çok msj attım ama netde araştırıken bir de CÜNEYT ÖZEK diye bir isim işittim duyan varmı acaba?tavsiyelerde benim gibi bi ameliyat yapmış ve sonuç çok başarılıymış(yani kulaktan kıkırdak koymuş buruna) yarın hemen görüşmem lazım sizi bilgilendirirm arkadaşlarr :)
Arkadaşlar Bayramdan Sonraki Pazartesi Günü 2. Burun Ameliyatimi Geçireceğim..şuan Biraz Zaman Olduğu Için Pek Bir Heyecan Yok Fakat Eminim Yaklaştikça çok Heyecanlanacağim Tabi Korku Da Artacak.çünkü 2. Kez Ayni şeyleri Yaşamak Biraz ürküyütor.araştirmalarim Sonucu Ege üni.de Hocaliğa Da Devam Eden Doç Dr Cüneyt özek De Karar Kildim.(3 Ay Sonra Prof Olacak Inşallah)sadece Revizyon Ameliyati Olacak Ucu Düzeltilecek.deviasyon çok Kisitlayici Olmadiği Için. Cüneyt özeki Seçme Sebeplerimden Ilki Beni Ilk Ameliyat Yapan Dr Un Hocasi Olmasi çünkü Tarzlari Ayni Olduğu Için Diğer Dr Lar Gibi Bilmeden Yatirmayacak Beni Masaya.ayrica Burun Ameliyatlarini Açik Yapmiyormuş Böylece Iyileşme Sürecim Daha Hizli Olacak.inşallah Hayirlisiyla Atlatirim Ve Size De Gönül Rahatliğiyla Yeni Halimi Gösteririm..
Sağ ol canım.Birbirimize destek olalım.Bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşalım.Olumlu düşünelim ve olumlu gelişmeler yaşayalım.canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.umarım iyi sonuçlanır..eski dr um yüzünden kimseye güvenemiyorum artık şu an ki dr umda bile bir şüphem var ya iyi olmazsa diye.bu psikoloji berbat birşey.bu dr u seçmemin tek sebebi eski dr umun hocası olması.çünkü ameliyat tarzları aynı ve burnuma eski dr un ne yaptığını bilmiş olması. o kadar çok dr la görüştüm ki hepsi ilk yapan dr un ne yaptığına emin olmadığı için burnunu açık ameliyat edicez ona göre bakıcaz dediler.hep koca bir soru işareti kaldı yani..artık oluruna bıraktım bu sefer de iyi olmazsa tam bir çöküş olacak benim için korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.en mantıklı seçim bu galiba.umarım senin iiçinde en iyisi olur 2. ameliyat psikolojisini bildiğim için seni alıyorum.sakın aceleye getirme iyice araştır.ameliyat sonrası fotolarımı yollarım sana bir fikir edinmiş olursun tabi eğer sonuç iyi olursa..sevgiler herkesee
Tekrar merhaba mor kedicim;
Benim ikinci ameliyatım birincisi bir kbb ci faciasıydı.Şu anda burnumun üstünde kırık kemikler var nefes almakta da zorlanıyorum. Ben Ufuk Bilkay a gittiğimde senin dediğini gördüm aşırı dolu çok kalabalık ben de şüpheye düştüm pek ilgilenmedi, herşeyi ben sordum. Ama nedense eşim çok istiyo herkes ona gittiği için, bana kalsa ben de senin gibi düşünürüm ama tek başıma karar vermek de istemiyorum. Bi de ufuk Bilkay bana daha yüksek fiyat verdi, belki ameliyatım zordur diye. Çok teşşekkür ediyorum sana verdiğin bilgiler için. Umarım fotoğrafını da koyarsın yakında.Sağol canım
canım benim seni çok iyi anlıyorum var ya benim de burun ucum faciaydı en son üşüttüğümde kulağım için bi kbb ciye gittim adam dedi napmış senin dr burnuna öyle dedi ben ağzını yoklamak için sordum siz yaparmısınız diye gitsin kendi düzeltsin naptıysa dedi yoksa sana çok pahalıya patlar dedi.nası kötü oldum anlatamam.bak canım bu forumdan okumuştum ama görüşme fırsatım olmadı dokuz eylülde de çok prof var prof dr ali barutçu , adnan menderes kbb ci cenk ecevit var birde.prof atay atabey var.yalnız bi konuda dikkatini çekeyim bu doktorların çoğu ege üni mezunu bana sanki ege bu konuda daha başarılı gibi geldi baksana ist.da harikalar yaratan emre ilhan bile ege mezunu.bence cüneyt bey bi de ege de bir prof daha var tahir gürler bi de onunla görüş.muayenehanesi de var ama ücretliÇok üzgünüm çoook 100 ytl alıo o nedenle onunla da görüşemedimkafamçokkarıştı.ama ege deki odasında bulursan para almaz herhalde.canım bak senin ameliyat da zormuş kesinlikle prof doç falan olsun hala hastanede çalışıo olsun ilaç yazarken de sorun olmuyor öyle.bence etrafındaki tavsiyelere kulak ver yani ufuk beye ameliyat olan varsa görüş.hatta bir dr tanıdıktan ya da hastane çalışanlarından bilgi tavsiye al bunlar çok önemli benim ilk ameliyatta düştüğüm hataya düşme..sevgiler canım herşeyin hayırlısı.ben birazdan cüneyt hocamla görüşmeye gitçem burnum patlıcan gibim oldu dasırnaşık şey korktum a.s.
Arkadaşlar ben kesin kararımı verdim Ufuk Hocaya ameliyat olucam iki gün sonra bi aksilik çıkmazsa ameliyat oluyorum. Çok heycanlıyım bakalım nasıl olcak.:sm_confused:
Yok canım daha yapmadı, yarın yapıcak yarın kan sonuçlarımla beraber hocaya gidicez yarın akşam sana bilgi veririm. Tasarımı da eğer alabilirsem sana yollarım burnumun eski haliyle beraber. Ne kadar heycanlı olduğumu anlatamam çok zor çookkkk beklemek bi an önce olsam da kurtulsam.
HEYCANINI O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİ ANLATAMAM.ÇÜNKÜ BENDE ESTETİK OLMAYI PLANLAYAN BİR KİŞİ OLARAK AYNIYIM BİLİYOSUN ZATEN BUNU....VEYok canım daha yapmadı, yarın yapıcak yarın kan sonuçlarımla beraber hocaya gidicez yarın akşam sana bilgi veririm. Tasarımı da eğer alabilirsem sana yollarım burnumun eski haliyle beraber. Ne kadar heycanlı olduğumu anlatamam çok zor çookkkk beklemek bi an önce olsam da kurtulsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?