- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
-
- Konu Sahibi asminreina
bana 90 büyükmü olurki ne bileyim bandajın altından küçükmüş gibi duruyor
saol gizemcim bandajlarım açıldı tam bana göre olmuş ben 85b sütyen kullanıyordum tam destekli ha onu takmışım ha bu hali hiç bi fark kalmadı yani.350cc büyük olur diye istemiyordum o kadar.ama tam yani daha küçüğü sorun olmazdı benim için ama bu tam olmuş şaşırtıcı derecede.
sporcu sütyeni aldım m&s dan vaktim yoktu birde bebek falan gezemedim ama bende nbbninkinden almak istiyorum sanırım doktor beğenmedi tam sıkmadı çünkü.75 a-75b-75c 3 tane aldım doktor en küçüğünü tak iyice sıksın dedi 34a oanı kullandık gerisini iade edip birde bulabilirsem nbb bulamazsam ayyıldızın tek beden olan sporcularından alacağım.
şu an iyiyim ne bir prenses nede bir nine gibi nazlı olabildim ama zaman çabuk geçiyor bir 7 günün daha geçmesini iple çekiyorum pişmanlığım hiç yok geçti oldu az kaldı.herşey yolunda doktorumdanda memnunum durum bu canlarım
tamam canım ben arkadaşlık gönderiyorum kabul et iyi bir başlık açmışsın gerçekten faydalı oluyor
gayet iyiyim neredeyse normal hayatıma döndüm artık iyice alıştım büyüklük olarak gayet iyi tam istediğim boy.biri diğerine göre yine küçük ama çokta önemsenecek gibi değil.cenk bey diyorki 375de olurmuş.yok inanki bana olmazdı herhelde çünkü ince yapılıyım.kıyafetler çok iyi duruyor.
gizemcim ben sana sütyen sorcaktım.telli sütyen dikişlerden dolayımı kullanamıyoruz.artık sporcuyu bırakabilirmisim ben memnunum sporcudanda uçları belli oluyor kaplı bişey almam gerek penye istemiyorum tişörtlerden birde gömlekten tüm dikişler belli oluyor uçlarıda ne alacağım ben şimdi.ne önerirsin
teşekkür edrim mikscim.375cc olmaz demiştim ya olurmuş neden olmasın gözüme küçük bile gelmeye başladı iyki 270cc olmamış.belki çok pişman olmazdım ama aklımdada kalırdı yani
sporcu sütyeniyle küçük bile görünen göğüslerime bugün nihayet sütyen aldım.pentiden aslında 75 sırt ölçüm olmasına karşın 75 sıktığı için 80 C.inanamıyorum c kup tam dolu dolu sütyen aldım.acaba pentininmi kalıpları küçük yoksa harbi harbi C mi oldu bilemedim.yinede çeşit çeşit modeller denedim çok iyi durdu nazar değmesin müthiş olmuş çok beğendim.tekrar tekrar teşekkür ederim gizem sayende cenk beyle tanıştım öpüyorum güzel yanaklarından canikom
sporcu sütyeniyle küçük bile görünen göğüslerime bugün nihayet sütyen aldım.pentiden aslında 75 sırt ölçüm olmasına karşın 75 sıktığı için 80 C.inanamıyorum c kup tam dolu dolu sütyen aldım.acaba pentininmi kalıpları küçük yoksa harbi harbi C mi oldu bilemedim.yinede çeşit çeşit modeller denedim çok iyi durdu nazar değmesin müthiş olmuş çok beğendim.tekrar tekrar teşekkür ederim gizem sayende cenk beyle tanıştım öpüyorum güzel yanaklarından canikom
Sevgili gizeml.çok güzel olmuşlar.göğsünüü gere gere kullan arkadaşım.En sonunda bendende yaptıracağım bu gidişle.
tatlişkom çok sevindim kendim yaşadım şu an seni okurken güle güle kullan bebeğimmmm buda nazarlığın