• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İzmirde cocuk bakıcısıyım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

lalezar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
36
0
86
İzmir
mrh izmirde cocuk bakıcısıyım referanslarım baktıgım cocuklarımın anneleridir en son yüzbaşı ve gece hemşiresinin cocuklarına baktım ve tain dolayısı ile gittiler günümüz şartlarında herkese cocuk emanet edilmiyor arzu edenler beni ailemi tanıyabilir cevremden sorabilir ...

Son düzenleme:
merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim

zalimi :bir bayan var bankacı sizin tarafta bende uzaktan yatılı misafir oldugu için gidemedim sen ilgilenirmisin cocuk 3 yaşında erkek cocugu ama kandi evinde bakılmasını istiyor bayan ilgilenirsen not yaz sana telini vereyim görüşün hem senin hemde onun işi görülsün saglıkla kal.

maalesef evden pek çıkamıyorum eve bırakabilme imkanı olabilirmi acaba yada msn adresini yollarsan özelden bir konuşalım teşekkürler lalezar

merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim

lalezar teline 2 mesaj attım özelden bana ev telini verirsen seninle bir görüşmek istiyorum nolur gir artık foruma konuşmam lazım

canım şansın bol olsun orası olmassa ben yine bana uzak olanları sana yönlendiricem allah hepimizin yardımcısı olsun telin bende kayıtlı sende benimkini kaydet sevgiyle kalın...

o kadar üzgün ve mutsuzumki off niye olmuyor hiç istediklerim artık hayal benim çocuk bakmam babam çok tutarlı biridir evde bakabilirsin ancak diyor dışarıya izin vermiyor işindende dolayı tedirgin çalışmam konusunda bende o kadar çok istiyorum ki bakmak ama yok allah istemezse hiçbirşey olmuyormuş sanırım evlenmeden bakamam ancak eşim izniyle bakacağım artık ama eve bırakabilecek biri olsa da keşke inş. yani bakabileyim en azından kendi param olur elime off fatma abla çok mutsuzum bu arada telimi kaybettim başka alacağım kısa zamanda sen numaranı bırakabilirmisin bana özelden

sanırım bulamam artık iş falan bir umut varmı sence senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım yaaaaa bu kadar karamsar olma bitanem cok düzgün bir ailesiniz tabiki size evinize cocuk emanet eden olur annen ev hanımıysa yanında calışacagın aileyi bereber gidip bir süre tanıyabilir güvenilir olduguna kanaat getirirse babanı ikna edebilir belki sen önce annenin ikna et herşey gönlünce olsun.....

cnm neresinde oyuruyorlarmış bırakmazlarmı eve gelip görseler bi gerçi olmaz tabi niye bıraksınlarki kardeşimde pek bişey demedi 450 tl ve bucadaymış dedi

Izmir buca evka 1 de ikamet etmekteyim.35 yaşında evli iki cocuk annesiyim.oğlum,beşbucuk yaşında ona arkadaş olabilecek onun yaşlarında paylaşımlarda bulunabilecegi bir arkadaş arıyorum.evim bahceli olup cocukların sıkılmaması için her türlü imkana sahip.oğlum seneye allah izin verirse anaokulu'na başlıcak mimar kemalettin ilköğretim okuluna 3 dakika mesafede evim.gerekirse beraber götürüp getirme imkanına sahibim.düzenli bir aile yaşantısına sahip olguğumuza inanıyorum..cocuk bakımı konusunda tecrübeli ve deneyimliyim referanslarım daha önce baktıgım cocuklarımın anneleridir.

Syğ..

Back