Düğün Izmirde dugun fotoraf cekimi

chocolade29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
154
3
48
İzmir
Merhaba kizlar.. yurtdisinda yasadigim icin Izmiri pek cok bilmiyorum. Dugunumuz orda olcak ama fotograf cekimi icin bi yer bilmiyorum. Bu konuda bana yardimci olurmusunuz lutfen?? Deniz kenari olabilir ya da guzel manzarali bi yer.. tesekkurler

merhaba ,

öncelikle hayırlısı olsun , umarın bir ömür mutlu olursunuz.

izmirde fotograf cekilebilecegin yerler arasında önerebileceğim

tarihi hava gazı fabrikası (ben nişanda cekimlerimin birkacını orda yaptırdım cok guzel bir yer)
tarihi asansör
inciraltı (deniz kenarı )
seferihisar (deniz kenarı )

umarım yardımcı olabilmişimdir

Canım düğünün nereye yakın olacak bilmiyorum ama ona göre bir üçleme falan yapıyorlar. Atıyorum Tarihi Hava Gazı Fabrikası, Asansör, İnciraltı gibi. Ama Karşıya taraflarındaysa da Bostanlı'da görüyorum.

Ben Tarihi Hava Gazı Fabrikası, Asansör ve Gar'ı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla Gar içinde izin alınması gerekiyor. Aslında yorulmayacağımızı bilsem Alaçatı sokaklarında çektirmek isterdim muhteşem oluyor.

Hiç dikkat etmedim, evlenmişsin bile. Hayırlısı olsun, daha erken görseydim daha önce yazardım. Umarım içine sinmiştir herşey, senden sonrakiler için fikir olur artık yazdıklarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…