Eser Çolak da çok iyi bi görüşmenizi tavsiye ederim Ahmet Zeki Işık ile beraber çalışıyorlar uzun zamandır. Laboratuvar ekibi vs Ahmet bey ile aynı zaten ve çok iyiler. Ben çok memnun kaldım ücret olarak da piyasanın altında diyebilirim.Merhaba kızlar İzmir de tüp bebek olarak sürekli 3 isim öneriliyor Funda Göde (aslında funda hanıma çok ılımlıydım ama bir süredir olumsuz yorumları çok fazla kafam karıştı) İsmail Küçük ve Ahmet Zeki Işık . Hangi doktoru önerirsiniz süreçlerinin nasıl oldu bilgi verebilir misiniz? Tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğu için pgd li tüp bebek yaptırmamı önerdi doktorlar bu konuda bir süreç geçirdiniz mi ?
Teşekkür ederim bilgi versiğiniz için ikisi de tavmergenle çalışıyor demi öyle biliyorum ben amaEser Çolak da çok iyi bi görüşmenizi tavsiye ederim Ahmet Zeki Işık ile beraber çalışıyorlar uzun zamandır. Laboratuvar ekibi vs Ahmet bey ile aynı zaten ve çok iyiler. Ben çok memnun kaldım ücret olarak da piyasanın altında diyebilirim.
Hayırlısı olsun hakkınızda ben bi alışamadım o şehir hastahanesineEvet başladım ama iğnelere gecemedik henüz 10gün somra gideceğim bakalım allah yanımızda olsun
Hayır Medical Park. Eski Su Hastanesi yani 3 ay önce falan Medical Park oldu Eser Bey Tüp bebek ekibinin başında şuan. Laboratuvarları çok iyi Eser Bey de çok ilgili her gün embriyolarin takibini bizzat kendisi yapıyor ve kesinlikle paraci değiller gereksiz hiçbir işlemi yapmıyorlar ben sperm seçimi için mikroçip istemiştim gerek yok spermler iyi boşa maliyet olmasın demişti. İçim çok rahattı hep. 2 kere transfer oldum ikisinde de hamile kaldım cok şükür.Teşekkür ederim bilgi versiğiniz için ikisi de tavmergenle çalışıyor demi öyle biliyorum ben ama
Ay ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah benim durumum biraz kritik hala test sonuçlarını bekliyorum ona göre bir çok doktora gidip bilgi alıcam tek bir yerle sabit kalmak istemiyorum ortak payda neyse içime sinen kimse gider ona yaptırırım diye düşünüyorum yani önemli olan bizlerin içine sinmesiHayır Medical Park. Eski Su Hastanesi yani 3 ay önce falan Medical Park oldu Eser Bey Tüp bebek ekibinin başında şuan. Laboratuvarları çok iyi Eser Bey de çok ilgili her gün embriyolarin takibini bizzat kendisi yapıyor ve kesinlikle paraci değiller gereksiz hiçbir işlemi yapmıyorlar ben sperm seçimi için mikroçip istemiştim gerek yok spermler iyi boşa maliyet olmasın demişti. İçim çok rahattı hep. 2 kere transfer oldum ikisinde de hamile kaldım cok şükür.
Doktorlardan dolayı miiHayırlısı olsun hakkınızda ben bi alışamadım o şehir hastahanesine
Evet gerçekten her gidişimde bir anormallikle karşılaştım hele bir keresinde kadın doğum bizde bu testler yapılmıyor dedi hayır biliyorum yapılıyor ısrar ettim ben bulamıyorum dedi başka odalara girdi çıktı içerde yarım saat kapının önünde 1 saat bekledikten sonra testlerim buldum gidip kan verebilirsiniz dedi sonuçlar çıktı bi baktık eksik gittim özel labaratuvar da tamamladımDoktorlardan dolayı mii
Hay allah yaa evet baya bi garip olmus sanırım işleyişte eksiklikler varEvet gerçekten her gidişimde bir anormallikle karşılaştım hele bir keresinde kadın doğum bizde bu testler yapılmıyor dedi hayır biliyorum yapılıyor ısrar ettim ben bulamıyorum dedi başka odalara girdi çıktı içerde yarım saat kapının önünde 1 saat bekledikten sonra testlerim buldum gidip kan verebilirsiniz dedi sonuçlar çıktı bi baktık eksik gittim özel labaratuvar da tamamladımve geçen gün gittiğimde bu testler bizde yapılıyor niye aynı anda vermediniz dediler ben mi vermedim siz almadınız dedim
Merhaba ilaçlar dahil mi 100 bini buldu ne zaman ödediniz bu yıl mıRica ederim. Ben 3 sefer ege ünisinde aşılama tedavisi oldum boşa geçen 3 aydı. Önceside özlem gültekine gittim boşa geçen 5 aydı. O sırada herkes ismail küçük ve irenbeyi söylüyordu dinlemedim ve pişman oldum 8 ayım boşa geçti. Ismail küçük ya da irenbe hastanesi hangisine giderseniz pişman olmazsınız. Ama bildiğim kadarıyla ismail hocada tüp bebek olarak kendi labaratuarı yok tavamergenle anlaşmalı diye duydum. Irenbenin direk kendi labaratuarı var. Fiyat olarakta araştırın derim çünkü işlem parası, ilaçlar ve muayne ucreti vs derken 100 bini buldu bizim.
Gerçekten ben tuhaflıkları çekiyorum benceHay allah yaa evet baya bi garip olmus sanırım işleyişte eksiklikler var
Histereskopi ücreti ne kadardı acaba?Konudan bağımsız size sormak istediğim bir soru var. Tamerganda histereskopi olacam hafta içine denk gelirse rapor veriyor mu? Çalıştığım kuruma rapor vermem gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?