- Konu Sahibi VadidekiZambak
-
merhaba :) şebnemden randevu aldım yazmışsın.hayırlısı olsun.sanırım en dogru seçim bu bende ordan randevu alıcam.aslında evet bi karışıklık daha dogrusu bi kalabalık hakim ama hakkını veriyor bi düğünde herkesin içinde ayrılıyor sebnemin yaptıgı saç. düğünün ne zaman kısmetse.sordum ama bi sakıncası yoksa sölermisin?
10 temmuz düğünüm benim randevu şimdiden almak gerekiyormuş kayınvalidemler aldı randevuyu ve benim içim rahat evet harika modeller yapıomuş 7 8 sadece saç yapan eleman vs varmış ve hepsi profesyonelmiş içime sindi açıkcası kalıp gibi yapıomuş saçı bozulmaması çok önemli çünkü tüm gün ordan oraya dolanacaksın kına ve düğünde şebnemdeyim yani.senin ne zaman düğünün canım?
merhaba arkadaslarm bnımde 20 temmuzda düünüm var ama hala kuafor ayarlamıs degılım. sebneme randavu alan arkadslar kaca anlaştınız. sebnem guzl yapıo ama majyajı cok agır oluo benm abımin dügunnde gttıkyengemın makyajı cok agrdı. sacı cok gusl yapıolar ama cok da pahalı yapıo sebnem vee asırı kalabalık oluo ızmırın her yerndn ınsn gelıo oraya. hıc bır gelınn nazını cekmıolar hemn terslıo.yengem sacınının bı tarafını begenmedı bozulmasını ıstedı tersledıler o yusdn sebnem biras düşündrücü..
canım onlar gerçek porselen makyajmı iyice araştır derim ben. evlenirken sormuştum ben göztepede 2000 kuafor var oraya sadece 150 makyaj ıstedıler. jalede ıyı dıyorlar bnm gorumcem oraya gıdıyor dugunlerde hep cok guzel oluyor. bende gıdıcektım ama porselen makyaj ıle fıyatı 180den fazla demıslerdı bana. ben hatayda bır kuafore gıttım denızmen derler bılırsınız tansas var yol ustunde onun tam karsısında hakan kuafor var oraya gıtmıstım 150 yaptı sacım ve makyajım da guzel olmustu memnun kalmıstım yanı. tavsıye ederım ısteyenlere numarasınıda verırım merak edenlerde varsa albumlerım bolumunde var resımlerım bakabılırsınız yanı. a.s.
cnm bende göztepe inter kuaföre gittim, saçım süper oldu, hiç bozulmadı ve duvağı çok rahat taşıdım... Makyajım da süperdi, tavsiye ederim vali konağının yanında...
merhaba pelush :)
ben de güzelyalıda oturuyorum kuaför arıyorum temmuz için fotografın varsa görebilir miyim?
bir de fiyat nasıldı?
sebnem gusel yapıo ama hıc ılgılenmıo gelınlerle kendı ıstedıgı gıbı yapıp bırakıo begenmedıgı olursadaa trıp atıo.bnm abımn duununde yngem beyenmedı sacınıı sebnem kızdı sende cok zevksızsın dedıı kızın sacını cekıstıre cekıstre cıkarttı duvagını o yusdn ıstemıorum sebnemı bn cok zor beyenen bırısı oldugumum cıın kesın tartısırım sebnemlebenimde 27.06.2010 düğünüm, 25.06.2010 da da kına gecem var.. İkisi için de Şebnem den randevu aldım. Şebneme gidip gitmemeyi çok düşündüm ama randevu almaya gittiğimde 2 tane gelin vardı,saçları da makyajları da süper olmuştu, ben güzel olacağıma inanıyorum laelaelaelaelae
kına için 100 tl düğün için 200 tl gelinbaşı+pors.makyaj yanında giden kişilerin de saç ve makyajı 40 tl.. hayırlısı olsun şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?