İZMİR’de DİKİŞ İZİ en az olan cerrah

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
10 sene önce meme küçültme ameliyatı oldum. Ama dikiş izlerim hala çok belirgin, yer yer kırmızı ve genişlemiş durumda. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Meme ucu da estetik durmuyor. İzmir’de dikiş izini en az bırakan bir doktora revizyon olmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir cerrah var mı?

İnstagramda sbestetikizmir diye bi sayfa buldum. Eğer fotoğrafları gerçekse dikişler itinalı yapılmış. Aklımda olan diğer isimler Ufuk Bilkay ve Ahmet Seyhan
Bu arada ben ilk ameliyatımı Cenk Tokata olmuştum. Var mı tavsiyesi olan?

Dikiş izinin kalması sizinle alakalı daha çok. Belli ki hipertrofik skar oluşturmaya meyilli bir bünyeniz var ve muhtemelen kim yaparsa yapsın aynı şekilde iyileşecek.

Dikiş izinin kalması sizinle alakalı daha çok. Belli ki hipertrofik skar oluşturmaya meyilli bir bünyeniz var ve muhtemelen kim yaparsa yapsın aynı şekilde iyileşecek.
Evet biliyorum haklısınız ama benim meme ucum da düzgün dikilmemişti o yüzden çirkin görünüyor. En azından daha iyi bi dikişle daha iyi bir görünüm elde edebilirim diyorum 😔

uzun süredir takipteyim, nazmi yoğurtçu en iyisi canım sürekli yurt dışından geliyor hastaları. yazın bende dikleştirme ameliyatı olmayı planlıyorum
Fatih Uygur’a da bakabilirsin canım. Herkes çok memnun kalmış benim de kafama yattı gibi. Özel mesajla fotoğraf istedim kendisinden. Daha yeni bandajı açılmış bi hastasının fotoğrafını paylaştı benimle. Gayet iyi görmüyordu dikişleri. İnce bir çizgi halinde. İyileşince eminin daha iyi görünür. Daha önce de ameliyat olduğum için bu konuda biraz tecrübem var. Nazmi Yoğurtçu’nun instagramına baktım ama izlerin olduğu yerleri bulanıklaştırmış özellikle ona dikkat et. Bana güven vermedi neden saklama ihtiyacı duymuş anlamadım. Meme ucunu anlıyorum ama dikiş izlerini bulanıklaştırması saçma.

Merhaba 10 sene sonunda bedende bir degisiklik.oldu mu? Yani gogsunuz buyudumu bir miktar da olsa bende 1.5 ay once kucultme oldum ileriki yillardaki durumu.merak ediyorum

X