Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben İRENBE Alper bey ile 2 senedir devam ediyorum şuan gebeyim. Merkezde bayan doktor da var tercih etmem isterseniz. Tamamen özel bir hastane SGK felan yok yani ama ben çok memnunum pozitif sonucu da aldm ilgileri de çok güzelMerhaba hanimlar, Ben gec evlendim 3yildir hamile kalaniyorum. 41yasindayim anne olmak istiyorum izmirde onerebileceginiz bir tup bebek merkezi yada iyi bir doktor varmi? Onerilerinizi bekliyorum.
Bende aynı sürecin araştırmasındayım volkan emirdarı önerdi bir tanıdığımz oda 43 yaşında bir düşük yapmış şuan maşallah 7 aylık tekrar hamile birde ali baloğlunu önerdilerMerhaba hanimlar, Ben gec evlendim 3yildir hamile kalaniyorum. 41yasindayim anne olmak istiyorum izmirde onerebileceginiz bir tup bebek merkezi yada iyi bir doktor varmi? Onerilerinizi bekliyorum.
Merhaba maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah yaşınız kaç buarada ben sanki 3.denemede ikiz şansımız var diye duydum daBen de İrenbe Alper beyde tedavi gördüm. İlk transfer ile ikizlerim kucagımda
Nereye giderseniz gidin İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız.![]()
Aminn çok teşekkür ederimMerhaba maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah yaşınız kaç buarada ben sanki 3.denemede ikiz şansımız var diye duydum da
Ben 38 yaş üzerinde olanlara yapılıyor sanıyorumda bizde o sürece başlayacağız ondan sordumAminn çok teşekkür ederimo kadarı konusunda bilgi sahibi değilim açıkcası ilk denemede tutmustu bizim. Çift embriyo transferi yapmıstık. Tüplerim tıkalı olduğundan alındı ,başka bir sansım olmadıgı ıcın çifti ben istemiştim
35 yaş üstü normalde. Fakat dedıgım gibi tüplerim olmadıgı ıcın doğal gebelik şansım hiç yok. Bu yüzden sıkıntı olmadı yaş konusuBen 38 yaş üzerinde olanlara yapılıyor sanıyorumda bizde o sürece başlayacağız ondan sordum
Ben İRENBE Alper bey ile 2 senedir devam ediyorum şuan gebeyim. Merkezde bayan doktor da var tercih etmem isterseniz. Tamamen özel bir hastane SGK felan yok yani ama ben çok memnunum pozitif sonucu da aldm ilgileri de çok güzel
Önerin icin cok tesekur ederim. Sizin adiniza cok sevindim. :) Irenbede prof dr.umit inceboz var onunla ilgili ne dusunuyorsun. Alper beyi de cok duydum ikisi arasinda kararsizim aslinda.Ben İRENBE Alper bey ile 2 senedir devam ediyorum şuan gebeyim. Merkezde bayan doktor da var tercih etmem isterseniz. Tamamen özel bir hastane SGK felan yok yani ama ben çok memnunum pozitif sonucu da aldm ilgileri de çok güzel
Bende aynı sürecin araştırmasındayım volkan emirdarı önerdi bir tanıdığımz oda 43 yaşında bir düşük yapmış şuan maşallah 7 aylık tekrar hamile birde ali baloğlunu önerdiler
İkisinde çok iyi doktorlar ümit hanıma hiç gitmedim ama merkez olarak çok namını duydum doktorların ve laboratuvarınÖnerin icin cok tesekur ederim. Sizin adiniza cok sevindim. :) Irenbede prof dr.umit inceboz var onunla ilgili ne dusunuyorsun. Alper beyi de cok duydum ikisi arasinda kararsizim aslinda.
Amin inşallah cümlemiz çok teşekkür ederim35 yaş üstü normalde. Fakat dedıgım gibi tüplerim olmadıgı ıcın doğal gebelik şansım hiç yok. Bu yüzden sıkıntı olmadı yaş konusuinşallah hayırlısı ile çok güzel sonuçlar alırsınız
![]()