- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi VadidekiZambak
Blueangel canım bende bornovadaki ibrahimi duymuştum kimisi iyi dio kimiside beğenmiyo bide butür güzel saç yapan kuaföreler alsancak civarında vardır die tahmin ediorum ama sadece bi tahmin işte biz jaleyi seçtik umarım güzel olur :1hug:
Canım biz randevuyu aldık artık değişmez sanırım senin bulduğun kuaförde baya iyiymiş fiyat konusunda bizim sadece gelin başı ve makyajı 180 tl.kına da yok içinde ..Bide yeşilova bize çok uzak uygun olsada gidemezdik zaten ..Fotocuyuda kuaföre yakın bir yere ayarladık...[/QUOTE
sn bilrsn canm ama dedim ya bnde bucada oturuom ve hergün ışıkkente (yani ordan daha uzağa) işe gelip gidiom.bnce ii düşün.okdrda uzun yol değil.istersn hertürlü iptal edlr randevularn.bu dediğim yerdn ayarlarız sizede.ama sn bilrsn.nasıl olsa damat verck parayı dersen bilemem tatlımyerimseniben
Frezyacım bn buldm kuaföremü ve sizede orayı önersim inan süpr ve bütçeyide sarsmıo.hem bnde bucada oturuorum.bnce git derim.bnm bir arkdaşımn çalıştığı kuaför.yeşilovada.gelin başı+porselen makyaj(özel malzemeyle tabi)+kına+ve yine porselen makyaj 175 tl e anlaştım canım.yanımdada 3 kişi götürüorm onarla birlkte 250 yi geçmiyecek.fotoğraflarımızıda bir akrabızın stüdyosu var çok iyi çekimler yapıyor o çekicek kuaförümzle aynı cadde de oda.:1rolleyes:
kızlar bu arada benimde haziranın 28 inde düğünüm var ve 27 sindede kınam.bucada oturuyorum izmirde.hangi kuaföre gitmeliyim lütfen yardım edin bana.her genç kız gibi bende çok güzel bir gelin olmak istiyorum:1rolleyes:
valla ben murat birinciye gittim yanimdakilerle beraber (3 kisi sac makyaj) 500 ytl ile ciktik. benim sac makyaj porselen 350ydi ... kus kondurmuyorlar yani makyajimda oyle aman aman guzel olmadi guzeldi ama gozaltim tam kapanmadi anlamadim yani bu isi ben en guzeli olsun istedim cok arastirdim. astronomik fiyatlara gerek yokmus.. yanliz sebneme gitmeyin cok ama cok pis bir yer arkadasimin yaninda gitmistim kokuyor resmen icerisi.. tuvalete boru baglamislar sac yikamadan akan su acik bi sekilde siz cisinizi yaparken arkadan akiyorjaleyi bilmiyorum. yanliz goztepede trio plus kuafor var 400 istemisti makyozu baya iyiydi keske oraya gitseydim...
aaa arkadaşım düğün tarihimiz aynı :))) benimde 27si kına 28 düğün :)) ben de şirinyerde oturuyorum:)) ben jale ile görüştüm,
gelin başı+ porselen makyaj = 180 ytl (peşin 160)
kına başı normal makyaj = 45
kına porselen =90 diyo
kınaların ucuz olması da nasıl olsa düğünde ordasın die :))
ben normalde morrom' a giderdim, daha yakındı, şimdi jaleye gidiyorum, memnunum, bakalım inş gelin başımda güzel olur
valla ben murat birinciye gittim yanimdakilerle beraber (3 kisi sac makyaj) 500 ytl ile ciktik. benim sac makyaj porselen 350ydi ... kus kondurmuyorlar yani makyajimda oyle aman aman guzel olmadi guzeldi ama gozaltim tam kapanmadi anlamadim yani bu isi ben en guzeli olsun istedim cok arastirdim. astronomik fiyatlara gerek yokmus.. yanliz sebneme gitmeyin cok ama cok pis bir yer arkadasimin yaninda gitmistim kokuyor resmen icerisi.. tuvalete boru baglamislar sac yikamadan akan su acik bi sekilde siz cisinizi yaparken arkadan akiyorjaleyi bilmiyorum. yanliz goztepede trio plus kuafor var 400 istemisti makyozu baya iyiydi keske oraya gitseydim...
Şebnem mi :1ninca: Kesinlikle ve kesinlikle gitmeyinn iğrençç bi yerr :1no2: Ben nişanda gittim boya fıçısı gibi oldu yüzüm.Hiç beğenmedim saçımı herkes çok beğenmişti ama bana çok abartı gelmişti :1closedeyes:
Bende hala kuaför konusunda karar veremedim :1no2: Araştırıyorum..Profosyonel tv makyözüyle görüştüm 200 TL dedi sadece makyaja :1shok:
Bende İzmir bornovadayım banada önerebileceğiniz güzel bi kuaför var mı ?
İbrahim & İbrahim kesinlikle....