izmirde gögüs büyütme ameliyatı

gizeml ben yenı oldugum ıcın yazamıyorum ozelden maılımı..sen bana maılınıyazarsan ozelden sana maıl atsam bana resım gonderebılırmısın..maıl yazanlara gonderebılırım demıssın o yusden bende gormek ıstıyorum..

gizeml cim aksam ustu yazmıstım ama sanırım yonetım tarafından sılınmıs ozellıkle takıp edıyorum senın mesajlarını cenk beyle bende gorusmek ıstıyorum ama kararsızım halıyle rıca etsem bana da yollar mısın resımlerden karen-70-1 ht sabırsıslıkla da beklıyorum

karen naptın sen amelıyat oldun mu??benden resım ıstemıssın ben yenı goruyorum ben sana resım yolladımmı??

Slm Gizeml bende Cenk Tokat beye protez yaptirmak istiyorum fakat esim beni korkuttu 16 saat ucak yolculugu ile gelebiliyorum Turkiyeye Amerika da yasiyorum. Esim ucak yolculugunda bir bayanin protezinin patladigini kadinin oldugunu duydugunu soyledi. Cok korktum silikonum gercekten patlar mi... yolda cok uzun korkuyorum cok. Yoksa ameliyattan vs korkum hic yok fiyatida uygun. Doktorla konustum ayni gun ucakla donen Istanbula giden sorun yasamayan hastalar var dedi. AmA ISTANBUL 1 saatylik ucus Amerika 16 saatlik ucus. Hayatimdan olmak istemiyorum cok korkuyorum lutfen yardimci olun yurtdisindan protez yaptiran varsada cevap yollarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Slm Gizeml bende Cenk Tokat beye protez yaptirmak istiyorum fakat esim beni korkuttu 16 saat ucak yolculugu ile gelebiliyorum Turkiyeye Amerika da yasiyorum. Esim ucak yolculugunda bir bayanin protezinin patladigini kadinin oldugunu duydugunu soyledi. Cok korktum silikonum gercekten patlar mi... yolda cok uzun korkuyorum cok. Yoksa ameliyattan vs korkum hic yok fiyatida uygun. Doktorla konustum ayni gun ucakla donen Istanbula giden sorun yasamayan hastalar var dedi. AmA ISTANBUL 1 saatylik ucus Amerika 16 saatlik ucus. Hayatimdan olmak istemiyorum cok korkuyorum lutfen yardimci olun yurtdisindan protez yaptiran varsada cevap yollarsa sevinirim.

canım ben hıc bole bıseyle karsılasmadım..sen nette arastır bakalım bole sorun yasayan var mı? bı burun amelıyatı yada kulaktan bı amelıyat olsan basınctan dolayı sorun yasayabılırsın ama gogus protezınde ben sanmıyorum..protezı elıne tornavıda yada bıcak alıp saplamadıgın surece patlamaz..esının dedıgı bayanında sılıkonu patlamamıstır bence dıkkat etmedıyse dıkıslerı acılmıstır cunku protez ole kolay kolay patlayan bısey degıl ve uretıcı fırmalarda garantısını verıyo..ayrıca senınde amelıyattan sonra yanında sana yardımcı olacak bırının olması gerekır cunku senın kollarına fazla yuklenmemen, agır kaldırmaman gerekecek ılk bır hafta..sen yatarken zorlanırsın 4 gun. onun dısında normale donersın ha amelıyat olduktan sonra ayaktayken yada oturuken bı sorun yasamayacagın yada destek almayacagın ıcın bı sorun olmaz...
ben amelıyatının ılk gunu donmenı onermem ıkıncı gun daha uygun olur bır gun hastanede kalırsın dınlenırsın ertesı gun yolculuk yaparsın..16 saat araba yolculugu yapsan mesafe uzun ve dıkıslerın acıyacagıı ıcın 4 gun bekle derdım ama ucakta ole bı problemın yok sadece dıkıslerının acılmamaması ıcın senın dıkkat etmen gerekecek onun ıcınde esya tasımamamn agır kaldırmaman lazım..senın tek dıkkat etmen gereken konu o olacak..

doktoruna gelınce cenk bey cok ılgılı ve basarılı bır cerrah ve kalıtelı bır ekıple calısıyo..amelıyat yaptıgı hastanenınde doktoru aynı zamanda. ben amelıyat olalı 5 ay oldu ve hıc bır sıkıntım gel gızem bır daha amelıyat edeyım dese gıderım kı atamam olduktan sonra burun lıpo ve ust dudak dolgu dusunuyorum..yaptıgı burunlarıda gordum canlı olarak ozelıne gelen hastalarından mukemmel..benım oncelık hıc olmayan goguslerımdı dıgerlerı atanınca :))
mesela benım amelıyattan sonra tek sıkayetım mıde bulantısıydı ve buna baglı olarak yemek yıyemıyodum onuda doktorum saolsun ayarladı anestezıyle konusup etkılı bır ıgneyle mıde bulantım gectı..bu arada amelıyatlarda estetık dıkıs kullanıyo dıkısler kendılıgınden erıdıgı ıcın dıkıslerı aldırma gıbı bı durum kalmıyo..bıde dıkıs ızlerıındede cok hassas ve ınce bı cızgı gıbı..benım suanda ızlerım sılıklestı ve 1 yıla bellı olacagını hıc sanmıyorum.

ben doktorumdan da yaptıgı amelıyattana cok memnunum ve umarım sende en kısa zamanda ıstedıgın goguslere kavusursun..
benım sımdılık aktarcakalrım boyle ve senın aklına takılan bısey olursa yazabılırsın..ozelden maılını yazarsan resımde gonderırım ıstersen..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende şubat tatilinde göğüs büyütme ameliyatı düşünüyorum uzun zamandır araştırmadayım cenk tokat ta karar kıldım henüz kendi ile irtibata geçmedim ancak sömestir tatilinde ameliyat olabileceğim yoksa ertesi seneye kalır.inşallah cenk bey bana zaman ayırabilir.resmen düz göğüslüyüm aslında 75 tam destekli sütyenler tam gelmesine rağmen ben 85b tam slikon sütyen yada 90a sütyen alıp onları kullanıyorum tabi içleri kocaman boşluk sıkı atletlerle sütyeni baskılayıp üzerine kıyafetlerimi öyle giyiyorum.ancak var gibi duruyor boyum 1.70 kilom 56.slikonlarımı büyük seçip pamela gibi olmaktan yada küçük seçip hala tam destek sütyen kullanmaktan çok korkuyorum.birde şişliklerden korkuyorum işim gereği gömlek giymek zorundayım ve slikon yaptırdığımın anlaşılmasından korkuyorum 10gün rapor alsam şişlikler inermi acaba.birde bebeğim var 17 aylık onu kuaklamam falan gerekebilir 1 hafta sonra kaldırabilirmiyim onu yadadaha erken biraz tombiş ve hareketlidir kendileri bana eşim bakacak kimse bilmicek başka ben oğlum ve eşim işin içinden çıkabilirmiyiz eşim öğretmen ve 15 gün izine olacak

merhaba arkadaşlar bende şubat tatilinde göğüs büyütme ameliyatı düşünüyorum uzun zamandır araştırmadayım cenk tokat ta karar kıldım henüz kendi ile irtibata geçmedim ancak sömestir tatilinde ameliyat olabileceğim yoksa ertesi seneye kalır.inşallah cenk bey bana zaman ayırabilir.resmen düz göğüslüyüm aslında 75 tam destekli sütyenler tam gelmesine rağmen ben 85b tam slikon sütyen yada 90a sütyen alıp onları kullanıyorum tabi içleri kocaman boşluk sıkı atletlerle sütyeni baskılayıp üzerine kıyafetlerimi öyle giyiyorum.ancak var gibi duruyor boyum 1.70 kilom 56.slikonlarımı büyük seçip pamela gibi olmaktan yada küçük seçip hala tam destek sütyen kullanmaktan çok korkuyorum.birde şişliklerden korkuyorum işim gereği gömlek giymek zorundayım ve slikon yaptırdığımın anlaşılmasından korkuyorum 10gün rapor alsam şişlikler inermi acaba.birde bebeğim var 17 aylık onu kuaklamam falan gerekebilir 1 hafta sonra kaldırabilirmiyim onu yadadaha erken biraz tombiş ve hareketlidir kendileri bana eşim bakacak kimse bilmicek başka ben oğlum ve eşim işin içinden çıkabilirmiyiz eşim öğretmen ve 15 gün izine olacak

canım ben 20 kasımda oldum kucağıma yeni doğmuşl bi bebeği bile alamadım yani alamazsın sanmıyorum 1 hafta.bende oldum sadece eşim biliyor herkesden sakladık kimsede anlamadı.şişlikle 2 haftada falan geçiyo ama zaten öyle çok şişmiyoki merak etme.ben cumartesi oldum pazartesi işe geldim:)

canım cenk beyle bugun gorussen yarın senı amelıyata alır amelıyathanede bosluk varsa o konuda bı sıkıntın olmaz....cenk beye amelıyat olmaya karar vermıssın ve dogru bı karar vermıssın kendısı basarılı bır cerrah o konuda da tereddutun olmasın ıstersen maılını at ozelden sana fotoda gonderırım fıkrın olur..pamela gıbı yapmaz senı merak etme sen ne ıstedıgını net bı sekılde aktar gerısını cenk beye bırak..ben mesela benım goguslerımın alacagı en fazla buyuklugu ıstedım ve cok guzelde oldu kımse anlamıyo sılıkon oldugunu ve cok dık duruyolar ..
su aklında bulunsun cenk bey senın gogus yapın elvverdıgı surece buyuk protez kullanmaktan cekınmıyo ve senın derın esnektır emzırmeden dolayı buyuk protez ıstıyosanda rahatlıkla kaldırcagını dusunuyorum..bende mesela 375 e 350 cc yuvarlak protez var..ılk basta dusunun ce cok buyuk gelıyo ınsana ama sıslerın ınınce sadece protezın buyuklugu kalıyo kuculme olmuyo yanı..sana gıttıgınde resım gosterecek amelıyat yaptıgı astaların ve cclerını soleyecek oda fıkır olabılır nasıl bısey ısteyecegını belırtmende...olcum yapıyo muayeneye gıttıgınde ve gercekten cok tıtız ben mesela bı gogsumle dıgerını hep aynı dusunurken arada 25 cclık bı fark cıktı ve suan proteslerın ıkısıde esıt bu olcum ıyı yapılmadıgında bırı dıgerınden daha kucuk yada bırının meme ucu onde dıgerının kı gerıde olabılıyyo bu konuda cok basarılı....ılk 4 gun zorlanacaksın yatıp kalkarken destek alacaksın o kadar ve bır hafta bandajda kalacaksın sonrasında senı sporcu sutyenıne gecırcek ve sporcuyu kullanmaya basadıktan sonra kımse anlamaz.bandajlaykende uzerıne bol bı gomlek gıyersen kımse anlamz goguslerın zaten ole asırı sısmıyokı...sen 1 hafta veya 10 gun kendıne dıkkat edeceksın ve kollarını zorlamaycaksın o kaadar..cocugunu kldırman ıcın bır hafta erken ben 2. haftada 9 aylık kuzenımı kaldırmıstım ve bı sorun olmadı..1 haftada dıkıslerın yenı olcagı ıcın agır kaldırmaman gerekecek dıkıslerını acmamak ıcın..cenk bey kendınden erıyen dıkıs kullanıyo dıkıs aldırma gıbı bı durumunda olmayacak..15 gunde zaten coktan kendıne gelırsın zaten ılk 4- 5 gunu atlatıp 1. haftda sporcuya gectıkten sonra gerısı hıkaye...sadece kollarını 10 - 15 gun zorlmayacan o kadar.. vucudunda da narkozdan dolayı şiş olabılır onlarda 10 gune ıner

Son düzenleme:
ilginiz için teşekkürler neslihanege ve gizeml.neslihanege cumartesi ameliyattan sonra pazartesi iş wow müthiş bişi...bebeğim çok hareketli kendisini sevmediğimi sanmasını istemiyorumda artık bulacağız bir halini yolunu.gizeml mail adresimi özelden sana göndereceğim. çok heyecanlıyım şimdiden.acıdan falan hiç korkmuyorumda farkedilmesinden ve bebeğimin yaramazlığından korkuyorum.bir hafta bandaj olacaksa bana en az 10gün rapor yazılması lazım ancak estetik raporunu müdürlüğe gönderirsem herkes slikon durumunu öğrenir başka daldan rapor ayarlayabilirmi acaba cenk bey bu konuda fikir verebilirmisin gizeml

ilginiz için teşekkürler neslihanege ve gizeml.neslihanege cumartesi ameliyattan sonra pazartesi iş wow müthiş bişi...bebeğim çok hareketli kendisini sevmediğimi sanmasını istemiyorumda artık bulacağız bir halini yolunu.gizeml mail adresimi özelden sana göndereceğim. çok heyecanlıyım şimdiden.acıdan falan hiç korkmuyorumda farkedilmesinden ve bebeğimin yaramazlığından korkuyorum.bir hafta bandaj olacaksa bana en az 10gün rapor yazılması lazım ancak estetik raporunu müdürlüğe gönderirsem herkes slikon durumunu öğrenir başka daldan rapor ayarlayabilirmi acaba cenk bey bu konuda fikir verebilirmisin gizeml

canım maılıne attım fotoları ve cenk bey rapor konusunda da elınden geldıgınce yardımcı olur..

tesekkürler gizeml maşallah çok başarılı bir sonuç olmuş gayet te doğal duruyorlar 350 cc ancak olmuş gerçekten 300cc falan az olurmuş şimdi anladımki kesinlikle cc seçiminde doğru karar vermeliyim.benimki bir beden küçüğüde olabilir seninki kadarda iyi olur ancak çevre farkeder diye korkuyorum kilo almışım derim bir süre sonra gözler alışır eski unutulur herhalde de bir meraklı var ki benim ölçülere takmış durumda bir keresinde belimi ölçtürtmüştü zorla o çakozlarsa biterim tüm dünyaya duyurur yani.neyse izlerinde silikleşmiş yaptıran herkese hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın inşallah

tesekkürler gizeml maşallah çok başarılı bir sonuç olmuş gayet te doğal duruyorlar 350 cc ancak olmuş gerçekten 300cc falan az olurmuş şimdi anladımki kesinlikle cc seçiminde doğru karar vermeliyim.benimki bir beden küçüğüde olabilir seninki kadarda iyi olur ancak çevre farkeder diye korkuyorum kilo almışım derim bir süre sonra gözler alışır eski unutulur herhalde de bir meraklı var ki benim ölçülere takmış durumda bir keresinde belimi ölçtürtmüştü zorla o çakozlarsa biterim tüm dünyaya duyurur yani.neyse izlerinde silikleşmiş yaptıran herkese hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın inşallah

benım sagda 375 cc,solda 350 cc hıgh profıl yuvarlak cohensıve jel var...solda bıras cıkıntı oldugu ıcın 350 yle dengeledı.yanı benım 375 oluyo bu durumda.cenk beye amelıyat olcaksan ne ıstedıgını belırtmen yeterlı..ben aldıgının en buyugunu ıstedım..bu cc konusu kısının gogus ve vucut yapısıylada alakalı sende benım gıbı alabıldıgınınn en buyugu dıyebılırsın....benım omuzlarım genıs,gogus kafesım genıs,boyum 174 kılom 68 ve derımde elastık olddugu ıcın 375 yerlestı..benım amelıyatta 400 cc ye kadar protez vardı sanırım ben alabıldıgının en buyugunu ıstedıgım ıcın..
ben suan goruntusunden, protesden, amelıyattan ve doktorumdan cok memnunum..bunun buyugu olsa belkı bu kadr dogal olmayabılırdı yada benden onde gıderlerdı..
bıde bellı olur dıye dusunme..suan zaten desteklı kullanıyosundur buyuk ıhtımalle ve bende olmadan once 85- 90 desteklı kullanıyodum ama ıclerı bombostu..desteklılerle kullandıgının buyuklugu gıbı oluyo benım sana gonderdıklerımde sporcu 90 beden, dıger resımdekıde 95 beden desteksız..

( kopyala yapıstır yapcam.)

cok acil bi sorum olcak.ben 46 kiloydum.şu 3 günde 5 kilo almışım.51 kilo olmuşum.sizce narkozdan mı kaynaklı,yoksa yatmaktan kilo mu aldım.eğer öyleyse boğazıma dikkat edicem.ama narkozdan kaynaklandıysa endişelenmicem.yardım edin bana :96:

insallah geçer ya.göbeğim çıktı.yürürken sallanıyor kenarları :s

sen benı gorcektın 5 aylık hamıle bayanlar gııydım nasıl gobegım cıkmıstı ole ama 1.5 haftada gectı.. narkoz alınca sısıyosun ondan kaynaklı..doktorum bana oncesınde dedı vucudun cok sıs olcak ama 2 hafta ıcınde ıner dedı...ben daha oncekı amelıyatlarımdan ıdmanlıyım o yusden bılıyodum vucudumun sıscegını..

sen benı gorcektın 5 aylık hamıle bayanlar gııydım nasıl gobegım cıkmıstı ole ama 1.5 haftada gectı.. narkoz alınca sısıyosun ondan kaynaklı..doktorum bana oncesınde dedı vucudun cok sıs olcak ama 2 hafta ıcınde ıner dedı...ben daha oncekı amelıyatlarımdan ıdmanlıyım o yusden bılıyodum vucudumun sıscegını..

ay darısı bize.. :)

Gizemliciğim, rica etsem banada foto yollar mısın? çoook merak ediyorum... Doktor bana çok minyonsun 200cc dedi de şok oldum. sizden duyduklarıma göre hatta hiç 200 cc duymamıştım...

mukumukumuk@gmail

:KK53:

ay darısı bize.. :)

gizemliciğim, rica etsem banada foto yollar mısın? çoook merak ediyorum... Doktor bana çok minyonsun 200cc dedi de şok oldum. Sizden duyduklarıma göre hatta hiç 200 cc duymamıştım...

Mukumukumuk@gmail

:KK53:

hangi doktor dedi ya öyle. ödüm kopuyor valla siz böyle deyince. Ben ameliyattan bir gün önce karar vereceğim büyüklüğüne. O saatten sonra vazgeçemem de :KK43:((

hangi doktor dedi ya öyle. ödüm kopuyor valla siz böyle deyince. Ben ameliyattan bir gün önce karar vereceğim büyüklüğüne. O saatten sonra vazgeçemem de :KK43:((

valla canım soonucta paranla yaptırmıyomusun sen bu amelıyatı son gun olsa bıle vazgecebılırsın tabı ıcıne sınmezse..ben sadece 1 doktorla gorusmustum oda cenk beydı cokta guvenıyodum zaten sadece amelıyattan ıkı gun once ben aldıgının en buyugunu ıstıyorum ona gore ayarlayabılırmısınız demıstım o kadar..400 cc ye kadarda protez vardı amelıyatta ve 375 e 350 de karar kılmıs cokta ıyı yapmıs ben suan cok memnunum daha buyugu olsa yapay durabılırddı...altın sende aldıgının en buyugu dıyebılırsın..ben sutyenın ıcınde 300 cc denedım cok agır gelmıstı mesela ama ıcıne gırınce agır olmıuyo..

Son düzenleme:
X