İzmir'de Düğün Fotografcısı Önerilerimizde Neler Var???

deniz_klt

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
13
0
16
İzmir
Arkadaslar görtüğümüz ve duyduğumuz fotoğrafcıları paylaşırsak süper olur hem karsılastrma ımkanı buluruz diye düşündüm.Ve fıyatları hakkında bilgi verirseniz sevinimr cokkkkkkkk

Eğer stüdyo değilde hikaye şeklinde çekim istiyorsan Erman Taşkın Photography i öneririm. Fiyatlarına göre çekimleri gayet başarılı...

İzmir'de düğün fotoğraflarını beğendiğim 3 fotoğrafçı var.

Ersel Barut
Fatih Yalçınkaya
Kadir Adıgüzel

Canım üçünün de çekimlerini incelemeni öneririm. Kesinlikle bu işe emek harcıyorlar. çekimleri standartların dışında, çok farklı..

Düğün ne zaman?

Arkadaslar görtüğümüz ve duyduğumuz fotoğrafcıları paylaşırsak süper olur hem karsılastrma ımkanı buluruz diye düşündüm.Ve fıyatları hakkında bilgi verirseniz sevinimr cokkkkkkkk

merhaba denizcim benim düğünüm de aralıka oldu kadir seçilmişle çalıştık çok memnun kaldık.fotoğrafların hepsi çok güzel bide albüm tasarımlarına bayılacaksındır.fiyatıda çok ekonomik.bi bak istersen derim

bende yazın olucak düğünümde kadir seçilmiş ile anlaştım çok potizif bi insan umarım çekimlerinizde sizinki kadar güzel geçer. :) gerçektende fiyatları çok ekonomik geldi.dış çekim için en az aldığım fiyat 700 tl idi ama fotoğraflara baktığım zaman stüdyo pozlarının aynısı gibi çekiyorlar.kadir seçilmişin fotoğrafları diğer emsal fiyattaki fotoğrafçıların fotoğraflarından çok daha farklı ve güzel.

Ben gecen yaz evlendim,Ahmet Esin Saydam'la anlasmistik Duğun Belgeseli,dış mekan çekimi album falan filan çok uygun fiyatliydi.Yeri Alsancakta kizlar tavsiye ederim numarasi hala duruyor.

Biz Ahmet Esin Saydam'la çalıştık geçen yaz düğünümüzde,çok değişik pozları falan kardeşimin de hoşuna gitti bu yaz ona albüm yaptırmayı düşünüyor,eğer dolmadıysa yaz için günleri bi ara şansını dene derim çünkü ben çok kasılırım kamera görünce resmen çok rahat ettim bütün gün kuaförde falan :):) Hatta bize çok eğlenceli bi kısa film hazırladı ama ona ekstra ücret ödedik.Fiyat almak lazım

İsteyen olursa ben ücretsiz olarak çekim yapabilirim.

Ertuğrul Gazi Söğütlü Bence bunada bakın kızlar... Gerçekten çok eğlenceli biz onla çalıştık ve ilgilenmesi vs herşeyi gerçekten güzel ve geçmişide sağlam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Queen s ........... son derece basarili ve fiyatlar cok uygun 750 liraya her sey dahil resmen.tavsiye ederim hem de video cekimini ekstra ucret istemeden yaptilar :O kizlar bilenler bilir her fotografci video icin extra ucret talep edio baya bi arastirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…