izmirde gögüs büyütme ameliyatı

sonçiçek bende dual plana sıcak bakıyorum kas zarı altı olmaz ise amacım çabuk iyileşmek bebeğimde var ondan yani.ama artık ne olursa zamana bıraktım.zaten sana ve gizeme özeniyorum örneklerimsiniz

gizeml hala aramadı cenk bey bende yarını bekleyip tekrar arayacağım hani yoğundur diye arayıp rahatsız etmek istemedim kendisini muayenehaneyi öncelikle aradımki şubat tatilinde yer varmı doktor ne zaman müsait olur konuşabilmem için diye birde ben gidicem muayene ardından ameliyat olacağım aynı gün mümkünmü diye sordum.mümkün dedi bayan ancak başka sorularım için rapor ve emzirme ile alakalı olarak cenk bey yarın sabah sizi arasın kendiyle görüşün dedi.fiyat sordum doktor beyle konuşun hastaya göre değişebiliyor dedi.bekledim ama arayan olmadı geri.işte böle

sonçiçek bende dual plana sıcak bakıyorum kas zarı altı olmaz ise amacım çabuk iyileşmek bebeğimde var ondan yani.ama artık ne olursa zamana bıraktım.zaten sana ve gizeme özeniyorum örneklerimsiniz

gizeml hala aramadı cenk bey bende yarını bekleyip tekrar arayacağım hani yoğundur diye arayıp rahatsız etmek istemedim kendisini muayenehaneyi öncelikle aradımki şubat tatilinde yer varmı doktor ne zaman müsait olur konuşabilmem için diye birde ben gidicem muayene ardından ameliyat olacağım aynı gün mümkünmü diye sordum.mümkün dedi bayan ancak başka sorularım için rapor ve emzirme ile alakalı olarak cenk bey yarın sabah sizi arasın kendiyle görüşün dedi.fiyat sordum doktor beyle konuşun hastaya göre değişebiliyor dedi.bekledim ama arayan olmadı geri.işte böle

canım cenk beyın amelıyatı falan varsa hastanede kalıyo hasta uyanana ve kendıne gelene kadar belkı o yusden aramamıs olabılr..sen verdıgım ozel numarasındanda arayıp konusabılırsın cekınılecek bırı degıl..
amelıyat oldugundada zaten telı acık alıyo herzaman yanı bı sorunn olursa ara dıye cekınmedn..ama zaten kullandıgı ozel numarası kendı web sıtesınde de var rahatsız olsa onu yazmasdı sanırım...tabı sen bılırsın canım yınede..

yok gizemcim çekiniyodum aslında ama yarın aramayı düşünüyorum direk kendini ona ameliyat olmak istiyorum çünkü.yarın yazarım buradan

yok gizemcim çekiniyodum aslında ama yarın aramayı düşünüyorum direk kendini ona ameliyat olmak istiyorum çünkü.yarın yazarım buradan

hıc cekınmene gerek yok canım aslında cunku cok sempatık ve rahat bırı..zatenn amelıyatını ona olursan amelıyathanedekı rahatlıgıda sana yansıyo..sen hıc cekınmeden ne ıstedıgını anlat yanı senı nasıl bır gogus memnun edecek ve sonuctan cok memnun olcagından emınım..

26sına randevu aldım 28i ameliyat için uygunmuş 29undan başkası beni kurtarmıyodu ama 3 ameliyatı varmış.boyumu kilomu ve göğüs ölçümü sordu acısız istersen kas üstü 250 yaparız dedi bende doktoru ister istemez yönlendirdiğimi anladım acıyada hazırlıklıyım göze aldım hangisini uygun görürseniz öyle olsun ama 250cc kadar küçük te istemiyorum dedim.gizemcim pazarları ameliyat yok dimi?
sonçiçek boy ve kilomuz senle neredeyse aynı 325 ten ilk anlarda şok yaşamış olsanda şu anda memnunsun sanırım.tişörtlü falan bir resmin olsaydı iyi olurdu valla.küçük olmasını istemiyorum büyük olsun ama şişliklerle falan işe gidince anlaşılırmı ki en büyük korkum 10güne azda olsa inermi şişler birde sporcu sütyen daha küçük gösterir herhelde dimi??
sizlerin şişlikler büyük oranda ne zaman indi acaba??
lulus ne alemdesin memnunmusun arkadaşım kayboldun bir ses ver??

26sına randevu aldım 28i ameliyat için uygunmuş 29undan başkası beni kurtarmıyodu ama 3 ameliyatı varmış.boyumu kilomu ve göğüs ölçümü sordu acısız istersen kas üstü 250 yaparız dedi bende doktoru ister istemez yönlendirdiğimi anladım acıyada hazırlıklıyım göze aldım hangisini uygun görürseniz öyle olsun ama 250cc kadar küçük te istemiyorum dedim.gizemcim pazarları ameliyat yok dimi?
sonçiçek boy ve kilomuz senle neredeyse aynı 325 ten ilk anlarda şok yaşamış olsanda şu anda memnunsun sanırım.tişörtlü falan bir resmin olsaydı iyi olurdu valla.küçük olmasını istemiyorum büyük olsun ama şişliklerle falan işe gidince anlaşılırmı ki en büyük korkum 10güne azda olsa inermi şişler birde sporcu sütyen daha küçük gösterir herhelde dimi??

hadı canım hayırlı olsun o zaman...250 sana kucuk geldıyse muayenede solersın ve benım dedıgım gıbı alabıldıgının en buyugu dıye konusursun kı şişlerin odemlerın gıdınce sana gostercegı protezın buyuklugu kalacak..sen bıde emzırdıgın ıcın derınde esnekktır cok bı gerılmeyasamazsın.. sen ona gore karar ver ve ne ıstedıgını net olarak belırt muayenende..ben mesela 174um 68 kıloyum omuzum genıs, gogus kafesım genıs ve o yusden benı bu 375 lerden asagısı kurtarmazdı..mesela amelıyata gırerken 325 e 350 konusmustuk ama denemıs gızem kucuk durdular vucuduna gore dedı bende daha buyugunu kullandım..yanı benım ne ıstdıgımı bılyodu dedım zaten buyuk olsun yaptırdıgıma degsın buyuk olsada gelıp demem neden bunlar buyuk ama kucuk olurssa cok uzulrum dedım ve sonuctan gayet memnunum..
canım forumda bı arkadas yanılmıyosam pazar amelıyat oldu ama net bı bılgım yok o konuda.
canım senı amelıyatn bıttıkten sonra bandajla saracak o yusden bellı olmaz merak etme..sporcuda dedıgın gıbı sıkı tuttugu ııcın bellı olmaz..oyle bır korkun olmasın..ya şişler bırıncı haftanın sonundan ıtıbaren ınmeye baslıyoo..bırıncı haftanın sonunda sporcuya gececeksın ve sonrasında daha rahat olcaksın..

merhaba lulus bugün senin 14.günün nasılsın hareketlerinden biraz bahsedebilirmisin ben 11.günümde işe başlıcam masa başı işim var yapabilirmiyim ki.ağrın sızın geçtimi herşey geride kaldımı bebişini artık sevebiliyormusun öptüm çoook sağlık diliyorum.

canım merhaba.bir süredir hastaydım cevap yazamadım üzgünüm.yarın 1 ay olacak ameliyat olalı.şişlerim indi.kendi hayatıma tamamen döndüm.sadece kollarıma geriye doğru geremiyorum.bunun dışında bir sıkıntı yok.11. gün işe başlayabilirsin rahatlıkla merak etme.bunun dışında benim hala göğüs ucumda yanma oluyor ve hala göğsümde yabancı birşey varmış gibi hissediyorum.umarım normaldir.:KK59:

gizemlcim ;ilgine teşekkür ederim canım.mutluyum tabi ama bu ara dikiş izlerine taktım kafamı.beklediğimden uzun gibi geliyor gözüme.sakıncası yoksa bana resim gönderebilir misin ben mi gözümde büyütüyorum izleri diye kafama takıldı.

çok geçmiş olsun tekraren.kurtulddun bitti gitti sorunsuz mis gibi günlerde kullan inşallah.bir şey daha soracağım peki bebeğini tam olarak ne zaman kaldırabildin.10.gün birkaç sn kucaklamıştın tam anlamıyla istediğn zaman ve istediğin kadar ne zaman kucaklayabildin.cevaplarsan sevinirim canım

birde yeni göğüs ölçün ne oldu 270cc takılmıştı dimi boy kilo yazarsan sevinirim teşekkürler

canım,şöyle anlatayım,şuanki fikrim,bu göğüslerim bedenime cukk diye oturmuş durumda.ben uzun ince bi yapıdayım ve okadar güzel oldu ki göğüslerim :nazar: büyük değil kesinlikle .küçük de değil.tam ideal oldu.türk bedenine göre 80 beden sutyen alıyorum.75 B kup da şuan kullandığım penye sutyen.meme altı çevrem 68-70 cm.meme çevrem de 88 cm.gerinerek ölçersem 90 cm.ben cc olayına sutyenin içine deneme yaparak karar verdim.benim asıl istediğim ölçü 330 cclik yüksek profil bi silikondu :KK70: 350 de istemem 310 da istemem demiştim.ama yüksek profil silikonda tabi.moderatör değil.gönlüme göre oldu.325 cc.

Saadete geleyim,ilk başta sımsıkı bi korse vardı.çok kücük görünüyorlardı.sonra merakımdan , doktorum sakın açma dediği halde açıp baktım ve gözlerim pörtledi.çok kocamanlardı.okadar kocamandılar ki, bunalıma girdim.sürekli sakinleştirici içtim.ama 15 gün sonra müthiş bi değişim oldu.hele şuanki halleriyle o halleri arasında hiçççççç benzerlik bile yok.ömrümde gördüğüm en güzel göğüslere sahibim.tam gönlüme göre oldu.hem şekli,hem boyutları.

Ben elimde tektek silikonlara baktım.250 ccden 375 ccye kadar.250 cc minicik bişeydi,375 baya bi ağır geldi.tektek dokundum ve gördüm silikonları.benim doktorum 250 cc silikon kullanacaktı,ben ısrar ettim 330 cc istiyorum diye.250den daha büyüğü top gibi durabilir dedi,durmaz durmaz dedim ve karar verdik :) o da 325 ccyi sığdırabilmiş ancak.derim esnememiş daha fazla.ama bi silikon bi insana bukadar yakışır :KK12: ömrüm boyunca kimse bana " göğüslerin silikon mu " demeyecek bile.çok doğal oldular.doğal bi büyüklük var. :KK12:

saadete geleyim,sutyen icine denemeden asla karar verme.ayrıca çok büyük göğüs , güzel göğüs demek değildir.önemli olan vücudunla orantılı olması.büyük göğüs güzel olsaydı eğer,bende hep çok büyük olsun istedim,ama gördüm ki büyük demek güzel demek değilmiş.bunun bunalımı çok ağır oluyor.pişman olmanı istemem.

canım merhaba.bir süredir hastaydım cevap yazamadım üzgünüm.yarın 1 ay olacak ameliyat olalı.şişlerim indi.kendi hayatıma tamamen döndüm.sadece kollarıma geriye doğru geremiyorum.bunun dışında bir sıkıntı yok.11. gün işe başlayabilirsin rahatlıkla merak etme.bunun dışında benim hala göğüs ucumda yanma oluyor ve hala göğsümde yabancı birşey varmış gibi hissediyorum.umarım normaldir.:KK59:

gizemlcim ;ilgine teşekkür ederim canım.mutluyum tabi ama bu ara dikiş izlerine taktım kafamı.beklediğimden uzun gibi geliyor gözüme.sakıncası yoksa bana resim gönderebilir misin ben mi gözümde büyütüyorum izleri diye kafama takıldı.

bıras daha zaman gecsın o zman daha rahatlayacaksın..benım 7. ayım ve ben hala daha masaj yapıyorum ve masaj yaptıkca vucudun daha cok alısıyo proteze..benımde ılk ıkı ay gogus ucumdan bırı cekıyomus gıbıydı ama o kadar gerıldıgı ıcın normal sımdı ole bı sıkıntı yok ve bu yanma hıs kaybı olmadıgının gostergesı.. gecenlerde bı medıkale gıttım sılıkon serıtler var dıkıs ızlerı ıcın kadın ne ıcın kullancan dedıgınde soledım kadın da meme kanserıymıs ve doktoru demıs dokunu alalım sılıkon yaptır dıe bana sordu nasıl dıe dokundu falan gayet dogallar dedı ve oda yaptırmayı dusunuyo.
bu arada bende ızler ıcın contractubex kullanıyordum 3 ay dusunlı kullandım sıkıldım kullanmıyom artık..cenk beyde dedıkı mucızeler yaratmaz gızem kullanmasan da olur kullanmıyom artık..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun tekraren.kurtulddun bitti gitti sorunsuz mis gibi günlerde kullan inşallah.bir şey daha soracağım peki bebeğini tam olarak ne zaman kaldırabildin.10.gün birkaç sn kucaklamıştın tam anlamıyla istediğn zaman ve istediğin kadar ne zaman kucaklayabildin.cevaplarsan sevinirim canım

birde yeni göğüs ölçün ne oldu 270cc takılmıştı dimi boy kilo yazarsan sevinirim teşekkürler

15.gün rahat rahat kaldırabilirsin.167 boyum 54 kiloyum.göğüs ölçümü bilmiyorum.göğüs altı 76 cm di ameliyattan öncede 84 cm göğüsölçümdü şuanda şişliklerde indi92 cm oldu.ölçüsü nasıl hesaplanır bilemedim:)

bıras daha zaman gecsın o zman daha rahatlayacaksın..benım 7. ayım ve ben hala daha masaj yapıyorum ve masaj yaptıkca vucudun daha cok alısıyo proteze..benımde ılk ıkı ay gogus ucumdan bırı cekıyomus gıbıydı ama o kadar gerıldıgı ıcın normal sımdı ole bı sıkıntı yok ve bu yanma hıs kaybı olmadıgının gostergesı.. gecenlerde bı medıkale gıttım sılıkon serıtler var dıkıs ızlerı ıcın kadın ne ıcın kullancan dedıgınde soledım kadın da meme kanserıymıs ve doktoru demıs dokunu alalım sılıkon yaptır dıe bana sordu nasıl dıe dokundu falan gayet dogallar dedı ve oda yaptırmayı dusunuyo.
bu arada bende ızler ıcın contractubex kullanıyordum 3 ay dusunlı kullandım sıkıldım kullanmıyom artık..cenk beyde dedıkı mucızeler yaratmaz gızem kullanmasan da olur kullanmıyom artık..

bende üşengeçlikten biraz atlıyorum masajı aklıma geldikçe yapıyorum ama gerçekten masajdan sonra hemen yumuşuyor.contratubexi sezeryan dan sonra kullanmıştım hiç faydasını görmedim bende.birde ben esmerim izler biraz daha geç kayboluyor sanırım esmerlerde.ama sonuçta geldi geçti zorluğu.birde şu sporcuyu giymekten kurtulsam iyice sevinicem:KK64:

bende izlerim icin bişey kullanmıyorum.bu konuda cok sanslıyım hiç belli bile değil izlerim.dikiş yok zaten.ince bi çizgi var.kesi yeri.o da hiç belli olmuyor.dilerim hep böyle kalır.

ve bence izler,görsellikle en önemli şey. o çooooook meşhur doktorların elinden çıkan göğüsleri gördüm,izler içler acısıydı malesef.bunu kabul etmek lazım.şekil olarak güzel olabilir ( ki hepimizin göğüsleri gönlüne göre oldu bence ) ama izler malesef çok kötü görünüyor.doktorunuzdan bu konuda kesin bilgi isteyin.benim doktorum izleri kendin bile göremeyeceksin dedi,ve dediği gibi de oldu.dikişlerimin üzerindeki sargı çıktığında karşımda ayna vardı izlerimi göremedim,aynanın dibine kadar girdim eğile büzüle görebildim.incecik bi çizgi.bu konuyu es geçmesin kimse.iz konusunu doktorunuzdan iyice öğrenin. mucuklarrrrr :KK54:

hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum.
sonçiçekcim sadete gelmene gerek yok sen içinden geldiği gibi anlat tek kelime atlamadan okurum ben.
lulus çok teşekkürler canım nazar değmesin sağlıkla inşallah darısı başıma

sonçiçekcim sadete gelmene gerek yok sen içinden geldiği gibi anlat tek kelime atlamadan okurum ben.

aklına ne takılırsa sorabilirsin canım. :KK71:

saol canım.güzel haberlerini bekliyoruz:)):KK9:

canım gıttın mı gorusmeye..ne zman amelıyat olcaksın karar verdın mı?
27 sınde ben ızmırdeyım zıyaretıne gelırım o zmana denk gelrıse :)

X