Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2+1 evimize boya yaptırmak istiyoruz da.Bi de mutfak tavanı ve banyo tavanı var.
Biz fiyat aldık da daha uygun yaptırabilir miyiz diye sizinde fikrinizi almak istedim kızlaropuyorumnanaktan
2+1 evimize boya yaptırmak istiyoruz da.Bi de mutfak tavanı ve banyo tavanı var.
Biz fiyat aldık da daha uygun yaptırabilir miyiz diye sizinde fikrinizi almak istedim kızlaropuyorumnanaktan
milda, boya konusunda sana tesadüfen bulduğum ve beğendiğim bir siteyi önereceğim. Boya Danışmanı bu sitedeki profosyonel adresler bölümünde izmir de ikamet eden boya ustalarını bulabilirsin. sana en uygun fiyat veren boya ustasını seçebilirsin.
benim annemin teyzesinin eşi boyacı canım, biz tüm sülale onu çağırırız ve gönül rahatlığıyla tavsiye de ederiz. çok temiz iş yapar. istersen bi sorabilirim.