İzmir'de devlet hastanelerinde iyi psikolog veya psikiyatris var mıdır ?

son durum nedir acaba bi doktora başvurdunuz mu eğer başvurduysanız hangi doktor benimde bi doktora ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Güzel kardeşim gördüğünüz psikolojik ve fiziksel şiddet nedeniyle sizin algılarınız hasar görmüş.
Eşiniz için 'normalde sinirlenmeyince çok iyidir evle benle ilgilenir' yazmışsınız her şey süt limanken herkes iyidir.
Sizin eşiniz iyi biri filan değil kendinizi kandırmayın lütfen bana da kırılıp kızmayın size üzüldüğüm için böyle açık ve net yazıyorum. Adamın ciddi bir öfke kontrol problemi var.
Evlilik de böyle bir şey değil.
Adam maaş kartınıza el koymuş,sinirlenince sizi dövüp rahatlıyor, karşı koyunca af buyrun kedi,köpek gibi kapıya koyuyor, bu adam normalde iyi ve sizin hayat arkadaşınız öyle mi?
Acilen psikolojik destek alın, algılarınızı düzeltin ve sonra da bu adamdan kurtulun.
Ben eşinden, evliliğinden şikayet eden her üyeye 'boşan' yazmam ama sizin evliliğinizin düzeleceğini ve kurtulacağını sanmıyorum.

senin değil, eşinin gitmesi lazım psikoloğa..

son durum nedir acaba bi doktora başvurdunuz mu eğer başvurduysanız hangi doktor benimde bi doktora ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Benim tanıdığım alanında çok iyi bir psikiyatrist Prof.Dr. .... Bey var .... dan da araştırabilrsiniz.muayenehanesinde psikolog da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşın durmuna çok üzüldüm.acaba şimdi durumu nasıl?Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…