Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar,benim boşanma davamı ve ardından nafaka vb. icra takiplerimi başarı ile sonuçlandırmış genç ve sıkı bir avukat var İzmir'de. Ben de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum herkese . boşanma davaları konusunda uzmandır. Avukat diye aratırsanız google'de muhtemelen bulursunuz. Bana hem fiyat konusunda çok yardımcı oldu hem de boşanma sürecinde hem avukatım hem psikoloğum oldu sağolsun.
Meraba canim zaman gecmis ama umarim gorursun bahsettigin bu avukata nekadar odeme yaptin ne sekilde yaptin taksitle kabul ediyormu tek seferdemi odeme yaptin asil oldu cevaplarsan cok mutlu olurum
Merhabalar,benim boşanma davamı ve ardından nafaka vb. icra takiplerimi başarı ile sonuçlandırmış genç ve sıkı bir avukat var İzmir'de. Ben de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum herkese . boşanma davaları konusunda uzmandır. Avukat diye aratırsanız google'de muhtemelen bulursunuz. Bana hem fiyat konusunda çok yardımcı oldu hem de boşanma sürecinde hem avukatım hem psikoloğum oldu sağolsun.