İzmir tüp bebek doktor önerisi

Eser Çolak da çok iyi bi görüşmenizi tavsiye ederim Ahmet Zeki Işık ile beraber çalışıyorlar uzun zamandır. Laboratuvar ekibi vs Ahmet bey ile aynı zaten ve çok iyiler. Ben çok memnun kaldım ücret olarak da piyasanın altında diyebilirim.

Teşekkür ederim bilgi versiğiniz için ikisi de tavmergenle çalışıyor demi öyle biliyorum ben ama

Teşekkür ederim bilgi versiğiniz için ikisi de tavmergenle çalışıyor demi öyle biliyorum ben ama
Hayır Medical Park. Eski Su Hastanesi yani 3 ay önce falan Medical Park oldu Eser Bey Tüp bebek ekibinin başında şuan. Laboratuvarları çok iyi Eser Bey de çok ilgili her gün embriyolarin takibini bizzat kendisi yapıyor ve kesinlikle paraci değiller gereksiz hiçbir işlemi yapmıyorlar ben sperm seçimi için mikroçip istemiştim gerek yok spermler iyi boşa maliyet olmasın demişti. İçim çok rahattı hep. 2 kere transfer oldum ikisinde de hamile kaldım cok şükür.

Ay ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah benim durumum biraz kritik hala test sonuçlarını bekliyorum ona göre bir çok doktora gidip bilgi alıcam tek bir yerle sabit kalmak istemiyorum ortak payda neyse içime sinen kimse gider ona yaptırırım diye düşünüyorum yani önemli olan bizlerin içine sinmesi

Doktorlardan dolayı mii
Evet gerçekten her gidişimde bir anormallikle karşılaştım hele bir keresinde kadın doğum bizde bu testler yapılmıyor dedi hayır biliyorum yapılıyor ısrar ettim ben bulamıyorum dedi başka odalara girdi çıktı içerde yarım saat kapının önünde 1 saat bekledikten sonra testlerim buldum gidip kan verebilirsiniz dedi sonuçlar çıktı bi baktık eksik gittim özel labaratuvar da tamamladım ve geçen gün gittiğimde bu testler bizde yapılıyor niye aynı anda vermediniz dediler ben mi vermedim siz almadınız dedim

Hay allah yaa evet baya bi garip olmus sanırım işleyişte eksiklikler var

Merhaba ilaçlar dahil mi 100 bini buldu ne zaman ödediniz bu yıl mı

Merhabalar canım bende Çınarlı özel kadındoğumda Onur Albayrak Dr ve çok memnunum benim transferimi tavmergende yaptım onuda bi araştırmanı isterim ücret olarakda muayenesi 1 bin küsür diye hatırlıyorum benimde 1 tranferim 150 rahat gitmişti şimdi 7 haftalık gebeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını bol bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…