Türk vatandaşı olmayanlar bize göre fazla ücret ödüyorlar ama birimsel olarak bakıldığında bizim ödediğimizin yanında çok çok ucuza geliyor.Bu sebeple akın akın Türkiye’ye geliyorlar zaten.Farklı fiyat verilmesini garip bulmuyorum ama bunların dışında yaptıkları çok daha tuhaf şeyler var.Çoğu artık Türk hasta ile uğraşmak istemiyor ve bunu rahatça dile getiriyor.Çok rahat hasta bulabildikleri için özel muayenehaneler bile devlet hastanesi acelesiyle hasta bakıyor.Neresinden baksanız bizim için dezavantaja dönmüş durumda.Bu attığınız çok ilginç bir bilgi ya çok teşekkürler. Bizimkiler yabancıları artık yolunacak kaz olarak görüyor anladığım kadarıyla, çünkü bir kaç istanbul doktorundan fiyat alırken türkiye vatandaşı olup olmadığı sordu. Ne değişir ki? Ne kadar yanlış, iyi doktorlarımızın da adını kirletecekler
Ben İzmir de Fırat beye ameliyat oldumDostlar merhaba
İzmir'de yaşıyorum ve burun estetiği olmaya karar verdim. Ameliyatı İzmir'de olursam daha rahat edeceğim kesin ama içime sinen bir hekim için İstanbul yolunu da arşınlayabilirim.
Bir süredir araştırmadığım doktor, okumadığım yorum kalmadı. En sonunda çareyi sizlere danışmakta buldum. Özellikle aşağıdaki doktorlar hakkında fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Varsa önereceğiniz başka biri onları da seve seve araştırabilirimOlumlu olumsuz yorumları toparlayabilirsek, ben de bu başlıkta seve seve listeleme yapıp hepimizin daha rahat yorumlara ulaşmasını sağlayabilirim, gelecek nesillere de bir faydamız olur
Benim uzun bir listeden eleyip olabilir olarak değerlendirdiğim doktorlar :
İzmir:
- Ahmet Seyhan
- Mehmet Durmuşoğlu
- Fırat Demirtaşoğlu
- Fahri Mola
- Atay Atabey
- Cüneyt Özek
- Halis Ünlü
- Ufuk Bilkay
İstanbul:
- Reşit Burak Kayan
- Tamer Erdem
- Erhan Coşkun
- Mehmet Erbil
- Abdülkadir Göksel
Olumlu olumsuz tüm deneyimlerinizi/duyumlarınızı/fikirlerinizi bekliyorum
Murat Ayatayı takip etmenizi öneririm Lüleburgaz ve Kırklarelide ameliyat yapıyor bu kadar sakin bu kadar başarılı doktor bulamazsınız sonuçta İstanbula 1 .5 saat ve uygun yapıyorDostlar merhaba
İzmir'de yaşıyorum ve burun estetiği olmaya karar verdim. Ameliyatı İzmir'de olursam daha rahat edeceğim kesin ama içime sinen bir hekim için İstanbul yolunu da arşınlayabilirim.
Bir süredir araştırmadığım doktor, okumadığım yorum kalmadı. En sonunda çareyi sizlere danışmakta buldum. Özellikle aşağıdaki doktorlar hakkında fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Varsa önereceğiniz başka biri onları da seve seve araştırabilirimOlumlu olumsuz yorumları toparlayabilirsek, ben de bu başlıkta seve seve listeleme yapıp hepimizin daha rahat yorumlara ulaşmasını sağlayabilirim, gelecek nesillere de bir faydamız olur
Benim uzun bir listeden eleyip olabilir olarak değerlendirdiğim doktorlar :
İzmir:
- Ahmet Seyhan
- Mehmet Durmuşoğlu
- Fırat Demirtaşoğlu
- Fahri Mola
- Atay Atabey
- Cüneyt Özek
- Halis Ünlü
- Ufuk Bilkay
İstanbul:
- Reşit Burak Kayan
- Tamer Erdem
- Erhan Coşkun
- Mehmet Erbil
- Abdülkadir Göksel
Olumlu olumsuz tüm deneyimlerinizi/duyumlarınızı/fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba siz kendisine mi ameliyat oldunuz?Murat Ayatayı takip etmenizi öneririm Lüleburgaz ve Kırklarelide ameliyat yapıyor bu kadar sakin bu kadar başarılı doktor bulamazsınız sonuçta İstanbula 1 .5 saat ve uygun yapıyor
Evet ben 2 kez oldum başarısız oldu hemde çok ünlü birine şikayet vara bakın resimli olan isterseniz tanıştırayım sizi doktorla özelden ulaşabilirsinizMerhaba siz kendisine mi ameliyat oldunuz?
Murat Ayatayı takip edinMerhaba gönlünüze göre bir doktor buldunuz mu? Benim de aklımda hep Abdülkadir göksel vardı ancak fiyatı çok yüksek olduğu için başka doktor arayışındayım(
Merhaba bana yazar mısınız özelden hangi doktor olduğunuİzmir’den bir doktoru elemeniz için özelden yazıcam ismini. Genel olarak başarılı bir doktor olduğunu da duydum o yüzden yönlendirme yapmak istemiyorum ama kendi hikayemi anlatayım. Eğrilik için deviasyon ve konka ameliyatı olacaktım. Estetiği de sordum. Burnunun estetiğe ihtiyacı yok önermem dedi. Hafif düşüklük vardı burnumda. Koskoca doktor öyle söyleyince estetik olmadım kapalı ameliyat oldum. Eğrilik tekrarladı nefes alamamaya devam ettim. Zamanla burnumun tam ortasında morluk ve çukur oluştu. Burun ucum ciddi anlamda düştü. Başka bir doktora gittim deviasyonun tekrarladığını ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama MR vs çekmeden. Ameliyatta burnumu bir açmış ki kıkırdak namına bir şey kalmamış burnumda. Önceki doktor burnumdan fazla almış kıkırdağı o yüzden çöküntü ve düşüklük oluşmuş. Kaburgamdan kıkırdak alıp burnumu estetik operasyonla düzelttiler. Ha memnun muyum değilim. Küçük bir burun istemiyorum dediğim halde küçük yaptı ve sağ profil ile sol profilden farklı görünüyor. hiç dokunulmamış burnumu çok özledim. Yeni burnumu kabullenmem 1 yıla yakın sürdü. mecbur alıştım. İlk ameliyatın üzerinden 6 yıl, ikincinin üzerinden 4 yıl geçti sanırım
Merhaba memnun musunuzBen İzmir de Fırat beye ameliyat oldum
Hala ödemli demişsiniz,burnunuzda ödem değil de iyileşme dokusu oluşmuş olabilir mi? Ben 14 ay önce revizyon olmuştum.Burun köprüme işlem yapılmıştı ama burun ucum şu an inanılır gibi değil.Hatta geçen yıla göre tostoparlak,kaba bir hale geldi.Bunun ödemle değil,kötü iyileşme dokusu ya da ameliyatta yapılan yanlış bir teknik ile ilgili olduğunu düşünmeye başladım.Bir ay sonra iki doktorla görüşmem var.Görüşümü destekleyecekler mi merak ediyorum.Dr mustafa öksüze ameliyat olan var mı? Ben de 2018 de ameliyat oldum izmirde hiç memnun değilim eğriliği hiç gitmedi ve hala kaç yıl oldu ödemli burnum. Revizyon için dr arastırıyorum.
Sabah uyandıgımda kocaman bi burmum oluyo şiş akşam elliyorum gayet ince kemiği hissediliyor. O sorunum var önceden öylemiydi hiç bilmiyorum inanın burun işi çok canımı sıkıyor.. Revizyon ameliyatı olmak istiyorum önünizdeki yıl bende.Hala ödemli demişsiniz,burnunuzda ödem değil de iyileşme dokusu oluşmuş olabilir mi? Ben 14 ay önce revizyon olmuştum.Burun köprüme işlem yapılmıştı ama burun ucum şu an inanılır gibi değil.Hatta geçen yıla göre tostoparlak,kaba bir hale geldi.Bunun ödemle değil,kötü iyileşme dokusu ya da ameliyatta yapılan yanlış bir teknik ile ilgili olduğunu düşünmeye başladım.Bir ay sonra iki doktorla görüşmem var.Görüşümü destekleyecekler mi merak ediyorum.
Yeni ameliyat olmuş olsanız sabah şişip akşam normal olması iyileşme sürecinin bir parçası derdim ama 2018’den bu yana çoktan iyileşmiş olmalı.Hayırlısı olsun sizin için deSabah uyandıgımda kocaman bi burmum oluyo şiş akşam elliyorum gayet ince kemiği hissediliyor. O sorunum var önceden öylemiydi hiç bilmiyorum inanın burun işi çok canımı sıkıyor.. Revizyon ameliyatı olmak istiyorum önünizdeki yıl bende.