- 25 Eylül 2010
- 827
- 4
-
- Konu Sahibi asminreina
saol arzum saol altın86 hepinize teşekkürler.
dün ameliyat oldum doktorum cenk tokat biliyorsunuz zaten.275cc dedi ameliyata girerken ancak ameliyatta denemiş gözüne küçük gelmiş derim esnek kalmış 18ay bebek emzirdiğimden sanırım.bir tarafa 325 diğer tarafa 350 cclik protezler yerleştirmiş.ameliyat sonrası ilk anlarım acı doluydu sezeryan ameliyatın 100misli acılı geldi bana.çünkü tansiyonum düşük olduğu için ağrı kesici iğne yapamadılar.bugün saat 5te tam bir gün olacak şu an iyiyim.ama ayağa kalkınca ve yatıp kalkerken çok acıyor.olsun ne yapalım bunları göze almıştım zaten
canım çok geçmiş olsun. en zor kısmı atlattın. her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah. eh sıra geldi banaaaaa :))) benden önce kimse yok herhalde. şimdi sen güzelce dinlen enerji topla. çok öptüm
merhaba arkadaşlar bugün 2.günüm ağrılarım tam gaz devam resmen ağrı kesicilerle duruyorum.böyle sürekli ağrıması yanması normal dimi .beni salı çağırdı kontrole sanırım karşılaşamayacağız gizemcim.sen benim sütyensiz resimlerimi nasıl gördün ben seni kontrole gittin sanıyordum.ayrıca ilgin için teşekkür ederim.
altıncım inşallah kazasız belasız atlatırsın sende istediğin gibi olsunda iyileşicez neticede gülü seven dikenine katlanır dimi.haberlerini bekliyor olacağım
arzumcum seninde güzel haberlerini bekliiyorum inşallah ben şimdi sürekli yatıyorum birde ağrı kesicilerle duruyorum zaman geçecek ben iyileşicem sıra size gelecek hadi bakalım
merhaba arkadaşlar bugün 2.günüm ağrılarım tam gaz devam resmen ağrı kesicilerle duruyorum.böyle sürekli ağrıması yanması normal dimi .beni salı çağırdı kontrole sanırım karşılaşamayacağız gizemcim.sen benim sütyensiz resimlerimi nasıl gördün ben seni kontrole gittin sanıyordum.ayrıca ilgin için teşekkür ederim.
altıncım inşallah kazasız belasız atlatırsın sende istediğin gibi olsunda iyileşicez neticede gülü seven dikenine katlanır dimi.haberlerini bekliyor olacağım
arzumcum seninde güzel haberlerini bekliiyorum inşallah ben şimdi sürekli yatıyorum birde ağrı kesicilerle duruyorum zaman geçecek ben iyileşicem sıra size gelecek hadi bakalım
kas altı high profil diye biliyorum ben aslında tamamen doktora bıraktığım için herşeyi emin değilim kaç cc olacağınıda ona bırakmıştım girerken ameliyata 275cc olacak demişti tamam dedim.sadece destekli sütyenli halimi gösterdim işte şu halimle olmak istiyorum diye çokta anlatamadım kendimi aslında büyük istemiyorum küçükte dedim oda 275cc içime sinmedi derin esnekti 325 iyi durdu bir taraf 350 bir taraf 325 oldu dedi herhalde iyi olmuştur ameliyatla ilgili aksilik yaşamayayımda artık kaç cc ise farketmez
saol sonçiçekcim bekliyorum iyileşmeyi inşallah iyi olur bandaj çok sıkı sanki küçük olmuş gibi geliyor 350cc hiç düşünmezken üstelik bitanesi 350cc herhalde küçük olmamıştır biraz daha rahatladım şimdi hafif olan ağrı kesicide işe yaramaya başladı demekki iyileşiyorum ağrılı oluyormuş hakikaten yatıp yatıp ayağa kalktığım zaman çok yanıyor
Altıncım inşallah kazasız belasız atlatırsın sende istediğin gibi olsunda iyileşicez neticede gülü seven dikenine katlanır dimi.haberlerini bekliyor olacağım
hiç meraklanma korkmada ben anesteziden korkuyordum hiç genel anestezi olmamıştım inanki hiç bişey hatırlamıyorum rahatlamaya çalış kime bişey olmuşki sana olsun benimki kas altı olduğu için ağrılı oldu zaten doktorumda bahsetmişti bundan yanlış hatırlamıyorsam seninki kas zarı altıydı dimi eminimki daha kolay olacak zor bile olsa günler geçip gidiyor bak ben iyiyim şu an üstelik 2 yaşına varan bebeğim var.şimdiden geçmiş olsun kafanı boşalt gitsin yakınında birisi varsa sevmediğin birinin dedikodusunu falan yap başka şeyler düşün yani.öptüm çok kazasız belasız olsun inşallah
bu arada ben kaç beden sporcu sütyeni alacağım nereden alacağım cuma günü sporcuya geçeceğim ne alacağımıda bilmiyorum.doktorum pazarda satılan penye sıkı sütyenler bile olur dedi kaç beden alacağım şimdi ben sağ göğüs 350cc sol göğüs 325 cc göğüs altı çevrem 75-76cm bandajın üstünden ölçümü alsam acaba ne dersiniz
bana 90 büyükmü olurki ne bileyim bandajın altından küçükmüş gibi duruyor