Arkadaşlar düğün için Bordo Yeşil Restaurant'ı tuttuk nikahımızda düğünde kıyılsın istiyoruz.
Yalnız nişanlım Narlıdere'de ben Karşıyaka'da düğün salonuda Bornova'da.Araştırdık ama dah açok kafamız karıştı.Bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.Ne yapmamız gerekiyor? :sinifsinif:
valla bende çok istiyordum nikahın düğünde kıyılmasını ama olmadı nikah karşıyakada düğün yemeği de bornovada olacak.
ya nişanlınla senin ayrı yerde olmanız ve düğününde çok başka bir yerde olması önemli değil ki nasılsa düğün çıkışı aynı yere gideceksiniz :lepi: içine sindi mi düğün yeri o önemli
Arkadaşlar düğün için Bordo Yeşil Restaurant'ı tuttuk nikahımızda düğünde kıyılsın istiyoruz.
Yalnız nişanlım Narlıdere'de ben Karşıyaka'da düğün salonuda Bornova'da.Araştırdık ama dah açok kafamız karıştı.Bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.Ne yapmamız gerekiyor? :sinifsinif:
Selam
Öncelikle hayırlı olsun. Düğünü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz? biz nişanlım ile iki hafta önce başvurduk kısaca aşağıda anlattığım gibi özetleyeyim sana da
Bende karşıyaka da oturuyorum nişanlım'da balçova da oturuyor.nikahımız düğün yapacağımız mekanda kıyılıyor. Sonuçta nikah memurunu istediğin yere alıp götürebiliyorsun bildiğim kadarıyla. Ama bir de biz Balçova belediyesine başvurduk narlıdereye yakın ve nişanlım balçova da oturuyor diye. Yakın mesafelerde nikah memurları belediyenin onlara tahsis ettiği araçlar ile geliyor ancak uzak yerlere siz götürüyorsunuz. Bir de balçova nikah dairesindeki memur ikimiz de izmir içinde oturduğumuz için izmir içindeki herhangi bir belediyeden tarih alabileceğimizi söyledi. bence düğününüz bornova da olacaksa bornova belediyesine bi gidip konuşun. Yalnız alacağınız sağlık raporunun geçerliliği 6 ay süre ile geçerli olduğu için ona göre belediyeye gitmenizde fayda var