gulbil Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 115 1 46 İzmir 14 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gulbil #1 öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum ... arkadaşlar 5 yaşındaki oğlumu bağımsız anaokuluna göndermek durumunda kaldım ancak belli kayıt tarihleri varmış internetten incelediğim ve duyduğum kadarıyla tabi bu tarihler geçmiş ....kayııt tarihleri haricinde kesinlikle kayıt alınmıyormu ? bilgilerinizi rica ediyorum ,şimdiden teşekkürler...
öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum ... arkadaşlar 5 yaşındaki oğlumu bağımsız anaokuluna göndermek durumunda kaldım ancak belli kayıt tarihleri varmış internetten incelediğim ve duyduğum kadarıyla tabi bu tarihler geçmiş ....kayııt tarihleri haricinde kesinlikle kayıt alınmıyormu ? bilgilerinizi rica ediyorum ,şimdiden teşekkürler...
gulbil Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 115 1 46 İzmir 15 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gulbil #2 kimsenin bilgisi yokmu?
O ozlemzeynep Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2012 10 0 16 İzmir 4 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gulbil #3 kukla anaokulunu istediginz zaman arayıp bilgi alabilirsiniz telefon 2311031 özlem hanımla gorusun lütfen...
kukla anaokulunu istediginz zaman arayıp bilgi alabilirsiniz telefon 2311031 özlem hanımla gorusun lütfen...