- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
-
- Konu Sahibi asminreina
ay darısı bize.. :)
Gizemliciğim, rica etsem banada foto yollar mısın? çoook merak ediyorum... Doktor bana çok minyonsun 200cc dedi de şok oldum. sizden duyduklarıma göre hatta hiç 200 cc duymamıştım...
mukumukumuk@gmail
gonderdım canım maılıne resımlerı geldımı ??
Çoook teşekkür ederrim gizemliciğim...Harika gözüküyorsun ve çok doğal gözüküyorlar. çoook teşekkür ederim...
perşembeye randevu aldım bende... ama bana 300 ccler çok büyük sanıyorum. perşembe akşamı koşarak yazıcam sonucu. daha önceden bahsetmiştim başka bir doktor 200 cc olur size demişti. ama ben bilemedim. çok küçük gibi geldi..
kızlar ben cok kötüyüm.göğüslerim cok büyük geliyor gözüme.vücuduma göre cok abartılı olmus sanki.zamanla kücülür mü ya
arkadaşım lütfen ameliyat sonrası yaşadıklarını gün gün yaz olurmu kaç cc takıldı neticesinde kaç cc balensiz sütyen kullanıyor olacaksın çünkü bende cenk beyi düşünüyorum ve aşama aşama anlatırsan çok faydalı olacak.doktordan göğüs boyutu hakkındaki talebin ne oldu muayene anında protez denemelerin hepsi sana zahmet olmazsa bir anlatıver.saolsun gizeml bu konuda çok yardımcı oluyor sende yardımcı olursan çok sevinirim.hayırlı olsun inşallah yeni yıla güzel göğüslerinle gireceksin ne güzelevet kızlar uzun araştırmalar ,uğraşlar ve tesadüfler sonucu nihayet cumartesi günü cenk beye ameliyat oluyorum bu sefer umarım.ilk 2 sefer hastaneye yatıp başka doktorlara ameliyat olamamıştım.bu sefer bir sorun çıkmaz inşallah:)))
ve söylediğiniz gibi memnun kalırım inşallah.dua edin:)
evet kızlar uzun araştırmalar ,uğraşlar ve tesadüfler sonucu nihayet cumartesi günü cenk beye ameliyat oluyorum bu sefer umarım.ilk 2 sefer hastaneye yatıp başka doktorlara ameliyat olamamıştım.bu sefer bir sorun çıkmaz inşallah:)))
ve söylediğiniz gibi memnun kalırım inşallah.dua edin:)
ameliyatı oldum arkadaşlar ctesi günü.
275 kas altı takıldı.şu an dinleniyorum evde.şu ilk hafta geçsinn başka bişey istemiyorumşu anda
bu cc'leri duyunca acaba benimki cok mu büyük diye panik yapıyorum .
ameliyatı oldum arkadaşlar ctesi günü.
275 kas altı takıldı.şu an dinleniyorum evde.şu ilk hafta geçsinn başka bişey istemiyorumşu anda
bugün kontrolüm var.umarım biraz olsun gevşetir cenk bey sargıyı.
onun dışında çok sıkıldım ve geceleri uyuyamıyorum sırt ağrısından.yeni yıl içinde plan yaptık arkadaşlarla.umarım düzelirim 2 güne kadar(
arkadaslar,bana da doktorum sıkı südyen kesinlikle önermedi.penye südyenimi gösterdim güzel dedi.sporcu südyenini istemedi.bundan sonra göğüslerimin rahat olması lazımmış şekil açısından.konuyla alakasız ama paylaşayım dedim tatlışlarım