izmirde gögüs büyütme ameliyatı

lulus geçmiş olsun çabucak iyileşmen dileklerimle bebişin kaç kilo beninki 2 yaşa gidiyor 16 kilo bakalım ne zaman kucaklayabileceksin sevgiler canikom

lulus geçmiş olsun çabucak iyileşmen dileklerimle bebişin kaç kilo beninki 2 yaşa gidiyor 16 kilo bakalım ne zaman kucaklayabileceksin sevgiler canikom

teşekkür ederim canım.
her geçen gün daha iyileşiyorum ama daha tam olarak dönemedim hayatıma.bebeğim 12 kilo 1 yaşında.bugün bir kaç saniyelik kaldırabildim kucağıma aldım o kadar.gözünükorkutmak istemem ama öyle çok da kolay dönülmüyor hayata ameliyattan sonra.

anladım canım ertelesemmi olsammı bir türlü karar veremiyorum eşim ameliyatımın sonrası 1o gün falan yanımda olacak sence kaldırabilirmiyiz nedersin 1 yaşında bebeği olan biri olarak senin yardımcın varmı annen yada benzeri.ben söylemicektim ama anneme söyledim oda dindar olduğu için karşı çıktı yinede kararlıyım ama.peki memnunmusun büyüklüklerinden doktorundan bende cenk beyi düşünüyorum birde şehir dışından gelicem

10 gün yanında kalacaksa eşin halledebilirsiniz canım.benim bugün 10.günüm.kendi işimi kendim halledebiliyorum yavaş da olsa.bir tek yüksek raflara uzanamıyorum o kadar.oğlumu da uyuduğu yerden kucağıma alıp taşıdım yatağına bugün.
boyutundan, görüntüsünden, doktorumdan ve hastaneden memnunum şimdilik.şişler inince daha hoş duracaktır eminim.
benim ameliyattan şikayetim ağrılar olmadı.beklediğim kadardı , ne çok az ne çok dayanılmazdı.tek sorunum hareketlerimin kısıtlı olması ,ilk 4 gün yataktan rahat kalkamamak oldu.annem oğluma baktı 2 gece , eşim de bana.ben sürekli bişeyler istemekten kendim rahatsız olan bir insanım.kendi annem ya da eşim bile olsa rahatsızlık vermekten hoşlanmıyorum.
sonuçta bakınca yaptırdığıma değiyor sanırım:))
umarım yardımcı olabilmişimdir:)

bu arada benim de annem karşı çıkmıştı.hala da söyleniyor:))
sonuçta onun yavrususun ve ameliyat olup acı çekmen en çok onu üzer.ama neticesinde en çok da o yoruldu benim için söylene söylene de olsa:))

saol lulus hasta hasta cevap verme inceliğinde bulunduğun için çok teşekkür ederim.kollarını yukarı kaldırabildiğindede kaçıncı gün olduğunuda belirterek yazarsan mutlu olurum.birde toplam ne kadar ödedin peşin ödeyince indirim falan oluyormu yazarsan sevinirim.çokmu soru sordum ne

kollarımı tamamen hala kaldıramıyorum.ama kendim yavaş da olsa kıyafetimi giyebiliyorum 3gündür.8. günden beri daha iyiyim hasta psikolojisinden kurtuldum.yılbaşında mesela 6 gün geçmişti ameliyattan dışarı çıktım.dans edemedim ama ellerimi çırparak arkadaşlara eşlik ettim.bunlar bir fikir verebilir sanırım:))

fiyat 4000 lira.pazarlık etmedim canım ama taksit yapıyor sanırım bonusa ama komisyon alıyor cenk bey.bir de muayene ücreti 90 lira.ameliyat olunca onu düşüyor.
aylardır bu forumu takip ediyorum.karar vermemde çok yardımcı oldu.şimdiben soruları cevaplıyorum:))
memnunum yani halimden istediğini sorabilirsin:)))

valla senı boyle mutlu gorunce bende mutlu oluyorum..2. haftadan sonra kendını dahada ıyı hıssedeceksın..

merhaba lulus bugün senin 14.günün nasılsın hareketlerinden biraz bahsedebilirmisin ben 11.günümde işe başlıcam masa başı işim var yapabilirmiyim ki.ağrın sızın geçtimi herşey geride kaldımı bebişini artık sevebiliyormusun öptüm çoook sağlık diliyorum.

gizemlcim ;
doktoru ne zamanlar arasam uygun olur artık aramam lazım yoksa bana zaman ayıramıcak.birde ceptenmi arayayım sekreter kızdanmı nedersin.cepten dersen bana özelden mesaj atarmısın.teşekkür ederim.

Son düzenleme:

canım randevularını sekreterı ayarlıyo ondan randevu alabılırsın gıtmeden oncee..
sormak ıstedıgın yada telde gorusmek ıstedıgın bır konu olursada cenk beyın kendı numarasını arayabılırsın yada yıne ofısınden ulasabılırsın amelıyatta olmadıgı surece kendı cevaplıyo..tercıh senın canım..xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ben artık kesin kararımı verdim paramı hazırladım psikolojimi hazırladım iş cenk tokat tan randevu almaya ve ameliyatı olmaya kaldı.
büyük bir korkum var o da anestezi ya uyanamazsam yada ölürsem diye korkuyorum.1/200000 olasılıkta ölüm olabiliyormuş.uyanamayıp aylarca uyuyanlarda oluyor benim küçük bebeğim var çok korkuyorum korkudan doktoruda arayamadım.doğumu sezeryan lokal anestezi ile oldum.ondada 1/100000 olasılıkla baş ağrısı oluyormuş bende feci öldürücü baş ağrıları yaptı.ya ölüm olasılığıda beni bulursa diye korkuyorum
sizlerde böyle korku oldumu napcam ben şimdi

valla canım ben sedyeyle gıttım amelıyathaneye kadar bıraz korku vardı..cenk beyı amelıyathanede gorunce gectı zaten benden once amelıyathanede hazır benı beklıyolarmıs..cenk beyı o kadar rahat gorunce sende korku kalmayacak ve doktor senle konusurken uyuyacaksın..ben konusurken gıtıım ve amelıyat + uynma suresı toplam ıkı saattı..
kotu dusunme hep pozıtıf ol..oyle kolay degıl ölmek kı senın amelıyat olcagın hastane ozel bır hastane daha tıtızler bu yusden..mıden falan bulanırsa uyandıgında hemsırelere sole onlar anestezıyle konusup sana etkılı bır ıgneyle 1- 2 saatte gecırıyolar..
korkma sen ekıp cok basarılı ve gerektıgı mıktarda narkoz verıyo ben 3 amelıyat oldum sımdıye kadar farklı nedenlerle ama en erken uyndıgım amelıyattı..

çok saol gizemlcim ekipten yada doktordan korkmuyorumda kendi bünyemin anesteziye tepki vermesinden korkuyorum yarın doktoru arayıp konuşacağım muayene olduğum gün ameliyat olmam gerek bebeğimi anneme bırakıp gideceğim iş ciddiye binince korku sardı.

korkma canım rahat ol ama duzenlı kullandıgın ılac yada ıgne gıbı seyler varsa bunları doktora soyle..cenk beye ben solemıstım duzenlı kullandıgım ılaclar vardı ve anestezıyle konusmus belırtmıs kullandıgım ılacarı ama anestezıde benı uyutmadan once ozellıkle kortızon kulladınmı dıye sordu cunku benım hıpofızde bıras sorun var bunlar onemlı ve amelıyata gırdıgınde uzerınde hıc bır kımyasal, takı, metal,oje olmayacak..bunlara dıkkat et o kadar..

gizemcim cenk bey kas zarı altında başarılımı acaba biraz zor bir teknikmiş ben kas zarı altı istiyorum aslında bebeğime bakabilmek ve hemen ertesinde işe başlayabilmek açısından.bir bilgin varmı bu konuda yoksa eli hangisine yatkınsa onu olayım gerçi buna kendisi karar vercekte ben kas zarı altı istiyorumda ondan sordum.dual planda aklıma yattı baya doğal durması açısından offf kafam iice allak bullak

canım ben sormadım hıc kaszarı altı yapıyomusun dıye sadece buyuk ıstıyorum yaptıgıma degsın gerısı sana aıt demıstım zaten yuvarlak kullancagınıda bılıyodum ve gerısıne karısmadım..
ayrıca sunu belırteyım kasaltı olanda 3-4 gun destek alarak kalkıp yatıyo kaszarı altı olanda ve dual plan olanda..gıttıgın zaman sana neyın uygun olcagını sorar zaten ve genelde doktorlar hastaya gore yontem belırlıyo tabıkı sadece tek bır yontemde uzmanlasmamıssa..cenk bey 3 teknıgı uyguluyo ama kaszarı altında bı bılgım yok
kasustu bunlara gore daha agrısız kolay sadece..

dün cenk beyin muayenehanesini aradım bu sabah bana geri dönecekti hala bekliyorum bakalım nolacak sanırım konuştuğun gizemin bahsettiği neşe idi.onunla konuşurken bile heyecandan öldüm.

ben de dual plan tekniğiyle ameliyat oldum.zaten en başından beri bu tekniği istiyordum.Göğüslerim inanılmaz güzeller ! Ameliyat olduğum gün taburcu oldum eve geldim,ve hiçbi şekilde ağrım sancım yoktu.dual plan'da ağrın olmayacak canım.tabi bünyeyle de alakalıdır.ama hangi teknikle olursa olsun ertesi gün işe gidemezsin.çünkü tuhaf bi yorgunluk oluyor insanda.yorgun oluyorsun yani.nerden baksan 3-4 gün dinlenmen lazım evde.narkozla alakalı bi durum tabi bu.sürekli uyumak isteyeceksin zaten.sorun olursa tekrar cevaplarız . sağlıcakla kal

dün cenk beyin muayenehanesini aradım bu sabah bana geri dönecekti hala bekliyorum bakalım nolacak sanırım konuştuğun gizemin bahsettiği neşe idi.onunla konuşurken bile heyecandan öldüm.

naptın canım gorusrunmu ..ben sana ozelden ozel telınıde veerdım ısterseen oradanda kendısını arayıp konusabılırsın donmedıyse belkı yogunluktandır ama arar mutlaka..
bu arada amelıyatta olmadıgı surece kendı cevaplıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…