-
- Konu Sahibi asminreina
lulus geçmiş olsun çabucak iyileşmen dileklerimle bebişin kaç kilo beninki 2 yaşa gidiyor 16 kilo bakalım ne zaman kucaklayabileceksin sevgiler canikom
kollarımı tamamen hala kaldıramıyorum.ama kendim yavaş da olsa kıyafetimi giyebiliyorum 3gündür.8. günden beri daha iyiyim hasta psikolojisinden kurtuldum.yılbaşında mesela 6 gün geçmişti ameliyattan dışarı çıktım.dans edemedim ama ellerimi çırparak arkadaşlara eşlik ettim.bunlar bir fikir verebilir sanırım:))
merhaba lulus bugün senin 14.günün nasılsın hareketlerinden biraz bahsedebilirmisin ben 11.günümde işe başlıcam masa başı işim var yapabilirmiyim ki.ağrın sızın geçtimi herşey geride kaldımı bebişini artık sevebiliyormusun öptüm çoook sağlık diliyorum.
gizemlcim ;
doktoru ne zamanlar arasam uygun olur artık aramam lazım yoksa bana zaman ayıramıcak.birde ceptenmi arayayım sekreter kızdanmı nedersin.cepten dersen bana özelden mesaj atarmısın.teşekkür ederim.
çok saol gizemlcim ekipten yada doktordan korkmuyorumda kendi bünyemin anesteziye tepki vermesinden korkuyorum yarın doktoru arayıp konuşacağım muayene olduğum gün ameliyat olmam gerek bebeğimi anneme bırakıp gideceğim iş ciddiye binince korku sardı.
gizemcim cenk bey kas zarı altında başarılımı acaba biraz zor bir teknikmiş ben kas zarı altı istiyorum aslında bebeğime bakabilmek ve hemen ertesinde işe başlayabilmek açısından.bir bilgin varmı bu konuda yoksa eli hangisine yatkınsa onu olayım gerçi buna kendisi karar vercekte ben kas zarı altı istiyorumda ondan sordum.dual planda aklıma yattı baya doğal durması açısından offf kafam iice allak bullak
gizemcim cenk bey kas zarı altında başarılımı acaba biraz zor bir teknikmiş ben kas zarı altı istiyorum aslında bebeğime bakabilmek ve hemen ertesinde işe başlayabilmek açısından.bir bilgin varmı bu konuda yoksa eli hangisine yatkınsa onu olayım gerçi buna kendisi karar vercekte ben kas zarı altı istiyorumda ondan sordum.dual planda aklıma yattı baya doğal durması açısından offf kafam iice allak bullak
dün cenk beyin muayenehanesini aradım bu sabah bana geri dönecekti hala bekliyorum bakalım nolacak sanırım konuştuğun gizemin bahsettiği neşe idi.onunla konuşurken bile heyecandan öldüm.