Bu konuda sana tavsiue edeceğim kişi ALİ BARUTÇU 9 Eylül hastahanesinde çalışıyor. İzmir de ünlü biridir.
Estetikten farkı yoktu canım çünkü burnum dağılmıştı ve eski haline döndü. ayrıca ona estetik yaptıranlarıda tanıyorum , memnun olmayan yok. Çok kişiye tavsiye ettiğim için sonuçları biliyorum. istersen bi araştır Ali Bey i ve yorumları kendin duy daha iyi...
ne oldu smyrna
oldun mu ameliyat??
merhaba smyrna
benim kuzenim izmirde burun estetiği oldu gazi hastanesinde ve burnu çok güzel oldu gerçekten ama doktoru ve parasını bilem,iyorum çünkü estetik olduğunu saklıyor güya aprtman kapısı çarpmış onun için ameliyat olmuş , burnu kemerli biraz yamuk ve iriceydi şu anda çok düzgün nasıl olduysa artık bende salağa yatıyorum aslında benimde aklımdan geçi,yor estetik ama benimkide kemerli ama cesaret edemiyorum umarım iyi bir doktor bulabilirsin.
yakın zamanda atay atabey'e burun estetiği yaptıran var mı..?
a.sPın@rcım slm, benim oğlum 9 Eyl.Tıp Fak.5.sınıf öğrencisi ve Prof. Atay Hocanın çok beğeniyor bilgisini. Hatta benim de burnumda az bi bozukluk var düşmekten oldu. Atay Hocaya gösterecem.İi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?