Gelinbaşı ve Gelin Tacı izmirde gelin saçı &makyajı yapan bir yer bulamıyorumm

isilsil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
613
0
96
İstanbul
Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim izmirde güzel gelinsaçı makyajı nerede yaptırabilirim, deneyimli olanveya tanıdığından duyan var mı?
bir de hangi model güzel olur bilemiyorum yardımlarınıza sevinirim.

balcovada levent kuafor var agoranın karsısında ozellıkle makyajda superler

Ben bizim mahalledeki kuaföre gidicem.
Çok basit bir model istiyorum. Bunun gibi.

Nişanda da basit birşey yaptırdım. 20 tl ye.
Resmi de bu

Bence çok da stres yapmaya gerek yok.

Beğendiğin modeli götür mutlaka benzetirler.

Makyaj konusunda birşey diyemem.

balcovada levent kuafor var agoranın karsısında ozellıkle makyajda superler

levente ben iki defa gittim ikisinde de kuşa çevirdi beni yok levente asla bir daha gitmem hem kendi yaptığı halde bir sarı bir esmer bir kesim ve fön yaptırdım gittiğimde, ama asla bir daha gitmem levente. yine de teşekkürler tavsiyene.

dediğin şey çok doğru mutlaka istediğim modele benzer bir model yapacaklardır,
öncelikle kafamda model belirlemeliyim, ne gider bana ne yakışır ne istiyorum bunları belirlemeliyim sonra nasılsa bir şekilde benzerini yapıyorlar sağlam da olması önemli tüm gece bozulmaması.
haklısın o şekilde araştırayım, ama kuaför bulamadım atanur da taşınmış, bildiğim makyaj yapan bir yer yok açıkcası. :97:

hatay uckuyular arası oscalardan leventlerden baska yer bılmıyorum onlar da sadece ün yapmıs kötu bıldıgı m yerler levente bır defa gıtmıstım sacımı berbat etmıstı

tarih neydi senin
Yalıda inter var 300 demişti saç ve porselen makyaja,bana güven bir yerdi
Alsancak highlights var, 650 saç porselen makyaj ve manikür pedikür
Makyaj içinde MAC yada İnglot Makyör/Makyözlerine bakabilirsin
MAC 500TL 1 provalı, gelin makyajı demezsen şayet 120 TL Takma kirpik hediyeli üstelik
İnglotu henüz öğrenemedim

19 haziran yalıdaki inter ıyı olabılır guven d e vermıs ben o taraflarda oturuyorum ınter nerede tam olarak ki alsancak sapa kalır banaaslında ama gıdebılırım cunku bızım orada kalmadı gyalıda yani.

gelın demezsem abartılı yapmaz ama bence? özenmez de duvak da takmaz

Son düzenleme:
Kızlar gaziemir tarafında porselen makyaj yapan güzel bir kuoför biliyormusunuz. Düğün tarihin 30 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…