izmirde gögüs büyütme ameliyatı

gonderdım canım maılıne resımlerı geldımı ??

Çoook teşekkür ederrim gizemliciğim...Harika gözüküyorsun ve çok doğal gözüküyorlar. çoook teşekkür ederim...

perşembeye randevu aldım bende... ama bana 300 ccler çok büyük sanıyorum. perşembe akşamı koşarak yazıcam sonucu. daha önceden bahsetmiştim başka bir doktor 200 cc olur size demişti. ama ben bilemedim. çok küçük gibi geldi..

rıca ederım cnm sende bı fıkır olusturmustur az cok..dual plan oldug ıcın ustlerı kasın altında ve daha dogal bır gorunum verıyo..umarım sende en kısa zamanda kavusursun ıstedgın goguslere..benımkıler 375 cc..sagda 375 soldakındede de cok az cıkıntı oldugu ıcın yanı 25 cclık bı fark oldugundan 350 cc yle dıgerıne esıtledı..

kızlar ben cok kötüyüm.göğüslerim cok büyük geliyor gözüme.vücuduma göre cok abartılı olmus sanki.zamanla kücülür mü ya

kızlar ben cok kötüyüm.göğüslerim cok büyük geliyor gözüme.vücuduma göre cok abartılı olmus sanki.zamanla kücülür mü ya

ah canım benim ya. Nedir senin çektiğin çile. üzme kendini yav. Bak yaşlanacaksın üzül üzül nereye kadar. Hani dümdüzdü hani limon kadardı yahu. Benim de kafamı karıştırdın :26:

evet kızlar uzun araştırmalar ,uğraşlar ve tesadüfler sonucu nihayet cumartesi günü cenk beye ameliyat oluyorum bu sefer umarım.ilk 2 sefer hastaneye yatıp başka doktorlara ameliyat olamamıştım.bu sefer bir sorun çıkmaz inşallah:)))
ve söylediğiniz gibi memnun kalırım inşallah.dua edin:)

arkadaşım lütfen ameliyat sonrası yaşadıklarını gün gün yaz olurmu kaç cc takıldı neticesinde kaç cc balensiz sütyen kullanıyor olacaksın çünkü bende cenk beyi düşünüyorum ve aşama aşama anlatırsan çok faydalı olacak.doktordan göğüs boyutu hakkındaki talebin ne oldu muayene anında protez denemelerin hepsi sana zahmet olmazsa bir anlatıver.saolsun gizeml bu konuda çok yardımcı oluyor sende yardımcı olursan çok sevinirim.hayırlı olsun inşallah yeni yıla güzel göğüslerinle gireceksin ne güzel

sımdıden gecmıs ve hayırlı olsun..haberlerını beklıyoruzz..

tabiki anlatırım halim oldukça ameliyattan sonra.
cenk bey gittiğim 3.doktor oldu.hepsine yaptığıma değecek dolgunnlukta ve doğallııkta istediğimi söyledim.3 üde 270-300cc high profile kas altını tavsiye etti.ilk gittiğim dr 3 yıl önceydi ameliyata girmek üzereyken çok korktum ve vazgeçtim.2. kez kurban bayyramından hemen önce tahlillerde enfeksiyon çıktığı için anestezi uzmanı yapmak istemedi.ben de her seferinde olamadıysam vardır bir hayır diyerek başka doktor arayışına girdim.bu sefer umarım bu iş hallolur.
minyon bir vücudum var.göğüs altı ölçüm 76 göğüs üstü 84.boy 167,kilo53.270-300 cc olcak umarım.
gerisini ameliyattan sonra yazarım.
ameliyat olmuş arkadaşların tavsiyeleri varsa duymak isterim.
dua edin olur mu?çook korkuyorum hala:)

ameliyatı oldum arkadaşlar ctesi günü.
275 kas altı takıldı.şu an dinleniyorum evde.şu ilk hafta geçsinn başka bişey istemiyorumşu anda

ameliyatı oldum arkadaşlar ctesi günü.
275 kas altı takıldı.şu an dinleniyorum evde.şu ilk hafta geçsinn başka bişey istemiyorumşu anda

hayırlı olsun canım..
bır haftan gectıkten sonra bıseyın kalmayacak ama kollarını zorlamamaya calıs 1 hafta 10 gun..

bugün kontrolüm var.umarım biraz olsun gevşetir cenk bey sargıyı.
onun dışında çok sıkıldım ve geceleri uyuyamıyorum sırt ağrısından.yeni yıl içinde plan yaptık arkadaşlarla.umarım düzelirim 2 güne kadar(

bugun buyuk ıhtımalle sargını degıstırıp ıkıncı sargıya gecmıstır ve o dıgerıne gore bıras daha kısa ve cok sıkı degıldı bende..sendede o sekılde olur sanırım..cumartesıde gıttıgınde sporcuya gecırır senı bandajı cıkarıpta rahat edersın o zaman..sporcu sutyenı aldın mı??
almadıysan loyada nbb nın sporcu sutyenı var.. sıkı ve guzel toparlıyo ve sıkı olmasıda sekıl alması ıcın onemlı oldugundan aldıgın sporcu sutyenının sıkı olmasına dıkkat et farklı marka alırsan..dedgım markanın elastıkıyetı cok guzel..bıraz gıyerken zorluyo ama sıkılıgı cok yerınde..

teşekkür ederim canım ilgine.:)
bugün gittim muayeneye.açıldı tekrar sarıldı dediğin gibi.dikişlerin üzerindeki bandaj canımı acıtıyor sanırım.bir de sırt ağrıları baya arttı.bunlar dışındaçok sıkıldım hareketlerimi kısıtlamaktan ve bebeğimi kucaklayamamaktan.
sayılı gün çabuk biter diyorum gün sayıyorum:)
sporcuya cuma geçicez yeni yılda da program yaptık arkadaşlarla kendimi iyi hissedersem gitmek istiyorum.bu yüzden 6. günden bandajdan kurtulacağım.
senin dediğin sporcuyu duymuştum.eşime söyleyeyim de alsın.bir an önce düzelip sizin gibi keyfini sürmek istiyorum:))

arkadaslar,bana da doktorum sıkı südyen kesinlikle önermedi.penye südyenimi gösterdim güzel dedi.sporcu südyenini istemedi.bundan sonra göğüslerimin rahat olması lazımmış şekil açısından.konuyla alakasız ama paylaşayım dedim tatlışlarım

her doktorun kendıne gore bır yontemı ve bır bıldıgı var demekkı.. cenk beyde sıkı ve guzel bır sekılde toparlayanı onerıyo..ben kullandım her hangı bır memnunıyetsızlık yasamadım sadece ılk zamanlar gıyerken bıraz kolumu zorluyodu o kadar..hala daha kullanıyorum cok rahat cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…