)

Arkadaşlar merhab, bende 3 ekim salı günü Prof Dr Ufuk Bilkay a ameliyat oldum.Aşırı ağrım olmadı, ağrı kesiciler kesti.şuan iyiyim.pazartesi ilk defa bandajlar açılacak.Bu süreçten sonra beni? neler bekleyecek?bilgilendirir misiniz?
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun,bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum, ufuk beye ne kadar ücret ödedin acaba

Yaa nasılsınız şekerlerben uzun süredir giremedim telefonum değişti malum yaz çocuklar evde dolu dolu tatil yaşadık şimdi kış kendini gösterince telefonlar ele alındı. Nasılsınız bakalım. Benimde ocakta 2 yıl bitiyor sıkıntı yok iyiyz sizler de durum nasıl

canım nasıl oldun daha ıyımısınn...merak ettım senii..
Merhaba. Bu eski yıllarda yaptığınız yorumları gördüm. 2010 yılında konuşulmuş. Hemen hemen hepsini okudum. Yıl oldu 2017. Operasyondan memnunmusunuz. Bi sıkıntı oluştumu merak ettim. Bende göğüslerimi büyütmek istiyorum. Cenk Tokat ı tavsiye etmişsiniz. 2010 da 4000 e yaptırmışsınız şuan ki fiyatlar hakkında bilginiz varmı acaba.

Merhaba. Bu eski yıllarda yaptığınız yorumları gördüm. 2010 yılında konuşulmuş. Hemen hemen hepsini okudum. Yıl oldu 2017. Operasyondan memnunmusunuz. Bi sıkıntı oluştumu merak ettim. Bende göğüslerimi büyütmek istiyorum. Cenk Tokat ı tavsiye etmişsiniz. 2010 da 4000 e yaptırmışsınız şuan ki fiyatlar hakkında bilginiz varmı acaba.
şuankı fiyatların bilmiyorum. evet çok memnunum.7 yıl bitti 8 e giriyorum .
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum.

şuankı fiyatların bilmiyorum. evet çok memnunum.7 yıl bitti 8 e giriyorum .
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum.
Niyeti tam olarak koyayım inşallah tekrar konuşuruz. bir çok şeyi çok güzel anlatmışsınız zaten konuşmalarda yardımcı olmuşsunuz ve size güvenerek ameliyat olmuşlar onlarda memnun. Darısı başıma inşallah sağolun

Cenk tokata 3 gün önce ameliyat oldum , ücret 8000 TL, aklınıza takılan birşey varsa sorabilirsiniz

Cenk tokata 3 gün önce ameliyat oldum , ücret 8000 TL, aklınıza takılan birşey varsa sorabilirsiniz
Çok geçmiş olsun araştırmaya o kadar yeni başladım ki ne soracağımı bile bilmiyorum henüz. Kaç bedenken kaç beden olacaksınız mesela ağrınız çokmu, seçerken neye dikkat ediliyor, damla silikonla yuvarlak arasındaki fark nedir. Siz hangini tercih ettiniz ücrette taksitleme varmı. 8000 baya fazlaymış ben daha azdır diyordum. ben herşeyi merak ediyorum şuan.

Çok geçmiş olsun araştırmaya o kadar yeni başladım ki ne soracağımı bile bilmiyorum henüz. Kaç bedenken kaç beden olacaksınız mesela ağrınız çokmu, seçerken neye dikkat ediliyor, damla silikonla yuvarlak arasındaki fark nedir. Siz hangini tercih ettiniz ücrette taksitleme varmı. 8000 baya fazlaymış ben daha azdır diyordum. ben herşeyi merak ediyorum şuan.
aslında 8000 uygun aradan 8 sene gecti. baktıgımızda fazla evet ama ömür boyu bizde olana para veriyoruz.

Teşekkür ederim, ben de senelerdir arastiriyordum, çocuktu emzirme dönemiydi bekledim şimdiye kismetmis...ben 80 b cup takiyordum, yani göğüs altı ölçüm 78 cm göğüs üstü de yaklaşık 85 cm idi. Ameliyattan sonra göğüs üstü kaç olur tam bilmiyorum çünkü şu an sargılı ve sis ama 80 c cup olurum diye düşünüyorum. Benim bir göğsüme 275 cc diğerine 250 cc moderate plus yuvarlak protez takıldı.. farklı cc konulmasının sebebi asimetriyi dengelemek içindi..göğüs kafesim dar olduğu için de takılabilen en büyük protez boyutu bu idi.. doktorunuz zaten muayene esnasında olculerinize göre size uygun protez boyutuna karar veriyor. Benim görüştüğüm 3 doktordan bir tanesi damla şekilli protez önerdi ancak benim göğsümde emzirme den kaynaklı biraz sarkma vardı dolayısıyla damla daha da sarkik gösterebileceği den uygun olmayacağına karar verdik..ücrete gelince benim gittiğim 3 dr.da birbirine yakın fiyatlar söyledi yani İzmir piyasası şu an böyle, ücrette taksitlendirme yapılmıyor.. bence siz öncelikle forumları güzelce okuyun ben buradan çok şey öğrendim, böylece doktora gideceğiniz zaman ne soracaginizi neye dikkat edeceginizi de az çok kavramış oluyorsunuz..

X