İzmir Tüp Bebek Doktor Önerisi - 2025

Volkan Emirdar
Emre Başer
Alper Biler

Araştırdığım isimler bunlar. Şerife Hanım , Hayri Bey tüp bebekte tavmergen ile çalışıyormuş. O nedenle biraz kafam karıştı acıkcası
Volkan bey i bana da önerdiler bir tanıdığımız 43 yaşında hamile şuan Volkan bey sayesinde

Tavmergen
Özellikle bilgen bey

Ben kendi kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle direkt kendisine gittim, adetin 2.günü gittim. Zaten ikna olmaya hazırdım gittiğimde hemen ikna oldum ve başladım o gün sürece. Daha öncesinden eşimin sperm testleri, rahim filmlerim vs hazırdı o sebepten direkt sürece başladık

Süper olmuş bazen de cok hesap kitap yapmadan akışta kalmak en iyisi :)

Benim de rahim filmim falan 4 sene oldu en son çekileli bir daha isterler diye düşünüyorum. Sorması ayıp ne kadar bir maliyet oldu acaba ?

Benim de rahim filmim falan 4 sene oldu en son çekileli bir daha isterler diye düşünüyorum. Sorması ayıp ne kadar bir maliyet oldu acaba ?
Rahim filmi için süresi yok diye biliyorum hatta geçenlerde biriyle bu konu hakkında yine bu forumda yazışırken bir arkadaş operasyon geçirinceye kdr demişti yani rahim bir işlem görene kadar yenilenmesine gerek yok diye. Valla güncel maliyetş geçen gün yazdım, hemen o postu bulup seni etiketlicem :)

Ayrıca ilaçlarımın adet ve fiyatlarınında tuttum onu da paylaşıcam şimdi floriaa

Son düzenleme:
Hayırlsı olsun sürecin cnm bende alper beyin hastasıyım 3. Tedaviye başlayacağım mayıs sonu gibi. güzel haberler verirsin bize de umut olursun umarım cnm

İnşallah sizin ilk 2 denemedeki sorun neydi acaba
Benim yaş faktörü (40) söyleniyor bide eşimde hız da prblem vardı cnm. İlk transfer i başka doktor da oldum 2 adet 3. Gün embriyosu. 2.yi alper bey de onda d a1 tane 3. Gün embriyosu. Hep sil baştan oldu. Yine 3.tedaviyi de sil baştan olacağım yine alper beyi düşünüyorum ilgisi alakasınsan da memnunum ayrıca irenbe nin laboratuvar ı da iyi diye biliyorum güveniyorum cnm

İnşallah güzel haberlerinizi alalım

Ön görüşme ücretli mi Alper beyin birde görüşmeye adet öncesi mi gittiğiniz vajinal muayene mi yaptı yoksa ultrason ile mi
Evet Alper beyin ön görüşme ücretli muane parası alıyorlar bilgilerini doldurtuyorlar form verip. Ben kürtaj olmustum gittim de 12 gün olmustu kürtaj olalalı o esnada gittim bir anda aradım randevu aldım ve gittim vajinal muane etti ondan önce rahim agzı muanesi etti herhangi bir sorun olmadığını yumurtalarım olustugunu regli olunca istersem tedaviye baslıyabilecegimizi söyledi. Ben bütün belge kagıtlarımıda götürmüştüm. Dedim gibi bana ters yerde kaldıgı için gitmeyi tercih etmedim ulaşım yönünden arabaya park yeri durumundan dolayı.

Çok geçmiş olsun teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı

Haftaya randevu aldım funda hanıma 22 sinde randevum ücretsiz ön görüşme yok dendi İstanbul daki yerlerinde varmıs öyle dediler. funda hanım muayene edip varsa önceden tahlil sonuclar onlarada bakıp ona göre tedaviye başlıyormuş onaylarsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…