ewt ufuk bey e muayene oldum ya onu ben de hissettim..yani açıkcası kendimi çok fazla ifade edemeyecekmişim gibi ona..tekrar gittiğimde artık son kararımı vereceğim baktım ki olmuyor..şmidilik bu işten vazgeçeceğim ..şimdilik derim artık bir 15 yıl daha geçer gider..sen nasıl anladın ilgisiz olduğunu?mesajlaşmadınız mı sadece? telde mi konuştunuz? ben tel açmaya cesaret edemem :) ama şu bir gerçekki ben her doktora karşı öyleyim..doktorlara antipatim vardır..benim istte ameliyat şansım olsa hiiççç başka bir seçenek düşünmem..cem karas oalyına gelince evet o arkadaşın burnu çok güzel olmuş biliyorum..ya ben öyle bir resim görmeliyim ki önceki benim burnuma benzer ve cidden sorunlu bir burun olup ta ameliyattan sonra çok güzel bir burun haline gelmiş olmalı..dingiltere arkadaşın önceki burna bana göre görünüş olarak zaten hoşmuş..onun nefes almayla alakalı problemleri varmış sanırsam..yane öle burunları olup ta sonradan aa mükemmel olmuş diyemiyorummm..ben o mükemmeliyeti bir yakup avşar ın iki barış çakır ın ve raha yavuzer in yaptığı burunlarda gördüm açık ve net..seher1982 adlı bir arkadaşımız var burnun önceki ve sonraki halini görsen ..bana göre şimdiye kadar gördüğüm en güzel burun estetiği..ve mimarı da reha yavuz er ankaradatekrar gelelim izmir e canım Ahmet Seyhan lada görüş derim onu es geçme..ben açıkcası ufuk bey olmazsa bi nebze onu düşünürüm..ama içimde kalmasın diyorsan can kopal olsun cem karas olsun görüş tamam mı canım sağlıklı günler dilerim sana
Murat bey ne kadar fiyat verdi sevgili Nazochist?
gripin rica etsem arkadaşlık teklifimi kabul edermisin bende ufuk beye ameliyat olmayı düşünüyorum teşekkür ederim ...
dün 2.defa ufuk beyle görüşmek için izmir e gittim..6 -7 saatlik bir ameliyattan sonra ki ameliyat daha bitmemişti görüştü benle kendinden geçmiş yorgun bir şekilde doğal olarak..tasarıma baktım beklediğim gibiydi dümdüz bir burun..burun sırtı derimin inanılmaz inceliğinden bahsetti tek dediği şey küçücük hayatı bile gösteriri maalesef dedi bunu kabul ediyormusun bunu kabul ediyormusun diye bilmem kaç defa sordu..moralim çok bozuk..benim pek hayrıma olmayacak bu ameliyat ..ilk görüşmeye gittiğimde çok böyle umutsuz konuşmamıştı..şimdi yapmaya çok yanaşmıyor gibi hali vardı off off ..ne şansız bir insanım ben ya(([/QUOTE
aa neden inceldiki derin? Aslında biraz daha kavis verebilir ama dediği gibi ince bir derin varsa çok oynamak istemiyordur burnunla. Üzüldüm canım yaa ne diyeyim! İstersen başka doktorlarlada görüş,belki farklı düşünenlerde olabilir. Hemen pes etme.Aslında şimdiki burnunu görmek isterim,eğer avatar resmindeki sensen burnun hiçte kötü değil.
tamam canım kabul ettim.Sen ne ameliyatı düşünüyosun,burun mu?
redoş u bilmiyorum canım..spring te ufuk beyi düşünürken cüneyt özek e oldu ama cüneyt özek içni de iyi doktor diyen çok..Uufk bey in yan odasında onla da görüşebilirsin..(Ufuk bey e muayene ye gittiğimde onu da gördüm yan yanalar)...diyorum ya canım benim en bize gereken ne biliyor musun?? şans şans şans...Şansımız bol olsun :)
ufuk bey e amliyat olanlardan karcan ı gördüm ama o sorularımı cvplamadı hiç bilmioyrum giriyor mu foruma..gökkuşağını biliyorum onun burnunu beğeniyorum önden görmedim hiç ama profil güzel ve onnun yüz tipine çok yakışan bi burun olmuşş..karcan ı n fotolarından birşey anlayamadım ama hoş bir burun şekline benziyor...minerva,bisküvii ve bir arkadaş daha avr onlar da ufuk bey e olmuşlar ama memnun değillerrr...yani ne bileyim işte belli olmuyor ki( onların fotlarını görmedim çünkü koymuyorlar ki tabi ben de çok ısrar edemiyorum neden koymadıklarını biliyorsun ve bu beni üzüyor.. spring in burun fotolarını hiç ama hiç görmedim..
herkese merhaba;
uzun süredir girmiyorum, ameliyatla ilgili özelden de burdan da sorular olmuş Can Kopal ile ilgili:
* ameliyat 3.000 TL ama hastaya ve operasyona göre değişeceğini düşünüyorum.(benim hemçok ciddi bir eğrilik hem kemer vardı.)
zaten para konusuna çok takılmıyor. daha uygun veya daha yüksek te olabilir.
* muayene ücreti yok. alsancak sevinç yanında özel muayenehanesi var.
*genelde haftasonları izmirde bazen haftaiçi de olabilyor. kendi sitesinde tlf. numaraları var randevu alabilirsiniz.
* özel bir poliklnikte oldu. gazi hastanesi de olabiliyor ama maliyet değişebilir. biz düşürmek adına poliklink seçtik. zaten sbh 8 de ameliyata girdim. 1de evimdeydim. (dr. 4 e kadar kalmam gerektiğini söylesede kendimi iyi hissediyordum ayağa kalkıp kısa bir yürüyüşten sonra gidip evdede yatabileceğime karar verdim, bir daha da yatmadım direk eve gectik :)
* genel anestezi-açık ameliyat-2 saat civarı sürdü.
*revizyon değildi. hatta hayatımdaki ilk ameliyatımdı:)
*ağrı kesinlikle yoktu morluk hiç oluşmadı kemik ve kemer problemi giderilmesine rağmen.
*şişlik tabii ki vardı ama 3 hafta sonra kimse ameliyatlı oduğumu anlamıyordu. zaten alçı çıkar çıkmaz 15.gün dışarda rahat rahat geziyordum.
*şu an 2 ay oldu. artık oldukça normale döndü. çok hafif sadece benim anladığım şişler var.
*sonuçtan çok memnunum yine olsam ona olurum. dürüst güvenilir ve yetenekli bir doktor. ayrıca çok ilgili. gecen hafta arayıp kendisi beni muayeneye çağırdı. ben sonuçtan memnu n olduğum için ve burnumu çok normal hissettiğim için arama gereği duyammıştım oysa:) hatta uzun süredir bu foruma girmeme nedenimde bu.
çünkü artık ameliyat stresinden nasıl olacak kaygısından kurtulmuş ve istediğim sonuca ulaşmış durumdayım. herkes için de kime olursa olsun böyle olmasını dilerim.
cesaret edemeyenlere ben "keşke daha önce olsaydım" diyorum şu an bunu söyleyebilirim.
Hikom canım,
50 mesajım olmadığı için özelden yazamıyorum.O nedenle buradan cevaplamak zorunda kaldım.
Sonuç çok iyi.Gören doktorun telefonunu istiyor.O derece iyi oldu.Ki eşimin revizyondu,ilk ameliyatı değildi.Aydında çoğu doktor eşimin burnuna dokunmak bile istemediler.Can Bey paraya çok önem vermiyor.Eşimle çok iyi anlaştıklar için çok çok ucuza oldu.''elff''inkinden çok daha düşük fiyata.Maddi sıkıntın olduğunu söyle,mutlaka bir şeyler yapar.Tanıyınca göreceksin.
Ameliyat olacağın doktora güvenmen ve içinin rahat olması gerekiyor.Can Bey 2005-2006 yılında Amerika'nın en iyi 4 plastik cerrahından biriyle çalışmış.Biz de o nedenle onu seçtik.
Benim amelyat olmama gerek olmadığını söylediği için ben vazgeçtim.Çok dürüst.ıstese beni de ameliyat edip paramı alabilirdi.
canım özel mesajın gelmediki bana:sm_confused: Tekrar teşekkür ediyorum güzel görüşlerin için.Ben az kavisli ve ucu kalkık olmayan bir burun istedim. Önden bakıldığında burun deliklerim görünmesin dedim.Hiç istemediğim bişeydi bu çünkü.Ucunu biraz inceltti.Önden bakıldığında basık görünmesin dedim birde.Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun görüşmeye? Hangi resmimi götürcen bakiim sengözlerimebaksanab çok tatlısın yaa zemuszemus umarım istediğin buruna kavuşursun güzelim
mrblar.bnmde ne kadardır bu estetik işi kafamda burayı okuyunca kesin karar verdim.isteklerim aynen böle.acaba gripin arkadaşım bikaç fotoğrafını gönderebilirmsin özeldende yazamıyorum ama mailimi nasıl vericem bilemedim:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?