İzmir ya da İstanbul'un En İyileri - 2022/2023

Bu durumda kim haklı bilmiyorum ama her işte bir hayır vardır.Benim İzmir’deki doktorum ameliyat günü sabah yola çıkmışken iptal etmişti ameliyatımı.Sabahın altısında yola çıkmayın beni arayın diye mesaj atmış.Bende telefona bakmadan çıkmış ve yolda mesajı görüp hayal kırıklığı ile dönmüştüm.Sonra yeni bir tarih verdi ama ameliyatım hiç istemediğim bir şekilde sonuçlandı.Keşke o gün vazgeçseydim diyorum hep.

Kötü iyileşme dokusu olup olmadigi şişlik dışında nasıl anlaşılır? Sizin deriniz ince miydi? Ince derililerde derinin altında hafif kırmızılık olursa kotu iyileşme dokusu mu demek oluyor?

Taaaa 10 yil öncesinde uskudar hospital türk hastanesinde Dr. Erdinç Ak ameliyat etmişti. O zamanlar 2.500 liraya falan olmuştum düşünün Şuan 30'a geldik sayılır. Hiçbir pişmanlık yasamadim. Canım burnum benim Sadece alerjik bir bünyeye sahip olduğum için nefes almakta hala sıkıntı yaşıyorum. Erdinç Bey'i tekrar ziyaret ettiğimde alerji için anca ilaçla, veya spreyle tedavi edebileceğini söyledi. O da doktorun elinde olan bir şey değil zaten.

Kötü iyileşme dokusu olup olmadigi şişlik dışında nasıl anlaşılır? Sizin deriniz ince miydi? Ince derililerde derinin altında hafif kırmızılık olursa kotu iyileşme dokusu mu demek oluyor?
İyileşme dokusunu deri altında geçmeyen şişlik,burun ucu hatlarının kaba görünüp planlanan şekli almaması diye biliyorum.Ben bir buçuk yılı doldurdum.Burun ucum ilk ameliyatımdaki gibi değil. Ne olduğunu da maalesef tam olarak kestiremiyorum.

Benim kaburgamdan 2 tane kikirdak alındı. Ilk 4 gun ağrılı. Diğer günler ağrı daha da azalıyor tabi. Yanınızda birinin olması şart yoksa oturup kalkamazsınız.

Merhaba hangi doktora oldunuz?

Ben direk DR YÜCEL BİRİNCİ derim isteğen varsa bana mesaj atabilir hiç pişman olmaz bundan 5 yıl önce burun ameliyatı ile başlayıp daha sonrasın da botox dolgu ve yüz estetiği ile DR YÜCEL BİRİNCİ ile yoluma devam ettim doğallı arayan doğallıkla beraber güzelliği arayan varsa DR YÜCEL BİRİNCİYE bi baksın derim NETTTTR

Merhaba izmirden Can Kopala burun estetigi yaptiran yada yaptirmis tanidigi olan varmi nasil sizce

Ben de kendisine ameliyat oldum sağlığımı kaybettim.Ameliyat öncesi gayet güzel nefes alan burnum artık yok.Eski halini görsel olarakta arıyorum.İki kez ameliyat etti.Olmadı olmadı.Üstelik sorunlu kemerli yamuk düşük bir burnum bile yoktu.Sadece daha güzel olsun istemiştim.Burun estetiği pişmanlıktır.

Ben yaptırdım artık nefes alamıyorum çok pişmanım,öncesinde kilometrelerce koşan ben yürümek bile istemiyorum nefesim kesiliyor psikolojim bozuldu.

Merhaba Sercan gödeye revizyon düşünmüştüm.Si memnun değil misiniz?
aklı ve kendine saygısı olan birinin yakınından bile geçmemesi gereken, burnunu bombok ettiği hastayı oyalayıp duran ve hiçbir aksiyon almayan, mesleki etikten yoksun bir doktorumsu. burun ameliyatlarının birçoğunda ben de dahil nefes alamama, burun tıkanıklığı sorunları mevcut.

ayrıca doktortakvimi.com'daki olumlu yorumlara da aldanmayın sakın. oradaki yorumlara göre tüm doktorlar tanrı gibi kusursuz zaten! geçmişte kendisiyle ilgili olumsuz yorumlar vardı orada ama sildirmiş. foyası, yabancı facebook ve reddit sayfalarında çıkmış asıl. uzak durun ve adını anan olursa bu entryi okutun. kadınlar kulübüne de yazacaktım da erkek üye kabul edilmiyor. oraya üye olup da şu entryi okuyan bir kadın arkadaş varsa olduğu gibi taşısın oraya copy paste yapıp. bana ve benim gibilere yaşattığı bu sorunların kendine bir dönüşü olsun, karşılıksız kalmasın. burun ameliyatı düşünen herkes okusun, bilsin istiyorum.

diregi yalayip auta giden sut
30.01.2024 16:38 ~ 14.05.2024 00:57

sizin doktorunuz kim

doktorlarınız kim adlarını söyleseniz faydası olur

istanbulda mı bu doktor

Merhabalar, Serdar başerden memnun musunuz şu an burnunuz nasıl, resim göndermeniz mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…