İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

cnm biz sadece mailleştik.. çekine çekine yazdım zaten ama ne biliim daha bi ilgilenebilirdi :) ben de tel. açmaya cesaret edemem açıkçası.. bu arada seher1982 ark.mızın resimlerini görme şansım oldu, dediğin gibi sonuç mükemmel olmuş, reha bey i takdir ettim gerçekten.. çok yakışmış wala benim istediğim burun şekli de buna yakın :) inş. bizim de böle güzel burnumuz olur yaa dua ediom artık isteyen herkesin içine sindirsin.. dingilterenin burnunun şeklinden ziyade ben iyileşme sürecinden çok etkilendim, yani alçı we bantlar çıktıktan sonraki hali şişlik anamında yok denecek kadar azdı, belki de dediğin gibi burnunun fazla problemli olmamasıyla alakalıdır cnm.. şu an itibariyle benim için en kötü ihtimal 27 ocak ufuk bey :) neler olucak bakalım.. bu arada cnm senin we burdaki herkesin yeni yılını kutluyorum, SAĞLIKLI ,mutlu huzurlu bir yıl geçirmemizi dilerim hepimizin.. :)

arkadaşlar izinmrde erdal gül kkb kendisi aynı zamanda estetik yapıyormuş hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi çok sevinirim opuyorumnanaktan

gripin rica etsem arkadaşlık teklifimi kabul edermisin bende ufuk beye ameliyat olmayı düşünüyorum teşekkür ederim ...

dün 2.defa ufuk beyle görüşmek için izmir e gittim..6 -7 saatlik bir ameliyattan sonra ki ameliyat daha bitmemişti görüştü benle kendinden geçmiş yorgun bir şekilde doğal olarak..tasarıma baktım beklediğim gibiydi dümdüz bir burun..burun sırtı derimin inanılmaz inceliğinden bahsetti tek dediği şey küçücük hayatı bile gösteriri maalesef dedi bunu kabul ediyormusun bunu kabul ediyormusun diye bilmem kaç defa sordu..moralim çok bozuk..benim pek hayrıma olmayacak bu ameliyat ..ilk görüşmeye gittiğimde çok böyle umutsuz konuşmamıştı..şimdi yapmaya çok yanaşmıyor gibi hali vardı off off ..ne şansız bir insanım ben ya((

önceki gidişimizde de demişti ama bu sefer umutsuz konuştu..ankaraya yada istanbul a gidebilcek olsam ufuk bey i hiç düşünmem hele bu görüşmeden sonra..ama öyle bir imkanım yok..izmir de başka kimle görüşsem ama artık vaktimi tükettim ben..

yani şu dünyada estetik olmayı düşünenler yada estetik olanlar yada ufuk bey e gidenler arasında burun derisi en ince olan ben miyim yaaaaa???? bu arada resimdeki tabi ben değilim öyle bir burnum olsa estetiği düşünmem..o Eva mendes aktirs :)

benim gerçekten ameliyatlık bir burnum var şu an ameliyat olanlara bakıyorum da kimse kızmasın herkesin kendi tercihi de saygımız var o ayrı ..ama çoğuna benim böyle bir burnum olsaydı ben yaptırmazdım bu kadar cefa çekmezdim diyorum..

kizlar ben de izmir'de ameliyat olacagim kismetse. doktor konusunda benim de cooook bilgiye ihtiyacim var! forumda burun estetigiyle ilgili yazilmis olan herseyi okudum bilgi edinmek icin. ama izmir'deki doktorlar hakkinda cok acik bilgi alamadim maalesef. ufuk bilkay, can kopal, ali barutcu, ozgur erdem(adini yanlis yazmis olabilirim), cuneyt ozek tavsiye edilenler arasinda. ama en cok one cikan isim ufuk bilkay ve benim aklimda da o var o yuzden...ne yapcam bilmiyorum yaaa nasil secicez bir doktor???? cildiracagim yakinda -tatlicadiarzu-

tatlim bu yazdiklarin beni ufuk bilkay'dan can kopal'a yonlendirdi direk! aklima bu doktor da yatti...sagolasin canim verdigim bilgiler icin...

Hikom canım,
50 mesajım olmadığı için özelden yazamıyorum.O nedenle buradan cevaplamak zorunda kaldım.
Sonuç çok iyi.Gören doktorun telefonunu istiyor.O derece iyi oldu.Ki eşimin revizyondu,ilk ameliyatı değildi.Aydında çoğu doktor eşimin burnuna dokunmak bile istemediler.Can Bey paraya çok önem vermiyor.Eşimle çok iyi anlaştıklar için çok çok ucuza oldu.''elff''inkinden çok daha düşük fiyata.Maddi sıkıntın olduğunu söyle,mutlaka bir şeyler yapar.Tanıyınca göreceksin.
Ameliyat olacağın doktora güvenmen ve içinin rahat olması gerekiyor.Can Bey 2005-2006 yılında Amerika'nın en iyi 4 plastik cerrahından biriyle çalışmış.Biz de o nedenle onu seçtik.
Benim amelyat olmama gerek olmadığını söylediği için ben vazgeçtim.Çok dürüst.ıstese beni de ameliyat edip paramı alabilirdi.

canim benim sana sana ozelden mesaj yazdim ama sanirim beceremedim burdan tekrar yaziorum opuyorumnanaktan coook sevindim esinin burnunun guzel olduguna. ne kadar guzel herkes cok begeniyormus, insallah bizim burnumuzu da herkes cok begenir. para konusu benim icin onemli cunku kisitli param var. 3000-3500'den fazlasini veremem maalesef, umarim bu fiyat araliklarinda anlasiriz Can Kopal'la. annemi yanimda gotururum ben de annem siki pazarlikcidir hatta cogu zaman o pazarlik yaptigi icin yaninda utanirim :roflol: paraci bir doktor olmadigi belli tatlim, baksana senin icin ameliyata ihtiyacin yok demis, takdir ettim bu doktoru.
bir de sunlari sormak istiyorum tatlim. ogrendigim kadariyla Can Bey'in yeri Alsancak sevinc pastanesinin oralarda biyerde fakat ameliyat nerede oluyor? Can Bey'e ayri para ameliyatin yapilacagi hastaneye ayri para mi oduyoruz o aklimi karistiriyo. benim sosyal guvencem yok yurt disinda yasiyorum cunku. mesela Can Bey 3000tl istese, hastane de 1000tl istese toplam 4000 fazla olur benim icin...ufff ogrencilik boyle iste elimde avucumda kisitli param var

Son düzenleme:
mrblarrrr...
ben aranıza yeni katıldım.burun estetiği olmak istiyorum.kemer yamukluk falan yok sadece tombul ve yayvan bir burnum var..fakat çok korkuytorumaksilik olur kötü olurda 5-6 ameliyat olmaktan.bu yüzden işinin ehli birini arıyorum lütfen yardım ediiiin)

arkadaşlar kesin kararlıyım bu sfer bu ameliyatı olucam ama hangi dr la görüşücem kime gidicem kim iyi kim kötü bilmiyorum forumda uzun sürdir herkesi okuyorum ufuk bilkay ismi çok öne çıkıyo ama bir tanıdığım var ona olan ameliyattan önceki burnundan farksız o yüzdn biraz tdirginim burnum büyük kemerli ve kırık içeride kemik ve eğrilik var nefes alamıyorum hem onları düzelticek hemde şklini güzelleştircek bir dr istiyorum can kopal a olanların fotolarını göremdim ama sanırım oda çok iyi bi dr bide maddi durumu var çok fazla para veremem yardımcı olursanı çok seevinicem .. hem kbb hem estetikte usta dr tavsiy edersiniz çok sevinirimm

günaydınlar... yıllardır araştırıyorum ama ne yeterli bilgi alabildim nede hala cesaretimi toplayabildimm... benim derdim ne burunla nede bşka bir yerimi değiştirmekle alakalıı..... 11-12 yaşlarında acık kalp ameliyatı oldum o zmanalar estetikli ameliyatlar yoktu yaklaşı 12 sene önce falan gösümün tama rasında göbegime kadar ameliyat izi var nasıl desem kabarık çıkıntılı bi iz bu beni çok rahatsız ediyorrr okul hayatım boyunca gömleğimin ikinci düğmesini hiç acamadım yazın mayo bikini giyemedim bu ameliyat izinden kurtulmak istiyorum yok mu bi çaresiii çok ama çok sıkıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…