- Konu Sahibi VadidekiZambak
-
arkadaslar bende 18temmuzda evlenıyorum 16temmuzdada kınam var herkes bana sebnem kuafore gıt dedıler cok metettıler aradım yer yokmus sımdıkı yorunları okuyorumda ıyıkıde yokmus cok sevındem ınanın ya ınsanın en mutlu gunu ve bır kere olucak ıcıme sınmedıgını dsunemıyorum allah korusun kızlar, benım dugunumun olacagı yerle anlasmalı kuafor varmıs hbr verdıler susuz dedenın orda (ızmırde) arradım, geln basını hedıye yapıo, porselen makyaj yapıo ıstanbuldan ozel malzeler alıomus ıstersen takma kırpıgıne kadar takıo makyajdan once cılt bakımı yapıo ve ıstedıgın kadar provaya gıdebılıosun sac ve makyajda, benım cok ıcıme sındı gıdıcem prova olucam sadece 100mılyon alıo sac hedıye makyaj 100, sıze uyarım sakın porselen makyaj dıe kuru urunlerle yapılan makyaja kanmayın porselen makyaj dendımı sadece makyaj 100 150 oluo aklınızda olsun ve tamemen su bazlı urunlerle yapılıo
Eğer duvak taktırmayacaksan gidip yaptır saçını sonra gelinliği evde alttan giyersin
Ben düğünde öyle yaptım...:))
Duvakta pek bir şey yok valla canım..yakından görmediysen şöyle söyleyeyim
Cibinlik gibi geliş aralıklı,tokaları aralarında geçirerek saça monte ediliyor...
Yakınında bir el becerisi olan varsa yapar...Hadi yapamadı diyelim
Girersin kuaföre ya az önce taktılar,ama çıktı takar mısınız dersin :))
Yani yapılmayacak bir şey yok...Eğer kendin becerikliysen güzel olur...
Sanki kuafördekiler çok mu anlıyor..Nikahta beni gıcık etmişti kız
Kalkıp gidesim gelmişti...Duvağımı da eğri takmışlardı gerizekalılar :)))
O yüzden kendin yap...Git şimdi bir yerden duvak türü kumaş al
Evde taktır saçına,kendin de tak her ihtimale karşı
El pratiğiniz olur...
Makyajı da deneme yap aynı tonlar üzerinde
Terlemeye karşı falan da hazırlıklı ol yeter...
bornova ibrahim&ibrahim ama süvari caddesindeki
krylan ile porselen makyaj da yapıyor saç 200tl normal makyaj 30 porselen 100 müydü 50 miydi
öyle işte
ben memnun kaldım
suvarı caddesını biliyorum oradakı ıbrahım ıbrahım mı, pekı makyajı yapan da onlar mı ?
hadı bunlar guzel en ıyılerı de sen neden evde yapıcaksın parası cok fazla pahalı bılıyorum ama düğünse eger çıkkıdı çıkkıdı oynayacaksan evde yapma akar be güzelim,
ama nıkah olucaksa sadece nıkah salonunda olup bır de takı takılacak cok uzun surmeyecekse sen en guzelını yapabılırsın emınım cunku ınsanın kendı yaptıgı majyaj gıbı hıc bır makyaj olmuyor.
sacını yaptırma ama makyajı düşünebılırsın
suvarı caddesını biliyorum oradakı ıbrahım ıbrahım mı, pekı makyajı yapan da onlar mı ?
hadı bunlar guzel en ıyılerı de sen neden evde yapıcaksın parası cok fazla pahalı bılıyorum ama düğünse eger çıkkıdı çıkkıdı oynayacaksan evde yapma akar be güzelim,
ama nıkah olucaksa sadece nıkah salonunda olup bır de takı takılacak cok uzun surmeyecekse sen en guzelını yapabılırsın emınım cunku ınsanın kendı yaptıgı majyaj gıbı hıc bır makyaj olmuyor.
sacını yaptırma ama makyajı düşünebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?