26sına randevu aldım 28i ameliyat için uygunmuş 29undan başkası beni kurtarmıyodu ama 3 ameliyatı varmış.boyumu kilomu ve göğüs ölçümü sordu acısız istersen kas üstü 250 yaparız dedi bende doktoru ister istemez yönlendirdiğimi anladım acıyada hazırlıklıyım göze aldım hangisini uygun görürseniz öyle olsun ama 250cc kadar küçük te istemiyorum dedim.gizemcim pazarları ameliyat yok dimi?
sonçiçek boy ve kilomuz senle neredeyse aynı 325 ten ilk anlarda şok yaşamış olsanda şu anda memnunsun sanırım.tişörtlü falan bir resmin olsaydı iyi olurdu valla.küçük olmasını istemiyorum büyük olsun ama şişliklerle falan işe gidince anlaşılırmı ki en büyük korkum 10güne azda olsa inermi şişler birde sporcu sütyen daha küçük gösterir herhelde dimi??
sizlerin şişlikler büyük oranda ne zaman indi acaba??
lulus ne alemdesin memnunmusun arkadaşım kayboldun bir ses ver??
canım,şöyle anlatayım,şuanki fikrim,bu göğüslerim bedenime cukk diye oturmuş durumda.ben uzun ince bi yapıdayım ve okadar güzel oldu ki göğüslerim
büyük değil kesinlikle .küçük de değil.tam ideal oldu.türk bedenine göre 80 beden sutyen alıyorum.75 B kup da şuan kullandığım penye sutyen.meme altı çevrem 68-70 cm.meme çevrem de 88 cm.gerinerek ölçersem 90 cm.ben cc olayına sutyenin içine deneme yaparak karar verdim.benim asıl istediğim ölçü 330 cclik yüksek profil bi silikondu
350 de istemem 310 da istemem demiştim.ama yüksek profil silikonda tabi.moderatör değil.gönlüme göre oldu.325 cc.
Saadete geleyim,ilk başta sımsıkı bi korse vardı.çok kücük görünüyorlardı.sonra merakımdan , doktorum sakın açma dediği halde açıp baktım ve gözlerim pörtledi.çok kocamanlardı.okadar kocamandılar ki, bunalıma girdim.sürekli sakinleştirici içtim.ama 15 gün sonra müthiş bi değişim oldu.hele şuanki halleriyle o halleri arasında hiçççççç benzerlik bile yok.ömrümde gördüğüm en güzel göğüslere sahibim.tam gönlüme göre oldu.hem şekli,hem boyutları.
Ben elimde tektek silikonlara baktım.250 ccden 375 ccye kadar.250 cc minicik bişeydi,375 baya bi ağır geldi.tektek dokundum ve gördüm silikonları.benim doktorum 250 cc silikon kullanacaktı,ben ısrar ettim 330 cc istiyorum diye.250den daha büyüğü top gibi durabilir dedi,durmaz durmaz dedim ve karar verdik :) o da 325 ccyi sığdırabilmiş ancak.derim esnememiş daha fazla.ama bi silikon bi insana bukadar yakışır
ömrüm boyunca kimse bana " göğüslerin silikon mu " demeyecek bile.çok doğal oldular.doğal bi büyüklük var.
saadete geleyim,sutyen icine denemeden asla karar verme.ayrıca çok büyük göğüs , güzel göğüs demek değildir.önemli olan vücudunla orantılı olması.büyük göğüs güzel olsaydı eğer,bende hep çok büyük olsun istedim,ama gördüm ki büyük demek güzel demek değilmiş.bunun bunalımı çok ağır oluyor.pişman olmanı istemem.