İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

morkedicim inşallah en kısa zamanda halledersin sorununu... a.s.

Çok geçmiş olsun canım...Umarım artık herşeyi geride bırakırsın... Bana da özleden msj atıp ilk doktorunun adını bildirimisin lütfen....

slm arkadaşlar.yeni üye oldum ve yazdıklarınızı okudum ama smyrna karar verebildin mi?mor kedi ameliyat oldun değil mi?merak ediyorum nasılsın?ben Ali Barutçu,Atay Atabey ve Ufuk Bilkay arasında kaldım arkadaşlar lütfen yardım edin

Çok çok geçmiş olsun canım.Gerçekten yaşadıların iyi tecrübeler değil.Ben de 2.ameliyatımı olacağım.1 ameliyatımı iyi denilen bir prof.a yaptırdım ama istediğim sonucu göremedim.Şimdi beklemekteyim.1 yıl dolunca 2 .ameliyatı yaptırmam gerekiyor.Bu arada ben de boş durmayıp guvenebilecgim doktorlarla gorusecegim.İzmir'de değilim Ankara'da olacağım ameliyatımı.Umarım senin ameliyatın çok iyi geçer ve istediğin sonucları görebilirsin.Ameliyat sonrası süreci bizimle paylaşırsan sevinirim.Ben de biraz tedirginim 2.ameliyatı olmaktan.Tekrar geçmiş olsun.

Sağ ol canım.Birbirimize destek olalım.Bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşalım.Olumlu düşünelim ve olumlu gelişmeler yaşayalım.

merhabalar morkedicim;
Öncelikle sana çook geçmiş olsun, umarım sonuç istediğin gibi olmuştur.Ben de burnumdan daha önce ameliyat oldum deviasyondan dolayı hem de burnum kırıktı, ancak sonuç berbat oldu. Şimdi ikinci ameliyatı olmam gerekiyor yine nefes alamıyorum ve burnumun şekli eskisinden de kötü. Çok merak ediyorum yanıtlarsan sevinirim. Sen sonuçtan memnun kaldın mı ve birinci ameliyattan daha mı ağır geçiyor ameliyat. Burnunun şekli istediğin gibi oldu mu? Ben de ufuk bilkay a ameliyat olmayı düşünüyorum. Çok övülen bir doktor senin bi bilgin var mı o da ege ünv de. Tekrar sana geçmiş olsun canım.

a.s.Sevgili morkedi;

Çok sevindim ameliyat sonucunun iyi olmasına inşallah benim de iyi olur ben de kurtulabilirim. Ben bir tek ufuk bilkay ile görüştüm ben de aynı izlenimi edindim ama eşim çok ameliyat yaptığı için bi de herkes çok memnun olduğu için ufuk bilkay ı istiyo. Sana ne kadara mal oldu bu arada ameliyat çok mu pahalı, bi de fotoğraflarını ne zaman koyacaksın canım çok merak ettim eminim çok güzel olmuştur. Bilgilerin için ayrıca sana çok teşekkür ederim. Tekrar çok geçmiş olsun

Tekrar merhaba mor kedicim;
Benim ikinci ameliyatım birincisi bir kbb ci faciasıydı.Şu anda burnumun üstünde kırık kemikler var nefes almakta da zorlanıyorum. Ben Ufuk Bilkay a gittiğimde senin dediğini gördüm aşırı dolu çok kalabalık ben de şüpheye düştüm pek ilgilenmedi, herşeyi ben sordum. Ama nedense eşim çok istiyo herkes ona gittiği için, bana kalsa ben de senin gibi düşünürüm ama tek başıma karar vermek de istemiyorum. Bi de ufuk Bilkay bana daha yüksek fiyat verdi, belki ameliyatım zordur diye. Çok teşşekkür ediyorum sana verdiğin bilgiler için. Umarım fotoğrafını da koyarsın yakında.Sağol canım

Canım benim sana çok geçmiş olsun, umarım iner burnunun ucu şimdi ameliyatlı ya hassas bence ondan şişmiştir sıkma canını. Ben ilk ameliyatımı adnan menderes te bi doçente oldum kbbciydi. Sonra gel düzelteyim dedi ama ben tövbe ettim bi daha da asla gitmem diye. Normal burunu bile bozdu kim bilir bozduğu burna neler yapardı. Aslında ben Ufuk Bilkay ile görüşmeye gittiğimde orda bi bayan vardı, burun ameliyatı olmuştu ufuk beye burnu bayyaa bi güzel olmuştu ama ben onun burnunun eski halini bilemediğimden bi yorum yapamıyorum belki de zaten burnu güzeldi benim ki çok ciddi bozuk dikkat çekiyo üstünden kemik fırlamış durumda ben üç sene direndim, çok korkuyodum zaten ameliyattan bi daha olamam diyodum ama eşim ikna etti beni, nefes alamıyorum sürekli boğazım tahriş oluyo. Ufuk beyin de iyi bi doktor olduğu belli ama başı çok kalabalık sadece ondan korkuyorum. Yani insan daha fazla önemsenmek istiyo sanırım biraz gözü karartmak gerek yoksa hiç karar veremiycem. Doktor seçimi çok önemli bazı doktorların gerçekten bu işe becerisi var sadece kitabına uydurmak da yetmiyo. Sağol canım bilgilerin için :1hug:

Arkadaşlar ben kesin kararımı verdim Ufuk Hocaya ameliyat olucam iki gün sonra bi aksilik çıkmazsa ameliyat oluyorum. Çok heycanlıyım bakalım nasıl olcak.:sm_confused:

Arkadaşlar ben kesin kararımı verdim Ufuk Hocaya ameliyat olucam iki gün sonra bi aksilik çıkmazsa ameliyat oluyorum. Çok heycanlıyım bakalım nasıl olcak.:sm_confused:

Eminim çok güzel oacak korkma hersey güzel olacak ufuk hoca iyi bir doktor oldugu besbelli..sana bilgisayar çizimi falan yapacaktı yaptımı!begendin mi!!!

Yok canım daha yapmadı, yarın yapıcak yarın kan sonuçlarımla beraber hocaya gidicez yarın akşam sana bilgi veririm. Tasarımı da eğer alabilirsem sana yollarım burnumun eski haliyle beraber. Ne kadar heycanlı olduğumu anlatamam çok zor çookkkk beklemek bi an önce olsam da kurtulsam.

canım inan korkulcak hiçbir şey yok.Uyucaksın uyandığında çok mutlu olacaksın.Ağrısı sızısı da yok.Sadece 3.gün şişliklerin artacak 3.günden sonra da hızla inecek.Ama ne olcak ki o şişliklere katlanmaya değer .Şimdiden geçmiş olsun.

İnşallahhh ameliyatım iyi geçer de sizlere de iyi haberler verebilirim. Sevgili lirik güzel bu arada sen de İzmir de mi ameliyat oldun. Umarım ben de senin gibi ameliyat olduğuma pişman olmam. Gerçi ameliyattan sonra herhalde şimdikinden daha kötü olamaz şu anda bayyaa kırık şimdikinden daha iyi olcağı kesin: ))))))))))))))))

HEYCANINI O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİ ANLATAMAM.ÇÜNKÜ BENDE ESTETİK OLMAYI PLANLAYAN BİR KİŞİ OLARAK AYNIYIM BİLİYOSUN ZATEN BUNU....VE
EMINIM UFUK HOCA MUHTESEM BİR İŞ ÇIKARACAK....HEM BENDE SENDEN CESARE ALIYORUM....
HİÇ KORKMA SAKIN....
TASARIMI ATARSAN SEVİNİRİM İLERİDE GERÇEĞİ İLE KIYASLAMA YAPARIZ:)))
BAKALIM TUTACAK MI...
GÖRÜSÜRÜZ CANIM....:enbuyukkk:a.s.

Evet canım ben de İzmir'de oldum ameliyatımı.Benim deviasyon sorunum da vardı.Ama güle oynaya gittim ameliyata:))Ameliyat öncesi tansiyon vs işlemler yapılıyor ya tansiyonum bile normaldi:)) Bu kadar ağrısız bi ameliyat olacagını bilseydim daha önce olurdum.En güzeli de alçının çıktığı o an aynaya bakmak :))cok guzel ve de degısık bı duygu:))her ne kadar cevremızdekı ınsanlar boyle bı amelıyatı ucuk kacık olarak degerlendırse de aklına takan herkesın amelıyat olması gerekıyor.

benimde estetik yaptırasım geldi yeniden.Bi ara bu forumda paylaşıp bilgi almak istemiştim lakin izmirli arkadaşlar az sayıdaydı.Şimdi biraz çoğalmış gördüm sizleri.Bende DOÇ. DR CÜNEYT ÖZEK İle UFUK BİLKAY dan birisini düşünmekteyim.
lakin bu işi PARANOYALARIN ötesine taşıyacağım.Yani doktoru kararlaştırmadan önce ince eleyip sık dokuyacağım..

Doktorun senede yaptığı burun estetiği ameliyatı sayısı

Hastaların ameliyattan sonraki memnuniyetleri

Ücretler.Pazarlık vs.

Ancak bunları çözdükten sonra kendimi emanet ederim doktora.

Deneyimleriniz hepimize çok faydalı oluyoer.

Lakin devir kötü doktorlarda ticari kazanç uğruna sanalş alemde halktan biri gibi mesajlar yazıyorlar.Kendi isminin reklamını yapmak ve müşteri kazanabilmek için .Bunlarıda dikkate alın.

BEN YAPTIRDIM O DOKTORA ÇOK MUTLU OLDUM. DİYEN HERKESE inanmayın..

O yüzden yaptıran arkadaşlar resim koyarlarsa bu güvensizlik oratdan kalkar.Yapıla işi lafla değilde kendini görürsek bizim için daha yol gösterici olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…