Benim doktor seçimim yanlıştıtamam canım sorayım haftaya gittiğimde. senin burun ne durumda o konuda bilgi verir misin biraz bi sıkıntı var mı memnun musun? :)
anladım canımBenim doktor seçimim yanlıştısadece burun ucunda çizgi gibi kıkırdak belirgindi onun için oldum burnum zaten kuçuktu ama boşuna 2000tl gitti hiçbi fark yok hala belirgin . Doktor çok önemli:/
Hayır cnm ümit filize olmuştumanladım canımSen dr Atay Atabey e mi ameliyat olmustun peki? korktum bende şimdi
memenin ne kdr büyük olacagına maalesef ki hasta karar veremiyor ki anlatalım doktora su kadar olsun diye.vucut ve meme yapısı cok önemli.ben isterim 85-90 ama en fazla 80 olabilirse yapcak bisey yok maalesef.çünkü derinin belli bi genişleme kapasitesi var.daha fazlası dikişlerin tutmamaasına yada protezin içerde sıkışıp büzüşmesine neden olur.ben dr. ufuk bilkaya oldum ameliyat,hiç te sormadım ne kdr büyük olcak diye.şükürler olsun ki cok mutluyum tam istediğim gibi :)dual planda kas protezi baskılar, kas üstü ve zar altı yönteme göre daha küçük durur. (doktorların ssayfalarında okumuştum.)
meme dokun ne kadar bilmiyorum ama 225-275 cc'lik protezleri küçük bulabilme ihtimalin var. sen istediğin büyüklüğü iyice anlat, bir kez daha bu konuda görüş doktorunla bence. memelerin istediğin büyüklükte de olursa ameliyat sonucundan memnun olacağına eminim.
bu arada ne zaman özel mesaj gönderebiliyoruz? ayrıca beni eklersen sevinirim.
ben ameliyat olalı 3 sene oldu canım ve hiç bi problem yaşamadım.sadece meme büyütme oldum ben,karın germe olmadımkedizm bende ufuk bilkay dan randevu aldım sanırım ona ameliyat olacağım sen ne zaman oldun sonuçtan memnun gibisin karın germe de yaptırdın mı?
memenin ne kdr büyük olacagına maalesef ki hasta karar veremiyor ki anlatalım doktora su kadar olsun diye.vucut ve meme yapısı cok önemli.ben isterim 85-90 ama en fazla 80 olabilirse yapcak bisey yok maalesef.çünkü derinin belli bi genişleme kapasitesi var.daha fazlası dikişlerin tutmamaasına yada protezin içerde sıkışıp büzüşmesine neden olur.ben dr. ufuk bilkaya oldum ameliyat,hiç te sormadım ne kdr büyük olcak diye.şükürler olsun ki cok mutluyum tam istediğim gibi :)
canım resimlerini görebilir miyim?ekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm
Sakın küçük taktırmayın pişman olursunuz
Bugün kontrole gittim ilk günkü gibi çok ilgilii davrandıı çok mennnum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?