- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
- Konu Sahibi asminreina
- #1.561
Şu an bekliyorum muayene içinNe kadar kaldi ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an bekliyorum muayene içinNe kadar kaldi ki?
Bekliyoruz :)muayene oldunmu canmSaatleri sayıyorum
Ya hala bekliyorum 14:40tı muayene zamanım ... İşe de gitmem lazım muayene olucam diye yemek yemedim sıkıştım susadım sigara içmedim anlayacağın enerjim çok düştüBekliyoruz :)muayene oldunmu canm
Aa çok beklemişsin bi sorsan unuttularmi :))merakla bekliyoruz burda ama olmuyo :))Ya hala bekliyorum 14:40tı muayene zamanım ... İşe de gitmem lazım muayene olucam diye yemek yemedim sıkıştım susadım sigara içmedim anlayacağın enerjim çok düştü
Aa çok beklemişsin bi sorsan unuttularmi :))merakla bekliyoruz burda ama olmuyo :))
Cc konusumu kafanı karıştırdı yoksa başka birşymi var kafana takılan..sadece cc ise ameliyat günü gittiğinde zaten tekrar konuşuyorsun o zaman dersin ben doğaldan büyük istiyorum yada şöyle böyle ama banada söylememişti cc muayenede ameliyat günü sormuştu çok büyük istemiyorsun anladğm kadar dedi bende yok benden önce gitmwsinler ama küçük te olmasnlar şöyle dolgun gergin istiyorum demiştim tamam bende doğal duracak olabilcek büyüklüģü uygulcam dedi ve odama gittim hazırlndm 4 saat sonra uyandm 325cc ve istediğim boyut..kapora yatırdınmi canm bende istemişlerdi gün kesinleştirdiğim gün.Bi de beni düşünün :)) Darkness14 arzum77 newhope kızlar ben görüşmeye gittim cc konusunu bana da söylemedi hep doğallıktan bahsetti tabii doğal olsun ama aşağı yukarı kaç cc olacağını söyleseydi iyi olurdu sanki. Hani 300-350 yada 200-250 bişey söyleseydi ben anlayışlıyımdır ameliyatta biraz daha büyüğü yada küçüğü takılabilir ama kafamda birşey oluşsaydı şu an karışık duygular içindeyim kan tahlili ve ultrason çekildim sonuçları bekliyorum 19undan sonraya veriyorlarmış sanırım birazdan çıkıp gün alıcam ama kafam karışık neden böyle oldu ki.
Cc konusumu kafanı karıştırdı yoksa başka birşymi var kafana takılan..sadece cc ise ameliyat günü gittiğinde zaten tekrar konuşuyorsun o zaman dersin ben doğaldan büyük istiyorum yada şöyle böyle ama banada söylememişti cc muayenede ameliyat günü sormuştu çok büyük istemiyorsun anladğm kadar dedi bende yok benden önce gitmwsinler ama küçük te olmasnlar şöyle dolgun gergin istiyorum demiştim tamam bende doğal duracak olabilcek büyüklüģü uygulcam dedi ve odama gittim hazırlndm 4 saat sonra uyandm 325cc ve istediğim boyut..kapora yatırdınmi canm bende istemişlerdi gün kesinleştirdiğim gün.
Yaaaa gün bilee almışsınıızzz çook sevindim çook mutlu oldumm baya baya Fatih beye oluyorsunuzz.. Hemen geçer zamann merak etmeyinn olacaksınız ya ona şükürr. Bende çok beklemiştim eşim artık tepki göstermişti.. Ya benim sorum aklınıza gelmemiştir dimi? Kapora versem gün alsam diye sormuştum ya N NVLN içimi en çok rahatlatan sensinn gönül rahatlığıyla olacağımm. Ama tek derdim önden randevu alıp ocak fiyatlandırmaya girmemeye çalışmak. Arasam kapora vereceğim ocakta olacağım desem olmaz mı ?Hepsini yazdım Can'ım konuma bakabilirsin 27sine gün aldım çok heyecanlıyım Nasıl geçer Zaman
Yaaaa gün bilee almışsınıızzz çook sevindim çook mutlu oldumm baya baya Fatih beye oluyorsunuzz.. Hemen geçer zamann merak etmeyinn olacaksınız ya ona şükürr. Bende çok beklemiştim eşim artık tepki göstermişti.. Ya benim sorum aklınıza gelmemiştir dimi? Kapora versem gün alsam diye sormuştum ya N NVLN içimi en çok rahatlatan sensinn gönül rahatlığıyla olacağımm. Ama tek derdim önden randevu alıp ocak fiyatlandırmaya girmemeye çalışmak. Arasam kapora vereceğim ocakta olacağım desem olmaz mı ?
Olsun hiç önemli değil tahminen dedğiniz gibi uzak tarihe gün vermiyolar. Cc yi sölemedi, tahliller yapıldı o yazılardaki etiketi mi sordunuz konum derken? Aynen kimseye sölemiyomuş. Bide doğallıktan yana olduğu için deneyerek koyacak ya bi beklenti olmasın açıklama yapmıyım neden öle sölendi de bu takıldı diye de olabilir. Ay ne güzel yaa olup bitecek bu ay yağ enjekte etmesi hoşuma gitti hatta özellikle popo kısımdan alırsanız sevinirim diyeceğimO kadar heyecan ve çok beklemekten İnan ki aklıma gelmedi ameliyat tarihi kesinleşince kapora alıyorlar zaten ama sanırım o kadar uzak bir tarihe ameliyat tarihi vermiyorlar... Yine de konuşmakta yarar var.
Bana da yağ enjekte edeceğini söyledi bu arada. Konuma baktınız mi sizi de etiketlemiştim ?
Ya hatta yaģ az gelirse kendinizden bende verebilirim valla :)))Olsun hiç önemli değil tahminen dedğiniz gibi uzak tarihe gün vermiyolar. Cc yi sölemedi, tahliller yapıldı o yazılardaki etiketi mi sordunuz konum derken? Aynen kimseye sölemiyomuş. Bide doğallıktan yana olduğu için deneyerek koyacak ya bi beklenti olmasın açıklama yapmıyım neden öle sölendi de bu takıldı diye de olabilir. Ay ne güzel yaa olup bitecek bu ay yağ enjekte etmesi hoşuma gitti hatta özellikle popo kısımdan alırsanız sevinirim diyeceğim
Ameliyat gününu kesinleştirince kapora alıyorlar ama sizin istediģiniz tarih baya uzak bilemiyorum olurmu ama aramakta fayda var telefonla bilgi alabilirsiniz bence..şansını dene derim ..Yaaaa gün bilee almışsınıızzz çook sevindim çook mutlu oldumm baya baya Fatih beye oluyorsunuzz.. Hemen geçer zamann merak etmeyinn olacaksınız ya ona şükürr. Bende çok beklemiştim eşim artık tepki göstermişti.. Ya benim sorum aklınıza gelmemiştir dimi? Kapora versem gün alsam diye sormuştum ya N NVLN içimi en çok rahatlatan sensinn gönül rahatlığıyla olacağımm. Ama tek derdim önden randevu alıp ocak fiyatlandırmaya girmemeye çalışmak. Arasam kapora vereceğim ocakta olacağım desem olmaz mı ?
Olsun hiç önemli değil tahminen dedğiniz gibi uzak tarihe gün vermiyolar. Cc yi sölemedi, tahliller yapıldı o yazılardaki etiketi mi sordunuz konum derken? Aynen kimseye sölemiyomuş. Bide doğallıktan yana olduğu için deneyerek koyacak ya bi beklenti olmasın açıklama yapmıyım neden öle sölendi de bu takıldı diye de olabilir. Ay ne güzel yaa olup bitecek bu ay yağ enjekte etmesi hoşuma gitti hatta özellikle popo kısımdan alırsanız sevinirim diyeceğim
Ay bildirim gelmedi bakıyorum hemen her yerine :) yaaa çok iyii popo ve basenden biraz daha fazla alsa belki bi başkasına lazımKonu açtım bunubla ilgili uzun uzun anlattım , ondan dedim konuma baktınız mı diye. Hatta etiketledim bile :)) basenle popo arasında bir yerden alıyormuş . Geriye sayım başladı :))
Demek kan tahlili ve ultrason aynı gün yapılmıyo hımm erken gitmek lazım o zaman ( burdaki konuyu kastettiniz değil mi :) )Bi de beni düşünün :)) Darkness14 arzum77 newhope kızlar ben görüşmeye gittim cc konusunu bana da söylemedi hep doğallıktan bahsetti tabii doğal olsun ama aşağı yukarı kaç cc olacağını söyleseydi iyi olurdu sanki. Hani 300-350 yada 200-250 bişey söyleseydi ben anlayışlıyımdır ameliyatta biraz daha büyüğü yada küçüğü takılabilir ama kafamda birşey oluşsaydı şu an karışık duygular içindeyim kan tahlili ve ultrason çekildim sonuçları bekliyorum 19undan sonraya veriyorlarmış sanırım birazdan çıkıp gün alıcam ama kafam karışık neden böyle oldu ki.
Yok onu da kast etmedim anlaşamadık bir türlü . Benim tahlillerimi aynı gün saat 4ten sonra aldılar yarım saat içinde de çıktı tahlillerim . Hocam sizi şuraya bekliyorumDemek kan tahlili ve ultrason aynı gün yapılmıyo hımm erken gitmek lazım o zaman ( burdaki konuyu kastettiniz değil mi :) )
Kızlar merhaba, son birkaç aydır göğüs protezi taktırmak için hem doktor araştırıyorum hemde forumları takip ediyorum. göğüslerim 75 beden benim. boyum 1.70 kilom 50. Bugün Cenk Tokat ile görüştüm izmirde, en fazla 300 cc olur sana dedi. 300 cc benim için çok küçük. ben 375-400 cc istiyorum. olması mümkün değil omuzların dar dedi. inanılmaz moralim bozuldu. o kadar para ayarladım, umutlandım kendimi ameliyata hazırladım ve sonuç 300 cc. Cenk Tokat'ın iyi bir doktor olduğunu okumuştum forumlarda ama 300 cc dediği için malesef ona ameliyat olamicam. Ebru Durmuşoğlu diye bir doktor var yine izmirde. Hiç duydunuz mu o doktoru ? Memeci Ebru diyolarmış izmirde ona. asistanı senin istediğin boyutta protez takar dedi bana. 350 den düşük olcaksa zaten ameliyat olmamın bir anlamı yok. Cenk Tokat biraz işin kolayına kaçıyo gibi geldi bana. bakıyorum protez fotolarına, benden daha küçük göğüslü hastalarda 375-400 cc takılmış.
sizin fikirleriniz nedir aceba ?