• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de boya yapan tanıdğı olan var mı bayanlar?

milda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
199
0
96
İzmir
2+1 evimize boya yaptırmak istiyoruz da.Bi de mutfak tavanı ve banyo tavanı var.
Biz fiyat aldık da daha uygun yaptırabilir miyiz diye sizinde fikrinizi almak istedim kızlaropuyorumnanaktan

2+1 evimize boya yaptırmak istiyoruz da.Bi de mutfak tavanı ve banyo tavanı var.
Biz fiyat aldık da daha uygun yaptırabilir miyiz diye sizinde fikrinizi almak istedim kızlaropuyorumnanaktan

milda, boya konusunda sana tesadüfen bulduğum ve beğendiğim bir siteyi önereceğim. Boya Danışmanı bu sitedeki profosyonel adresler bölümünde izmir de ikamet eden boya ustalarını bulabilirsin. sana en uygun fiyat veren boya ustasını seçebilirsin.

o sitedekiler çok pahalıya boyuyor ama

izmirde boyacı arayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.Eşim iç mimar ve çalışanları var

menekşe, boyadanişmani sitesinde 1 tane boyacı yok ki, birçok boyacı var.uygun olanı seçebilirsin.

Son düzenleme:
benim annemin teyzesinin eşi boyacı canım, biz tüm sülale onu çağırırız ve gönül rahatlığıyla tavsiye de ederiz. çok temiz iş yapar. istersen bi sorabilirim.

Arkadaşlar boya işini hallettik. Eski bi konu bu tarihe bakarsanız. Fakat geç de olsa ilgilendiğiniz için teşekkür ederim hepinize

Back
X