İzmir'de burun ve göğüs estetiği

denz91

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
44
8
6
33
Merhaba kızlar, ben geçen yıl burnumdan ameliyat oldum fakat hiç memnun değilim. KK forumda ne zamandır araştırıyorum, burun estetiği olarak Yiğit Özer Tiftikçioğlu'ndan baya memnun kalındığını gördüm ve fiyatı diğer doktorlara kıyasla daha uygun fakat bu doktora göğüs büyütme yaptırmış olan var mı? Göğüs estetiği olarak da Cenk Tokat'tan memnun kalındığını görüyorum fakat bana fiyatı biraz tuzlu geldi ve ben bu 2 ameliyatı birlikte olacağım için acaba doktor indirim yapar mı? :KK47: 2 ameliyatta da iyi olan doktor önerilerinizi bekliyorum kızlar lütfen, 2 hafta içinde görüşmelere başlayacağım ve ikisi birlikte 7bin den fazla ödeyemem :KK61:

canım bende cenk tokatı duydum KK da ne kadar olacağı indirim konusunu doktorla görüşmen lazım. onun dışında ufuk bilkay var KK da bahsedilen ondan da memnun olanlar var. burda benim genelde duyduklarım bunlar izmirden.

İkisi bir 7 bin devllete yapabilirler özelde sanmam çünkü sadece meme o fiyata olsa burun da 5 6 vardır tahmineh

Ufuk Bilkay'ın burun estetiğinde çok iyi olduğunu duydum ama onun da fiyat baya bi tuzlu ve göğüs estetiği hakkında kimseden herhangi bir şey duymadım cnm :S

Devlet hastaneleri yapıyor mu ki? Burun ve göğüs estetiği ile ilgili(İzmir içi) neredeyse her sayfayı okudum, burun 3-4bin, göğüs 5-6bin :KK14:

Izmir Yeşilyurt Devlet Hastanesinde Murat Tüzüner kayinvalidem göqüslerini kücülttü sigorta karsiliyor diye biliyorum..

yesılyurtta murat tuzunerı önerırım be gogus buyultme yaptırdım ve cok memnunum

Merhaba arkadaslar,benim bütün arkadaslarim Prof.Dr.Ahmet Seyhana oldular ve bende önümüzdeki yil Subatda olacagim...Bizlerde cok arastirdik ve tavsiye üzerine Doktor beyi bulduk.Arkadaslarim Meme büyütme,diklestirme Liposuction,tam ve mini karin gerdirme ameliyatlari oldular... Doktorin Muayenehanesi Izmir Alsancakda,ameliyatlarida Özel Su Hospital da yapiyor...Fiyatlari da uygun

Merhaba arkadaslar,benim bütün arkadaslarim Prof.Dr.Ahmet Seyhana oldular ve bende önümüzdeki yil Subatda olacagim...Bizlerde cok arastirdik ve tavsiye üzerine Doktor beyi bulduk.Arkadaslarim Meme büyütme,diklestirme Liposuction,tam ve mini karin gerdirme ameliyatlari oldular... Doktorin Muayenehanesi Izmir Alsancakda,ameliyatlarida Özel Su Hospital da yapiyor...Fiyatlari da uygun
Ne kadar fiyatı acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim

Yeni oldugum icin, paylasmak serbest mi ?
Gögüs büyütme 4500 tl
Tam karin gerdirme 6000 tl
Ben gögüs diklestirme,tam Karin gerdirme ve Liposuction basen, karin toplamda 3000 €
Arkadaslarim dan birtanesi, tam karin gerdirme,basen karin bacak kollar sirt belden ve gidigindan yag aldirdi,poposunu yaglarla diklestirdi 10.000 tl ödedi ve o da cok memnun kaldi

Yeni oldugum icin, paylasmak serbest mi ?
Gögüs büyütme 4500 tl
Tam karin gerdirme 6000 tl
Ben gögüs diklestirme,tam Karin gerdirme ve Liposuction basen, karin toplamda 3000 €
Arkadaslarim dan birtanesi, tam karin gerdirme,basen karin bacak kollar sirt belden ve gidigindan yag aldirdi,poposunu yaglarla diklestirdi 10.000 tl ödedi ve o da cok memnun kaldi
Çok teşekkürler. Bu ahmet Seyhanın fiyatları değil mi

Back
X