izmirde gögüs büyütme ameliyatı

saol arzum saol altın86 hepinize teşekkürler.
dün ameliyat oldum doktorum cenk tokat biliyorsunuz zaten.275cc dedi ameliyata girerken ancak ameliyatta denemiş gözüne küçük gelmiş derim esnek kalmış 18ay bebek emzirdiğimden sanırım.bir tarafa 325 diğer tarafa 350 cclik protezler yerleştirmiş.ameliyat sonrası ilk anlarım acı doluydu sezeryan ameliyatın 100misli acılı geldi bana.çünkü tansiyonum düşük olduğu için ağrı kesici iğne yapamadılar.bugün saat 5te tam bir gün olacak şu an iyiyim.ama ayağa kalkınca ve yatıp kalkerken çok acıyor.olsun ne yapalım bunları göze almıştım zaten

canım çok geçmiş olsun. en zor kısmı atlattın. her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah. eh sıra geldi banaaaaa :))) benden önce kimse yok herhalde. şimdi sen güzelce dinlen enerji topla. çok öptüm :KK54:

:KK9:
canım çok geçmiş olsun. en zor kısmı atlattın. her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah. eh sıra geldi banaaaaa :))) benden önce kimse yok herhalde. şimdi sen güzelce dinlen enerji topla. çok öptüm :KK54:

altıncım sımdıden sanada cok gecmıs olsun ve sansın bol olsun:)

merhaba arkadaşlar bugün 2.günüm ağrılarım tam gaz devam resmen ağrı kesicilerle duruyorum.böyle sürekli ağrıması yanması normal dimi .beni salı çağırdı kontrole sanırım karşılaşamayacağız gizemcim.sen benim sütyensiz resimlerimi nasıl gördün ben seni kontrole gittin sanıyordum.ayrıca ilgin için teşekkür ederim.
altıncım inşallah kazasız belasız atlatırsın sende istediğin gibi olsunda iyileşicez neticede gülü seven dikenine katlanır dimi.haberlerini bekliyor olacağım
arzumcum seninde güzel haberlerini bekliiyorum inşallah ben şimdi sürekli yatıyorum birde ağrı kesicilerle duruyorum zaman geçecek ben iyileşicem sıra size gelecek hadi bakalım

merhaba arkadaşlar bugün 2.günüm ağrılarım tam gaz devam resmen ağrı kesicilerle duruyorum.böyle sürekli ağrıması yanması normal dimi .beni salı çağırdı kontrole sanırım karşılaşamayacağız gizemcim.sen benim sütyensiz resimlerimi nasıl gördün ben seni kontrole gittin sanıyordum.ayrıca ilgin için teşekkür ederim.
altıncım inşallah kazasız belasız atlatırsın sende istediğin gibi olsunda iyileşicez neticede gülü seven dikenine katlanır dimi.haberlerini bekliyor olacağım
arzumcum seninde güzel haberlerini bekliiyorum inşallah ben şimdi sürekli yatıyorum birde ağrı kesicilerle duruyorum zaman geçecek ben iyileşicem sıra size gelecek hadi bakalım

canım,yanma olayı dikişlerden kaynaklanıyormuş.panik yapma.geçmiş olsun canımbenim.bir an evvel atlatırsın inşallah :KK71:

saol sonçiçekcim bekliyorum iyileşmeyi inşallah iyi olur bandaj çok sıkı sanki küçük olmuş gibi geliyor 350cc hiç düşünmezken üstelik bitanesi 350cc herhalde küçük olmamıştır biraz daha rahatladım şimdi hafif olan ağrı kesicide işe yaramaya başladı demekki iyileşiyorum ağrılı oluyormuş hakikaten yatıp yatıp ayağa kalktığım zaman çok yanıyor

:KK23::KK23:

canım ben senın sutyensız resımlerını gormedımkı...cenk beyın sana gosterdıgı resımler sutyensız dedım normal cıplak halını goruyoosun ve onlar gozune kucuk gelebılıyo ama sporcu sutyenınden snra normal sutyene gectıgınde hem dolgun hemde dık duruyolar..demek ıstedıgım oydu...
evet denkgelemıcez sanırı:KK43:(
sımdı nasılsın canım bıras daha hafıflemıstır sanırım agrıların..zaten agrı degılde o yatıp kalkma adamın canını yakıyo...cenk bey hangı yontemle yaptı amelıyatını..

bandaj bendede cok sıkıydı ya amelıyattan cıktım kucuk oldular dıodum..cenk bey geldı ıste ben kendıme geldıgım zaman odaya 375 var sagda solda 350 var dedı..ınanamadım bırden bana kucuk gelmıslerdı bandajlı gorunce..senın sımdı salı gunu ıkıncı bandajını takar ve onda bıras daha rahat edersın suankı kadar uzun degıl..bu arada bandajı sen kendın cıkarma ve acıp gevsetme..dıkıslerın uzeırınde sargı bezı yanılmıyosam var ve onları su gıbı bı sprey sıkarak cıkartıyo..kendın alttan bandajı cıkarıp dıkıslere bakmak ısteyebılırsın ben dedneım cunku yapısmıslardı zorlamadım bende..
ama protezının cc lerı gayet ıyı olmus..adam senın ne ıstedıgını ıyı anlıyo yaa sabıt fıkırlı degıl 275 cc deyıp bırakmıyo kı sen 325 ı zorlarken sımdı 350 cc var..umarım agrılarında kısa zamanda gecer..

saol gizemcim yanlış anlamışım ben.salı yada çarşamba gel bandajı değiştirelim dedi ben cuma gitsem direk sporcuyla değiştirirmiki gitgel epey masraflı oluyor birde bebeği bırakmak zorunda kalıyorum sıksık.bi soracağım kendisine bakalım.ben hiç ellemiyorum korseyi istenmeyen bir şişlik varmı diye üstten kontrol et dedi cenk bey sadece ona bakıyorum.aslında merakta etmiyorum çok ne olduysa oldu çünkü en azında artık dümdüz değil onu biliyorum.
şu an baya iyiyim sabahleyin çok zonkluyordu her iki göğsümde çok kötüydüm.yolculukta çok sarstı yollar patates tarlası gibiydi.saat 5te 2.günüm dolmuş olacak.
bu arada iyki varsın canikom

kas altı high profil diye biliyorum ben aslında tamamen doktora bıraktığım için herşeyi emin değilim kaç cc olacağınıda ona bırakmıştım girerken ameliyata 275cc olacak demişti tamam dedim.sadece destekli sütyenli halimi gösterdim işte şu halimle olmak istiyorum diye çokta anlatamadım kendimi aslında büyük istemiyorum küçükte dedim oda 275cc içime sinmedi derin esnekti 325 iyi durdu bir taraf 350 bir taraf 325 oldu dedi herhalde iyi olmuştur ameliyatla ilgili aksilik yaşamayayımda artık kaç cc ise farketmez

kas altı high profil diye biliyorum ben aslında tamamen doktora bıraktığım için herşeyi emin değilim kaç cc olacağınıda ona bırakmıştım girerken ameliyata 275cc olacak demişti tamam dedim.sadece destekli sütyenli halimi gösterdim işte şu halimle olmak istiyorum diye çokta anlatamadım kendimi aslında büyük istemiyorum küçükte dedim oda 275cc içime sinmedi derin esnekti 325 iyi durdu bir taraf 350 bir taraf 325 oldu dedi herhalde iyi olmuştur ameliyatla ilgili aksilik yaşamayayımda artık kaç cc ise farketmez

kasaltı evet bıras daha agrılı olabılıyo..ama ıkı gun sonra kendını daha ıyı hıssedeceksın..canım sen nerede yasıyosun kı ben senı ızmırde bılıyodum..sen ara bı konus bakalım ne dıcek..benımde sımdı hersey yolunda hıc bı sorun yok ama yınede gıdıyorum kontrole bı ızmırdede dolanıp gelıyorum..ben ılk bır ayda 5 kez gıttım sonra ayda bır..bu dorrt aydır ıkı ayda bır gıdıyorum benım cok zamanım olmuyo cenk bey her ay gel dedı 6.aya kadar ama ben bıras aksatıyorum ıste son gıdısımde 1.5 ay sonrada gel sonra arayı acarız bıras daha dedı..sukur sımdıye kadar hıc bı terslıkle karsılasmadım 7 ay oldu ama kontrolunde olman ıyı oluyo bılıyomusun cunku aksı bı durum olsa sen anlayamayabılırsın ama o cerrah anlayabılır ve mudahale edebılır..ben memnunum ayrıca arada bı degısıklık oluyo benım ıcın kordonda gezıyorum unı arkadaslarımlada gorusup donuyorum..ole ıste:))
:KK66:

Son düzenleme:
bana sorarsan seve seve heray gideceğimde izmirin hastasıyım ben izmirde değilim canım sana özelden sonra yazarım nerden geldiğimi şimdi kendimi ifşa etmeyeyim neme lazım kontroller konusunda sana katılıyorum keşke herkesin doktoru bu kadar ilgili olsa

saol sonçiçekcim bekliyorum iyileşmeyi inşallah iyi olur bandaj çok sıkı sanki küçük olmuş gibi geliyor 350cc hiç düşünmezken üstelik bitanesi 350cc herhalde küçük olmamıştır biraz daha rahatladım şimdi hafif olan ağrı kesicide işe yaramaya başladı demekki iyileşiyorum ağrılı oluyormuş hakikaten yatıp yatıp ayağa kalktığım zaman çok yanıyor

350 cc. :KK52: yani şuan iki göğsünde 1 kiloya yakın ağırlık var.küçük olur mu hiç.kocamannnnlarrrrr :KK31: ama sakın bikac gün sonra benim düstüğüm bunalıma düsme . büyük olmus diye cok ağladım ben :KK1: ama yanılıyo insan tabi.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar henüz 2.5 gün oldu ameliyat olalı akşam 5te 3 gün olacak.şu an çokçok iyiyim ağrılarım tamamen bitti sayılır yatıp kalkarkende eskisi kadar acımıyor çok şükür ancak ilk 2gün biraz zorladı beni tabi kişiye göre değişir nazlı bir insan değilimdir ama:nazar:değermi derseniz değer tabiki yeni olacak arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum bunları.durum bugünlük bu

bu arada ben kaç beden sporcu sütyeni alacağım nereden alacağım cuma günü sporcuya geçeceğim ne alacağımıda bilmiyorum.doktorum pazarda satılan penye sıkı sütyenler bile olur dedi kaç beden alacağım şimdi ben sağ göğüs 350cc sol göğüs 325 cc göğüs altı çevrem 75-76cm bandajın üstünden ölçümü alsam acaba ne dersiniz

Altıncım inşallah kazasız belasız atlatırsın sende istediğin gibi olsunda iyileşicez neticede gülü seven dikenine katlanır dimi.haberlerini bekliyor olacağım

canım iyi olmana sevindim. Ben de istanbula geldim. Bugün doktorumla görüşeceğim. Yarın kurtulacağım inşallah. Bekleme kısmı sanırım ameliyat sonrasından daha sancılı :KK43:(( beklemekten çok sıkıldım.

hiç meraklanma korkmada ben anesteziden korkuyordum hiç genel anestezi olmamıştım inanki hiç bişey hatırlamıyorum rahatlamaya çalış kime bişey olmuşki sana olsun benimki kas altı olduğu için ağrılı oldu zaten doktorumda bahsetmişti bundan yanlış hatırlamıyorsam seninki kas zarı altıydı dimi eminimki daha kolay olacak zor bile olsa günler geçip gidiyor bak ben iyiyim şu an üstelik 2 yaşına varan bebeğim var.şimdiden geçmiş olsun kafanı boşalt gitsin yakınında birisi varsa sevmediğin birinin dedikodusunu falan yap başka şeyler düşün yani.öptüm çok kazasız belasız olsun inşallah

hiç meraklanma korkmada ben anesteziden korkuyordum hiç genel anestezi olmamıştım inanki hiç bişey hatırlamıyorum rahatlamaya çalış kime bişey olmuşki sana olsun benimki kas altı olduğu için ağrılı oldu zaten doktorumda bahsetmişti bundan yanlış hatırlamıyorsam seninki kas zarı altıydı dimi eminimki daha kolay olacak zor bile olsa günler geçip gidiyor bak ben iyiyim şu an üstelik 2 yaşına varan bebeğim var.şimdiden geçmiş olsun kafanı boşalt gitsin yakınında birisi varsa sevmediğin birinin dedikodusunu falan yap başka şeyler düşün yani.öptüm çok kazasız belasız olsun inşallah

inşallah canım. doktor ile tanıştım bugün. sanırım 280 takacak. ben 320 istiyorum ama. bakalım yarın kendime gelince öğreneceğim kaç koyduğunu.

bu arada ben kaç beden sporcu sütyeni alacağım nereden alacağım cuma günü sporcuya geçeceğim ne alacağımıda bilmiyorum.doktorum pazarda satılan penye sıkı sütyenler bile olur dedi kaç beden alacağım şimdi ben sağ göğüs 350cc sol göğüs 325 cc göğüs altı çevrem 75-76cm bandajın üstünden ölçümü alsam acaba ne dersiniz

ben aydında yassadıgım ıcın sadece loyada nbb nınkını bulmustum onunda sadece 90 bedenı vardı onu aldım..gıyerken zorladı bıras ama sıkılıgı ve toparlaması cok guzel..

bana 90 büyükmü olurki ne bileyim bandajın altından küçükmüş gibi duruyor

canım bence aldıgın yerde bandajın uzerınden dene ben bıraz buyuk olur demıstım ama tam oturdu hatta sıktı bıle..banada bandajlıyken kucukmus gıbı geldı hata doktorum gelmeden 325 mı yaptı acaba demıstım kendı kendımeama doktor gelıpte 375 sag 350 sol deyınce bı ara saka yapıyo dıye dusundum ama gercek :))
bence senınde bandaajlar cıkınca cok begeneceksın..ılk baslarda bu ne bole bıseye benzemıyo dıyebılırsın ama protez yerıne oturunca ve tam seklını alınca asık olursun.benım ılk bandaj cıktı gozume cok buyuk geldıler bıde sekıllerı bıseye benzemıyodu ama doktorumda dedı zaten sımdı bıseye benzemıyolar ama zamanla guzel duracak..
bende bu boyutun sana cok yakıscagını dusunuyorum..

Son düzenleme:
X