izmirde gögüs büyütme ameliyatı

26sı saat 12de muayeneye gideceğim ameliyat 28i akşam saatlerinde olacak canım keşke karşılaşabilseydik.belli olmaz kontrollerde falan karşılaşırız belki.dün gece heyecandan uyuyamadım cumartesi sabaha inşallah kazasız belasız atlatırım çok öptüm sevgiler

26sı saat 12de muayeneye gideceğim ameliyat 28i akşam saatlerinde olacak canım keşke karşılaşabilseydik.belli olmaz kontrollerde falan karşılaşırız belki.dün gece heyecandan uyuyamadım cumartesi sabaha inşallah kazasız belasız atlatırım çok öptüm sevgiler

evet belkı kontrollerde denk gelırız..valla bende amelıyat olcagım gun uyuyamamıstım

bugün muayeneye gittim 275cc dedi doktorum daha büyük düşündüğümü ancak kendisine bıraktığımı söyledim pek sıcak bakmasada 300 ve 325 ide deneyecek dolgulu sütyene denedik.artık zamana bıraktım neticede doktor ben değilim.cuma akşam 5te ameliyata gireceğim anesteziden çok korkuyorum inşallah kazasız belasız atlatırım kas altı olacak meme dokum yok kas üstünden otomatik olarak vazgeçti

göğüslerimin büyüklükleri birbirinden farklı fakat ikisinede aynı büyüklükte takılacak 325cc ye kadar çıktı doktorum biraz dil döktüm inşallah 325lik takılır sonra pişman olmam küçük oldu diye ama muayeneden memnun kaldım herşeyi anlatan bir doktor yeterince açıklayıcı.gizemcim gerçek adını bilmediğimden senden bahsetmedim ama bahsetmek isterdim.

lulus sen büyüklüğünden memnunmusun

göğüslerimin büyüklükleri birbirinden farklı fakat ikisinede aynı büyüklükte takılacak 325cc ye kadar çıktı doktorum biraz dil döktüm inşallah 325lik takılır sonra pişman olmam küçük oldu diye ama muayeneden memnun kaldım herşeyi anlatan bir doktor yeterince açıklayıcı.gizemcim gerçek adını bilmediğimden senden bahsetmedim ama bahsetmek isterdim.

lulus sen büyüklüğünden memnunmusun

gercek ısmımde gizem canım..senın hosuna gıttımı pekı sutyende deneyınce buyuklugu..sımdı buyuk ıstıyosan sende benım gıbı alabıldıgının en buyugu ıstıyorum dıebılrsın...bende yanılmıyosam 400 cc ye kadar vardı protez.. ben bı muayende gorustum bıde hastanede gormustum doktoru amelıat gunu ama telde cok konustuk..benım doktora dedgım tek sey ben buyuk ıstıyorum gerısıne sen karar ver oda zaten alabıldıgının en buyugunu ve en dogalını yapmıs saolsun.. zaten yuvarlaktı tercıhım cenk beyde genelde yuvarlagı onerıyo o konudada ıcım rahattı..

Son düzenleme:
gizemcim benim göğüs ölçümü yapıldıktan sonra doktor elindeki çizelgeye baktığında 300cc tıbben uygun .diğer göğüs daha küçük 300cc ona uymuyor doktoru düşündürdü bu baya 275cc üzerinde çok durdu sonra benim sütyenimin desteklimi olduğunu sordu evet 85b kullanıyorum az büyüğüde olur dedim o zaman listesine 325 ve 300 cc ekledi yani göğüs çatım dar

gizemcim benim göğüs ölçümü yapıldıktan sonra doktor elindeki çizelgeye baktığında 300cc tıbben uygun .diğer göğüs daha küçük 300cc ona uymuyor doktoru düşündürdü bu baya 275cc üzerinde çok durdu sonra benim sütyenimin desteklimi olduğunu sordu evet 85b kullanıyorum az büyüğüde olur dedim o zaman listesine 325 ve 300 cc ekledi yani göğüs çatım dar

anladım benım gogus kafesım genıs oldugu ve derım esnek oldugu ıcın sıgdırabıldı sanırım..
amelıyatta zaten deneme protezlerı oluyo once onları denıyo sonra kjutudan cıkarıp yenısını takıyo.
sana en yakısanı yapcagından emınım..

çok büyük istemiyorum ama hafif büyük olsun çünkü ince yapılıyım.küçükte olmasın.resimlerdende bişey anlamıyorum büyük bile gösterse küçük gibi geliyor kıyafetli hayal edemiyorum kafamda en sonunda kendi üzerimdeki sütyenden yola çıktık ve anlaştık iyi oldu.çok büyük olmasın deyince küçük olsun anlıyorlar ama ben muayeneden memnun kaldım.

çok büyük istemiyorum ama hafif büyük olsun çünkü ince yapılıyım.küçükte olmasın.resimlerdende bişey anlamıyorum büyük bile gösterse küçük gibi geliyor kıyafetli hayal edemiyorum kafamda en sonunda kendi üzerimdeki sütyenden yola çıktık ve anlaştık iyi oldu.çok büyük olmasın deyince küçük olsun anlıyorlar ama ben muayeneden memnun kaldım.

canım bıde sen sutyensız resımlerını gordun sımdı..benım protezlerım ılk basta bana bıras kucuk gelıyodu bıde sporcu kullanıyosdum ya ılk zamanlar oda bıras basık gosterdıgınden kucuk gelıyodu ama sımdı altı metallı desteksız kullanıyorum ve 85c 90b 95 oluyo kı o zaman dedımkı bundan buyugunu yapsa pamelaya rakıp olurdun gızem:))
zaten sonrasında senın muayenede gordugun protezın buyuklugu kalacak memende yanı şişlerin ve odemler gıdınce..

bende 85b olmak istiyorum artık ne olursa olacak yarın akşam 5te.kazasız belasız olsun inşallah.sonçiçek le ölçülerim nerdeyse birebir aynı o nedenle onunki gibi olsa memnun olurum.artık ne zaman yazarım bilemiyorum görüşmek üzere

bende 85b olmak istiyorum artık ne olursa olacak yarın akşam 5te.kazasız belasız olsun inşallah.sonçiçek le ölçülerim nerdeyse birebir aynı o nedenle onunki gibi olsa memnun olurum.artık ne zaman yazarım bilemiyorum görüşmek üzere

simdiden cok gecmis olsun.yarın ameliyata giriyormuşsun.umarım hersey gönlüne göre olur

yarın buyuk gun desene o zaman:))
sımdıden cok gecmıs ve sansın bol olsun canım..
:KK71:

Pierlotti,inşallah sorunsuz güzel bir şekilde ameliyatını olur kurtulursun arkadaşım.Şimdiden geçmiş olsun,Allah gönlüne göre versin.:KK71:

AAAA PİERLOTTİ AMELİYAT OLUYORMUŞ BUGÜN. GEÇMİŞ OLSUN CANIM İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ :nazar:

saol arzum saol altın86 hepinize teşekkürler.
dün ameliyat oldum doktorum cenk tokat biliyorsunuz zaten.275cc dedi ameliyata girerken ancak ameliyatta denemiş gözüne küçük gelmiş derim esnek kalmış 18ay bebek emzirdiğimden sanırım.bir tarafa 325 diğer tarafa 350 cclik protezler yerleştirmiş.ameliyat sonrası ilk anlarım acı doluydu sezeryan ameliyatın 100misli acılı geldi bana.çünkü tansiyonum düşük olduğu için ağrı kesici iğne yapamadılar.bugün saat 5te tam bir gün olacak şu an iyiyim.ama ayağa kalkınca ve yatıp kalkerken çok acıyor.olsun ne yapalım bunları göze almıştım zaten

dün ameliyat oldum doktorum cenk tokat biliyorsunuz zaten.275cc dedi ameliyata girerken ancak ameliyatta denemiş gözüne küçük gelmiş derim esnek kalmış 18ay bebek emzirdiğimden sanırım.bir tarafa 325 diğer tarafa 350 cclik protezler yerleştirmiş.ameliyat sonrası ilk anlarım acı doluydu sezeryan ameliyatın 100misli acılı geldi bana.çünkü tansiyonum düşük olduğu için ağrı kesici iğne yapamadılar.bugün saat 5te tam bir gün olacak şu an iyiyim.ama ayağa kalkınca ve yatıp kalkerken çok acıyor.olsun ne yapalım bunları göze almıştım zaten

gecmış olsun sende atlattın okadar acıyı goze aldık sonu guzel olsun
bıran once iğlesmen dılegıyle :KK71:

iyi dleklerin için teşekkürler cuburcum

canım ılk gunlerde zorlıcak senı yatıp kalkmak zaten ılk 4 gun yatıp kalkarken zorlancanda ama cabucak gırıyosun ıyılesme surecıne..
goguslerınde 4-5 gun bı agırlık oluyo..suan bandajlısın sen bır hafta bıtımınde sporuya gecınce daha rahat edeceksın..
bana da amelıyat oncesı 325 e 350 demıstı ama banada dedı kucukk geldı gozume daha buyugunu taktım kı sen 325 dusunurken 350 cclık memelerın oldu..
cok gecmıs olsun ve hayırlı olsun.:nazar: :KK71:.bu arada ben pazartesı ızmırdeyım dersım oldugu ıcın gelemedım persembe gunu..senınde randevun o gune denk gelırse ofısınde tanısırız..

Canım benim yaa,çoook geçmiş olsun.Ne güzel olmuş kurtulmuşsun işte,ne güzel.Bak sıra bize geldi,önce bir Altınımız var bizim ,onu bir ameliyat edelim,sonra sıra bize gelecek inşallah.Valla boyut olarakta iyi takılmış,kesinlikle küçük gelmez gözüne,agrıları düşünme,önümüzdeki yazı düşün,herşey geçecek,güzel yaz günlerinde bikinilerle sallana sallana gezecegiz inşallahhhh.:KK70:

X